Att vara uppe på tok för tidigt.

 

 

3V6A0276

 
 

3V6A0286

 
 

3V6A0289

 
 

3V6A0301

 
 
 

Åh halleda vad tidigt jag är uppe idag!

Spöket tyckte att det var en bra idé att försöka gräva sig någon form av tunnel genom täcket för att ha det så varmt som möjligt, fastnade INNE i påslakanet och ställde sedan till med en sådan kalabalik att jag tyvärr blev klarvaken och inte kunde somna om efter att ha lirkat ut henne igen. Så halv fem startade dagen här hemma. Godmorgon.

Det är verkligen kolsvart ute vid den här tiden, jag har tänt kakelugnen som är något helt otroligt värme-effektiv (en brasa håller den varm halva dagen, det är galet) och så har jag ätit frukost i min ensamhet och försökt beta av mailhögen och lyssnat på alla ljud ett hus gör när människor sover – det är på ett sätt skönt att vakna så tidigt för dagen blir längre och mer hinns med, men jag har nog aldrig varit en morgonmänniska och planerar inte att bli det inom det närmsta heller.

Men godmorgon på er, iallafall. Hoppas ni får en fin onsdag.

(Den lilla hunden Zoomer fick Buse när han fyllde år (reklamgåva) och han ÄLSKAR den. En liten robothund som förstår kommandon och följer honom över golvet, viftar på svansen, kan konster och skäller. Korad till Årets Leksak flera gånger, och Buse håller med).

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att vara uppe på tok för tidigt.

  1. lilla estrid vaknade 04:45, förkyld och ledsen, och efter nässkölj, nässug och vyssjning somnade hon om men inte jag inte. Jag har så svårt att somna om när jag väl vaknat så nu sitter jag i mörkret och slösurfar och undrar om man någonsin ska få sova en hel natt igen.

  2. Det där med tidiga mornarna är så kluvet. Man behöver ju sova samtidigt som det är bra mysigt att äta frukost i stillhet utan barntv och mjölkmustascher ibland.
    Sen vill man ju sova också:)
    Hoppas det blir en nice dag!
    /Anna

  3. Först och främst STORT TACK för i lördags!!
    Vilket arrangemang Emma, du är verkligen fantastisk på att fixa och få till det alldeles klokrent!
    Så Tack för att jag fick vara med på det äventyret <3

    Hu nej… Jag går upp 04:58 måndag-fredag, men kan inte påstå att jag gillar det…. Är inte heller en morgonmänniska, men måste ju till jobbet.
    Brukar börja med att göra Yoga innan jag hoppar i duschen och kan inte alls stressa mig genom morgonen.

    Hoppas du får en fin onsdag!
    Kram Anna

  4. Går själv upp 0545 varje dag, med 2 timmars resa in till London till jobbet. Jag är en morgon människa. Kl 4 på eftermiddagen är jag helt slut. Kommer hem runt 6 eller 7 så det är en lång dag.

  5. Oj, jag skulle ju inte ha klivit upp även om jag låg vaken…
    Tack för julklappstips ang hunden, ska kolla vad den kostar och var den finns att köpa.

  6. Hej! Outfit topic men kom just på att du flera ggr tipsat om en app där man kan beställa papperskopior av sina foto direkt från telefonen. Fick precis för mig att jag skulle testa detta men hittar just nu inte ett enda inlägg där appen nämns. Vill du hjälpa mig?
    Tusen tack för att du alltid delar med dig av ditt liv på ett helt underbart vis!

  7. Ha ha vilket uppvaknande!! Själv blev jag väckt en gång av min panik ylande rottweiler som fastnat under sängen. Han hade på något sätt lyckats att sidledes kasa in under sängen (vi snackar smalt utrymme, han måste ha lyckats kasa under precis i en utandning, och vänt sig om där eller försökt resa sig – ingen bra ide!! Så han ylade som en stucken gris och tyckte att någon skulle vakna och släppa ut honom. Vaknade maken, nää… Det var bara att ställa sig upp och lyfta upp hela sängen inklusive maken och låta hundskrället krypa fram. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg