Att kommit såhär långt i köket nu.

 
 

3V6A3065

 
 
 

Det går framåt med köket!

Dock inte i raketfart eftersom jag hade glömt att köpa knoppar (hittade inga hundra hos tillverkaren och envisades med att köpa själv men hade bara köpt handtag) vilket innebär att nu får vi vänta på att knopparna kommer innan resten av dörrarna sätts dit. Några har dom dock satt dit åt mig i vilket fall, trots att dom inte går att öppna, för att jag ska kunna få den där helhetskänslan ni vet. Den är ju viktig liksom, då kan man ta byggdammet som ligger inne i hyllorna och i resten av huset som ett fint täcke.

Här på bilden ova är första etappen ovanför kyl/frys klar. Där ska till en våning till kan man säga. Något som kommer göra hela grejen.

 
 
 

3V6A3069

 
 
 

Här väntar vi på material till diskbänken!

Vi kommer att ha vår gamla skiva men på ett nytt sätt, så den kommer inte se ut såhär längre. Som ni ser har jag även valt ett högskåp på bortre änden av skivan – jag märkte med det förra att vi kunde ha lite mer förvaring och nu rök ju ett skåp i och med att vi satte i frys, så då var detta en bra lösning. Och så ska skivan under vasken dit, såklart, ska inte vara något innovativt lufthål där. Och så ska kaklet ändras, men det vet ni ju.

 
 
 

3V6A3072

 
 
 

Men jag är mycket, mycket nöjd med känslan hittills!

När sen allting är på plats – alla delar till köket, alla lister, det nya kaklet är där och golvet fått den färg det ska ha – då tror jag att vi kommer känna oss så himla nöjda och konstatera att det faktiskt var en mycket bra idé att byta köket. Framförallt tror jag att det här kommer passa in så mycket mer i tidsåldern på något vis, kännas mer naturligt. Även om det just nu är lite gapande och oklart.

Så den här veckan väntar kakel, bänkskiva och förhoppningsvis knopparna, och sen veckan därpå kommer mina sista delar för att göra själva köksinredningen komplett och SEN!

Ett nytt rum, mer eller mindre, att vara hemma i.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “Att kommit såhär långt i köket nu.

 1. Å alltså, det blir ju bara så himla himla fint!!!!!!!
  Så kul att se det växa fram!
  Å så måste jag ju kika in i webbutiken och bara kolla runt, även om tösen min är tio 😉
  Kram Anna

 2. Så ursnyggt!!
  Men varför har de inte tagit bort kaklet innan? Eller det kanske sätts utanpå?
  Vilken otrolig skillnad på det gamla och det nya. Det gamla var sååå kallt och det va inte ens industriellt kallt/snyggt utan bara kändes som om ngn som tappat orken?
  Hils Å

 3. Det kommer bli så snyggt! Älskar den gråa nyansen, den känns helrätt ihop med din övriga inredning!
  Stort grattis till nya webshopen! Den är fantastisk!!
  Vore roligt om du ville berätta mer om hur det egentligen fungerar med att ha en
  webshop och hur själva uppstarten av något dylikt går till? Det är alltid spännande
  att höra och läsa om hur entreprenörer tänker kring arrangemanget.

  Kramar

 4. Orkar knappt vänta, för jag vet att det kommer inte att bli helt ordinariekök:) Och att ingen har likadant, fast man ser det där gråa nu mycket. Fast det spelar väl ingen roll, det skall jag också ha om vi nu får igång vår köksrenovering. Därför väntar jag med stor iver på dina ideer, för jag är lagt lite åt det bohemiska hållet när det gäller inredning.
  Tack för dina härliga och innehållsrika inlägg! Kram, Annikki

 5. Det blir fantastiskt, som vanligt!!! Får så mycket inspiration. Kanske blir det en kopparplåt som måttanpassas och bockas som skall på bänkskivorna??

  1. Den har jag gjort själv eller vad man ska säga 🙂 Den kommer från en köksfirma som Världens Bästa Hantverkare arbetat mycket med men det är jag som har bestämt färg och hur fräsningen ska vara och material och sådär, så den finns inte i ett färdigt sortiment. Tokbra, då får man det precis som man vill ha det! Och bra pris också. Jag minns tyvärr inte köksfirmans namn men min hantverkare är http://www.nydalabygg.se 🙂

     1. Det säljs här i Sverige iallafall, sen exakt var det är snickrat får du nog fråga byggaren om :S

 6. Ser mycket lovande ut, ser ut och passa ert hus som handen i handsken! Blir lite otålig nu bara, man vill snabbspola några dagar till det är färdigpiffat 😉
  Vill tipsa om en sida med fina badkar i koppar och mässing bland annat som jag trillade in på nyss, ifall någon är sugen på ett ’drömmenbadkar’ 😉
  http://www.gamlamejeriet.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *