Att ha fotat höstmode också.

 
 

3V6A3838

 
 
 

I veckan var jag inne i Ystad på hotell Continental där Jenny på Modesto hyrt ett rum för dagen och fyllt det med höstmode som vi skulle plåta. Jag var SÅ pepp på den här fotograferingen för det känns som en evighet sen jag fotat just mode för vuxna, och den här gången hade jag ju själv fått välja modeller och valde två vänner (Mathilda och Johanna) som jag tycker så himla mycket om, och som jag tycker är alldeles utmärkta för att fota mode på.

På hotellrummet var förberedelserna i full gång, Banditen hängde galgar och Jenny stimmade runt och tjejerna satt med spolar i håret och fixade sminket och försökte låta bli att vara nervösa.

 
 
 

3V6A4500

 
 

3V6A4510

 
 
 

Sen pendlade vi mellan hotellrummet och Ystads alla små vackra gränder, och det var mycket skratt och en hel del långa blickar från förbipasserande som nog undrade vad vi höll på med egentligen. Det var perfekt att både Banditen och Jenny var med (och det är perfekt att jag känner Jenny, då kan jag säga åt henne att inte lägga sig i så mycket trots att hon rent tekniskt är uppdragsgivaren, ha ha).

Ska vi kika lite på hur det blev?

 
 
 

3V6A3927

 
 

3V6A4014

 
 

3V6A4290 copy

 
 

3V6A4867

 
 
 

Jag orkar inte så fina dom är.

Varje gång jag ser Johanna vill jag kapa håret och färga det i vad-det-nu-är-för-färg. Jag har en gigantisk girlcrush på den kvinnan, så är det bara.

Och så spenderade vi mer eller mindre en hel dag, med mängder av ombyten och olika frisyrer och allt ifrån finklänningar till träningskläder och återigen blev det tydligt hur himla mycket jag tycker om att stå bakom kameran och hur roligt man kan ha när man engagerar människor man tycker väldigt mycket om med saker man tycker väldigt mycket om.

(Och jag bad Jenny fixa en kod så hittar du något du gillar ger hon 20% rabatt på allt utom veckans vara i samarbete med mig med koden EMMAFOTAR till och med imorgon – allt vi fotade hittar du HÄR).

En riktigt bra dag helt enkelt, som jag skulle kunna göra om igen och igen och –

ja.

Jag hoppas det blir fler gånger. Så kan vi uttrycka det. Fler gånger med min kamera, dom där och jag.

 
 

cherry

2 kommentarer till “Att ha fotat höstmode också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg