Att ha Den Vandrande Förkylningen.

 
 

3V6A3794

 
 
 

Där borta, bakom dörrarna, sover en stackars förkyld bebis.

Noah har såklart fått Buses förkylning och har nu lite feber och är alldeles otroligt närhetstörstande på det där sättet bara bebisar kan vara när dom har glansig blick och rodnande kinder. Stackars liten. Lite sömn på det så kommer det förhoppningsvis kännas mycket bättre.

 
 
 

3V6A3791

 
 

3V6A3785

 
 
 

Buse badar i apelsindoftande badvatten, mannen sörplar kaffe, Yim chattar med vänner hemma och jag sitter i vardagsrummet och skriver lite nya texter till Morrr (jag bloggar ju om flickorna där inne, du hittar mina inlägg HÄR) och dricker cola och funderar på om inte en liten skidresa vore något att satsa på i år? Buse är ju gammal nog att lära sig åka skidor och jag tror att han kan tycka att det är fantastiskt kul. Visst hade det varit skönt med värme men jag är rädd för att vi inte tycker att Kanarieöarna är varmt nog och vi kan inte vara borta längre än en vecka, så då låter en skidsemester som ett bra alternativ. Buse får lära sig åka skidor, Yim får se snö och jag kan på darriga ben försöka komma ihåg hur det nu var man gjorde när man tog sig ner för barnbacken eller liknande snäll lutning. Hm. Tåls att funderas på.

Men nu ska jag återgå till skrivandet, tills Buse badat klart och det är dags för kvällens saga.

Sköna måndag.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha Den Vandrande Förkylningen.

 1. åh, hoppas Noah blir frisk snart!
  Jag och mina systrar har en stuga i Sälen som vi hyr ut. Den ligger mellan Hundfjället och Tandådalen och har både bastu och pingisrum.
  Hör av dig om du vill hyra!

  1. Men gud vad bra! Nu tänker jag Åre (för det går flyg dit) men i februari går det ju flyg även till Sälen 🙂

 2. Stackars liten, hoppas han piggnar på sig snart. Låter underbart med en vecka i fjällen, Åre är ju nästan (haha 10 mil är nära i norrland) mina trakter. 🙂
  Kramar

 3. Så himla tråkigt med Morr att man inte kan komma in enbart på valda bloggar. Förstör upplevelsen.

  Gu vad mysigt med skidsemester för Yim, något hon aldrig kommer att glömma 🙂

 4. Har du funderat på Dubai? Tar lika lång tid som till Kanarieöarna, har fantastisk bra underhållning för alla åldrar och är ooootroligt barnvänligt och mysigt. Ett otippat tips men helt underbart. Kostar lika mycket som Kanarieöarna och är varmare.

 5. Do it! Förra vintern hade vi underbara dagar i Alperna (älskar vyerna!) men en liten svensk backe är kanske ännu bättre för nybörjarbarn. Våra lärde sig mycket på ett par dagar men visst måste man både ha tålamod och stå ut med att inte själv få så många skidtimmar. Men jo, det är värt det! Särskilt om man bor på hotell med halvpension…ingen städning, bäddning, matlagning, disk, DET är ju semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *