Att ha tagit igen det.

 

 

3V6A0752

 
 

3V6A0741

 
 
 

Åååååh vad skönt jag har sovit inatt då!

Efter förra nattens alldeles för abrupta slut så tog jag igen det med råge den här natten och har sovit som sövd bland kuddar, hundar och barn. Och det är ju så skönt att det är lite mörkare ute också tycker jag, blir så mycket enklare att sova djupt då på något vis (dock öken när man ska upp snortidigt och det är becksvart ute; då hjälper det ju knappast till att vakna).

Här hemma käkar jag frukost och laddar för produktplåtning och ser bilder på hur hantverkarna är i Småland och har lyft upp halva Drömmen så att den numera svävar i luften. Jag är glad att jag inte är där och ser det live, om vi säger så. Men grunden på den delen av huset var inte stabil nog för tyngden av ett badrum, så den håller på att muras om och få en stabil botten så att huset mår lite bättre och så att jag slipper bli nervös för att hela golvet ska ge efter när jag tappar upp ett bad. Det där behövde huset för ett bra tag sen så det är skönt att det blir gjort ordentligt nu när vi ändå är igång.

Och på måndag kommer vår au pair! Hur spännande?! Måndag eftermiddag åker vi och hämtar henne på flygplatsen och jag hoppas verkligen att chocken i ett regnigt Sverige inte kommer att bli för stor, utan att hon kan känna sig hyfsat hemma om ett litet tag. En så stor grej egentligen; flyga över vad som känns som halva världen för att bosätta sig i ett annat land i ett års tid hemma hos någon man aldrig träffat på riktigt! Jag vet inte om jag hade vågat själv.

Men nu – resten av den här torsdagen! Lika bra att starta.

 
 

cherry

15 kommentarer till “Att ha tagit igen det.

  1. Tror att dina läsare är frigjorda och open minded men jag undrar ändå mer exakt vad du sovit bland i natt?! ;D

  2. Å hon kan ju inte ha en bättre plats att trivas på än hos er! Det kommer att gå toppenbra tror jag:) Förstår precis känslan att sova som du menar…gjorde det med i natt;)

    Kramar
    Adela

  3. När jag var 20 bestämde jag mig för att jag behövde och ville bo utomlands ett tag. Svarade på en annons i DN om en familj som sökte en au-pair i Seattle, USA. Kunde inget om barn men blev utvald ändå och åkte för att ta hand om en 3månaders bebis samt en 2åring. Nu 27 år senare inser jag att det var ett av mina modigaste och klokaste beslut någonsin. Vill med det säga att ni har en unik möjlighet att sätta avtryck i en ung människas liv, känn ingen press 😉 Lycko henne som kommer till er 🙂 /Chris

  4. Er au-pair kommer att stor trivas hos er med tanke på all möda du lagt ner på hennes rum kan jag tänka mej att ni kommer hjälpa henne att känna sig hemma. Kommer hon prata engelska eller?
    Själv åkte jag till USA i 1984 och är fortfarande kvar, inte som au-pair längre dock 🙂

  5. Ville bara skriva att jag lyssnade på din intervju på Better Bloggers. Jätteintressant och roligt att lyssna på! Kul att du var med. Och är det Marian Keyes senaste jag ser där? Den måste jag ta och läsa nåt tag. Dock har jag inte läst en bok på snart nio och en halv månad. Kanske beror på bebisen här i min famn på just det…nio och en halv månad. Ha det gott och tack för en bra blogg! /Jenny på http://www.battrebak.se

  6. Hej Emma ! Jättekul och spännande med au pair ,var själv det i Washington DC och jag har minnen för livet …. alltså bra sådana !!! Jag undrar nu en annan sak fårskinnen du köper på julmarknaden av Johan som jag tror han hette om jag minns rätt ,vad tar han för dom ? Är så sugen på ett eller flera vackra fårskinn…… Tack för en positiv och vacker blogg kramis

    1. Hej Anna! Det är så HIMLA olika beroende på vilken storlek, vilken typ av skinn, vilken färg etc så det är omöjligt att svara på men från 900 kr styck upp till 4000 kr kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg