Att ha haft pappa på besök.

 
 

3V6A3572

 
 
 

Åh, pappabesök!

Den bästa sorten; med kramar och prat och bullrigt skratt inne från Buses rum, och hur Buse sen säger jag saknar morfar när han har åkt. Bara en dryg timme kanske, men ändå så himla fint i bröstet och en känsla som ligger kvar länge och som man kan leva på.

Det spelar ingen roll om jag så är 30, 35, 50. Jag är alltid min pappas dotter.

 
 

8 kommentarer till “Att ha haft pappa på besök.

 1. En förälder är alltid ens förälder. Härligt vilken kärlek och lycka bilden visar. Detta samspel.
  Kram

 2. Mysigt med pappabesök och stort försenat grattis till dig Emma!!:)
  Önskar dig en supertrevlig Halloweenhelg också med massa bus och godis=)

  Kramar
  A

 3. Har en fråga som är helt off topic här.. Du verkar ju ha rätt bra koll på koftor tänker jag 😉 Kollar runt lite efter nån mysig att ha i höst/vinter och har ju sett en del fina som du köpt från Shein. Undrar dels om hur storlekarna är där, men framför allt hur brukar de vara i materialet? Stickiga koftor eller ’plastigt’ material som inte släpper igenom luft är ju det värsta som finns. Vet du vad man kan kolla efter för material för att den ska vara sådär mjuk o go, eller har du tips på nån du köpt från nått annat ställe? 🙂

  1. Det är alltid svårt med SheIn men i 95% av fallen lyckas jag få tag i sköna plagg som är super för priset. Vill du ha en superlyxig kofta så har ju Beach House en dunderlyxig sak i alpacka.

 4. Vilken härlig bild!! Undrar var ni har hittat våningssängen? Funderar på om min lilla tjej också ska få en. Ser med spänning fram emot när du är färdig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg