Att fylla trea femma.

 
 

3V6A1852

 
 
 

Ho hoooo idag fyller jag alltså år! Igen. Trettiofem.

Och det känns ingenting särskilt alls, faktiskt.

Tjugofem var skitjobbigt för mig, men efter det har det liksom bara gått av sig själv så att säga och man har väl möjligtvis varit lite för upptagen med småbarnstid och annat för att ens ha tid att ha någon åldersnoja. Och det får man väl se som någonting positivt? Det där med att ha åldersnoja testade jag som sagt 2005 och det var ingen hit, så att knappt ens reflektera över att fylla år passar mig mycket bättre.

Dagen ska spenderas med en fotografering på The Lodge, så jag ska åka och hämta upp Banditen nu på morgonen och sen styr vi kosan dit för att fota underbara ungar i Kung Fidolin-utstyrslar och sen ikväll vankas det firande här hemma med mannen vad jag vet. Jag har blivit uppvaktad redan nu på morgon såklart av både mannen, Buse och Noah, men det får jag berätta mer om sen för bilen ska packas full och det sista göras klart och jag själv ska göras så anständig det nu går när man nyss fyllt 35 och inte sovit så mycket.

Häpp! Trettifemårstorsdag coming up, och det kunde klart varit sämre.

 
 

cherry

39 kommentarer till “Att fylla trea femma.

 1. grattis på födelsedagen finaste Emma!! Jag önskar dig en helt fantastisk dag och jag ser fram emot att få se vad det är för Kung Fidolin kreationer som du fotar idag 🙂

 2. Stort GRATTIS, Emma! Härligt att det känns bra. Jag minns min 35-årsdag då folk trodde tetra-vin (vitt) från Tyskland misstogs för äppeljuice och det blev världen roligaste fest med släkten, Min Morfar var fullast, han fick sitta uppe hela natten för det snurrade sa han, haha sådan brakfest har vi inte haft sedan. 😉

 3. Grattis!
  Jeg hadde min åldersnoja vid 35. Og det gjorde at jeg ville ha et barn til, og nå er jeg 3 barns mor:-)
  Så det kan komme noe godt ut av det også;-)

 4. Man får gratulera och hoppas du har en härlig dag! Ålder, det är ju bara en siffra men varje födelsedag är värd att fira, om inte annat så av tacksamhet för att man fått hänga med ett år igen liksom. Jag är 47 men känner mig som 35 i hjärtat och hjärnan, även om kroppen försöker säga annat. Man har just så kul som man bestämmer sig för och livet blir nog bara bättre med åren, när man blir klokare och slutar ha nojor för allt möjligt onödigt.
  Så njut av din dag bästa Emma och tack för alla underbara blogginlägg!

 5. Grattis vackra du! En jäkla fin ålder tror jag, är själv på väg dit (blir 34 om en dryg månad) och det känns kalas. 30 plus känns med stabilt än 20 plus, på nåt sätt.. haha.

  Ha en lovely dag!
  Kram Catta

 6. stort grattis på födelsedagen!! Jag har också lagt av med den där åldersnojan. Det är mycket trevligare att slippa den! 🙂 ha en fantastisk dag bland barn och kläder och med en Bandit som hejar på!
  Kramar

 7. Ett STORT Grattis till dig !!
  Jag tror många har EN åldersnoja i livet och sen får det vara bra med det liksom,man har det överstökat 😉
  Låter som en mycket trevlig dag,varvat med jobb,kreativitet,vänner och familj, livet när det är som bäst 🙂
  Kram igen <3
  Monica i Rom

 8. Stooooort G R A T T I S på din födelsedag!!
  Hoppas den blir alldeles alldeles toppen :))
  Alltså, alternativet är ju ingen hit, eller hur 😉
  Nä, varje gång jag fyller år är jag glad att jag kan göra just det :))
  Så ha den alldeles förträfflig 35-årsdag!!
  Kraaaam Anna

 9. Grattis på födelsedagen!!! Älskar din blogg och jag är såååå glad att jag hittade dig för något år sen 🙂 Hoppas du får en fantastisk dag!
  Kram Hannah

 10. GRATTIS!! Kom att tänka på min klumpiga kommentar om din ålder sist, haha… hoppas inte du minns! 😉

  The Lodge… ser verkligen fram emot besöket!!!!

  kram Liw

 11. GRATTIS Emma, hoppas du blivit behörigt firad. Trea femma var en skön kombination att fylla för mig också, 30 däremot…. då tyckte jag livet var slut 😛
  För att inte tala om nu är jag fyllde 45…… jiiizez, det är ju ena foten i döden liksom. 5 år till femma nolla. fy fn vad hemskt.

  Så njut trea femma du Emma 😉

  Kramar i massvis från hon med vin-dunken, hahaha

 12. Många Grattis Emma!!
  På tal om firande så kanske jag får tipsa er alla om en supergod höstig bakelse?! Hufvudstadsbladet, Finlands största svenskspråkiga dagstidning, utlyste en tävling för en bakelse till Svenska dagen (som firas 6.11 här i Finland). Mitt bidrag kom med till finalen! Recept och bild finns här: http://hbl.fi/feature/2015-10-29/776047/rosta-fram-en-bakelse-svenska-dagen. Tänkte att vi som tittar in här kanske kan ha lite samma smak i en del saker och hoppas att många av er har lust och tog er lite tid att gå in och RÖSTA på mitt bidrag – nummer 3. Det skulle göra mig såå glad!! 😀 Hoppas ni också vill prova receptet 🙂 Fin fredag och trevlig helg!

 13. Vad lustigt, även jag fyllde år igår, 29 oktober! Fast jag fyllde ju några år extra, inga problems alls, men nästa år när det blir 40, gulp, DÅ kanske det känns… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg