Att åka på fotografering!

 

 

3V6A0795

 
 

3V6A0814

 
 

3V6A0805

 
 
 

Yaaay så blev det fredag!

Och jag ska stuffa hela bilen full med saker och bege mig för en fotografering på ett ställe jag aldrig testat förut men som har potential att vara ungefär hur bra som helst för fotograferingar, om bara ljuset har det inflöde som behövs för att det ska funka.   Det är alltid ett vågspel det där med ljuset, men jag håller tummarna.

Och hösten! Hur härligt?! Just nu, när löven fortfarande är kvar men har börjat glöda i alla dessa nyanser av gult och rött och orange är den nog som allra finast ändå – det är nu jag vill gå i Smålandsskog och andas frisk luft och sen gå in för att värma mig med varm choklad, Busekramar och täljstenskamin medan det fortfarande duggar lite utanför. Småland blir det med besked imorgon, men först har jag alltså en fotografering att ta hand om, ett stall att köra Buse till och en väska att packa innan det är dags. Men fredag!

Så vansinnigt efterlängtat.

Dagens är Buses mössa från I Dig Denim, en kofta jag hittat här, en gammal halsduk från VintagebyFe samt ett par jeans från H&M och boots från Footwear här i Ystad. Dom röda skinnhandskarna är från Modesto (här).

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att åka på fotografering!

  1. Fantastiskt med hösten. Speciellt när den varit så fin vädermässigt som den iallafall varit hos oss så långt. Lycka till med fotografering och allt annat och kör försiktigt till Drömmen. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg