Att ha firat födelsedag.

 
 

3V6A3546_2

 
 
 

Födelsedag!

Ja, jag hade ju en sådan igår och spenderade den dels i sängen med att äta tårta, men även på The Lodge som ni kanske kan se på bilden här ovan – jag var där med Banditenhjälp och fotograferade Kung Fidolin och mös runt i höstvädret. Det var så himla vackert väder ute och det var dekorerat med pumpor överallt och ljud fladdrade inne i lyktor, så vi kunde inte bett om en bättre omgivning.

(På mig har jag en roströd tröja från SheIn, gamla jeans och bästa skorna från Svea/Footwear Ystad).

 
 
 

fdag

 
 
 

Jag köpte med mig VÄRLDENS godaste smör hem; The Lodges tryffelsmör. Dör. Ni som följt mig ett tag vet att varje år så dillar jag om det här smöret och nu har jag alltså två små byttor hemma. Eller nja, en stycke bytta. Den andra gick åt igår på varmt lantbröd.

 
 
 

3V6A3555

 
 

3V6A3557

 
 
 

Jag fick ju presenter också!

Blommor till dörren (tusen tack Tailsweep och mamma) och av Nicole en mycket hotfull grattis-lapp om att hon ville plocka mig, samt ett kuddfodral som jag trodde var en liten sittlapp tills jag på sms tackat för en fina stjärtlappen och fick svaret ”ha ha ha ha det är en kudde för fan”.

Så nu är min fördetta stjärtlapp en kudde i soffan i stället.

 
 
 

3V6A3567

 
 
 

Och så bästa saken i världen som nu är mer standard än undantag på födelsedagar; Cliniquefest! Jag älskar Clinique och får panik när det börjar sina, särskilt Smart-serumet som jag gått över till från Even Better (samma grund som Even Better fast med lite plus) och nu kör jag hela Smart-serien med ögoncreme, nattcreme, dagcreme och serum (jag har Smart för att bli av med pigmentfläckar och märken efter gammal acne och sånt, och den funkar SÅ bra att det inte är klokt). Även lite nya borsthuvuden till min Clinique-borste samt ansiktsvatten och rengöring och make up-borttagning.

Bästa!

 
 
 

3V6A3571

 
 
 

Och idag vankas det pappabesök, vilket såklart gör mig skitglad eftersom jag inte sett honom sen i somras och eftersom detta blir första gången han ser huset. Yay! Och så ska jag till veterinären med Tooka och kolla upp en knöl som känns väldigt ofarlig men som är bäst att kolla ändå, fallifall. Mindre kul kanske men som sagt nödvändigt.

Japp. En mycket bra födelsedag följt av en mycket bra fredag!

Och tack för alla era hälsningar <3

 
 

cherry

8 kommentarer till “Att ha firat födelsedag.

  1. Låter som en toppenfödelsedag för dej fina! Å jag har varit sugen på smartserien, alltså dag o natt krämerna, det andra har jag sen innan. Har du testat ett tag så du vet om det ger bra med fukt? (jag har dragit på mig ngn allergi mot krämer o dyl men clinique har jag haft i olika varianter länge, så toppen att veta att favoriten fungerar) Ha en underbar helg! Kramar

    1. Jaaa jag tycker att den återfuktar väldigt bra, men mitt huvudproblem är ju å andra sidan inte att jag är torr så jag vet inte om jag är rätt att fråga <3 Kram

  2. Grattis i efterskott, det där med att inte bry sig om hur gammal man är är så befriande på nåt sätt. Nu är det barnens ålder som är det viktiga , det tycker iallafall mina gryn som är 12 & 17 🙂 Kram

  3. åh, visste inte att du fyllde år nu….i alla fall stort grattis till dig i efterskott.
    Jag tycker att du har en superfin blogg-
    Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg