Att lyssna på böcker.

 
 

3V6A0089

 
 
 

Jag har inte riktigt förstått storheten i varken ljudböcker eller radiodokumentärer tidigare, det ska villigt erkännas. Men sen jag startade Kung Fidolin så är jag nästan beroende av att ha något att lyssna på när jag packar – då sitter jag där ute på kontoret och lyssnar och slår in i silkespapper och har det sådär förbenat skönt.

Jag har lyssnat igenom de mest spännande avsnitten av P3 dokumentär, så när jag fick en förfrågan om att prova Nextory så var jag inte sen att tacka ja. Där finns liksom marknadens största utbud av digitala böcker, och en hel uppsjö av böcker för mig att njuta av under tiden jag packar ordrar och fotar produkter.

(Dessutom grymt att kunna läsa offline när man sitter nånstans där man inte har så himla bra uppkoppling).

 
 
 

3V6A0096 copy

 
 
 

Och i samarbete med Nextory kan även ni testa tjänsten gratis i en månad (och det är ingen bindningstid). Mer om Nextory och erbjudandet kan ni läsa HÄR (obs! se till att NAGONSFRU står med som kampanjkod så att ni får den där gratismånaden, men det ska det göra om ni följer länken). Där finns verkligen hur mycket böcker som helst, så ni ska nog kunna hitta nåt att lyssna på. Och barnböcker! Tokbra när man sitter i bilen tycker jag.

Japp. Jag har blivit hooked på lyssnande.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg