Att känna hösten i vardagsrummet.

 
 

3V6A5718

 
 

3V6A5720

 
 
 

Jag tycker det syns på ljuset hur hösten har tagit sig in. Känner ni samma? Den där gyllene solen på något vis, och dom liksom varmare färgerna. Så påtagligt att man nästan kan röra vid det med handen.

Och idag är jag uppe TOKTIDIGT för att hämta Goran på stationen; idag ska vi fotografera honom och det ska bli ungefär hur kul som helst för det är första gången jag fotograferar en man på det sättet och det är ganska olika från att fotografera en kvinna. Ljuset, rörelserna, kompositionen – allt är annorlunda. Så det ska bli lika spännande som det ska bli roligt, och framförallt hoppas jag att han ska bli nöjd med slutresultatet.

Så idag finner ni mig förmodligen på någon lerig åker nånstans i Ystadtrakterna tillsammans med en halvnaken björn och mycket gapskratt.

Man kan ju ha det sämre, inte sant?

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att känna hösten i vardagsrummet.

  1. Höst-helt klart! Älskar höst o rusk o mörker. .. : )
    Älskar också din matta! Missat vart du hittat den!
    Take care!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg