Att ta fram hjälpen mot murrigheten.

 
 

3V6A0756

 
 
 

Här hemma har hjälpen mot murrigheten börjat plockas fram. Hos er också? Jag menar allt det där som hjälper till att fluffa till allt när det har blivit höst utanför och ljuset försvinner. Som fårfällar, till exempel, som värmer skönt att sitta på och på en gång berättar att vi börjar gå mot kallare tider.

När det vankas vår är det snittblommor och tunna plädar som åker fram, nu är det fårfällar och naturmaterial och en längtan efter att det snart ska vara ok att dra fram cypresser och stjärnor och det där andra också, det som skvallrar om jul.

 
 
 

3V6A0760

 
 
 

Spöket klagar inte.

(Fällar köper jag oftast på julmarknader etc, Johan som har Guldlamm står på många).

 
 
 

3V6A0766

 
 
 

Tant tar igen sig i hallen mellan vardagsrummet och sovrummet.

Hon är den enda i vinthundsfamiljen som kan tycka att det är okej att ligga på golvet då och då.

 
 
 

3V6A0772

 
 

3V6A0776

 
 
 

Lyktor behövs när det blir mörkt!

Dom åt höger är saltstenslyktor från LakewoodLiving, och den fina i glas och med svart träbotten har jag fått av Jenny som har Blackballoon (den finns på rea här) och den har jag ett Enjoy Candles-ljus i som tänds samma tid varje dag. Den tiden kryper verkligen längre och längre in på dan ju mer veckorna går.

 
 
 

3V6A0785

 
 

3V6A0781

 
 

3V6A0786

 
 
 

(Och en sovande saluki gör ju underverk för myskänslan).

Så ja, här hemma börjar hösten krypa in och jag ser fram emot det mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Sommaren var svajig och bjöd inte på något överflöd av värme, men ändå känns det som om det är okej att det blir andra tider nu för andra tider innebär andra saker; som julstjärnor och Smålandsskog och fårfällar.

Hej höst, får man väl säga.

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att ta fram hjälpen mot murrigheten.

  1. Hihi..känner igen det där med vinthundar och sovplatser. En vän har två Afghanherrar och den ena förnärmade jag ordentligt när jag en gång sa till honom att lägga sig på golvet…Golvet liksom! Han var sur på mig i veckor efter..Fullkomligt älskar din stil Emma,galet snyggt men samtidigt så inbjudande och hemtrevligt.

  2. Jag fattar inte hur en soffa med skrynkligt lakan och hårig hund kan se ordningssam och trevlig ut. Det är en komplimang alltså! Verkligen inte alla som kan lyckas med det. I won’t even try.

  3. Alltså. Jag hittar säkert svaret på min fråga om jag scrollar lite i arkivet, men det går fortare att fråga 🙂 Var kommer det härliga soffbordet ifrån!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg