Att visa lite av resultatet från The Lodge.

 
 

3V6A2123

 
 

3V6A2128

 
 

3V6A2194

 
 

3V6A2288

 
 

3V6A2304

 
 

3V6A2352

 
 

3V6A2468

 
 

3V6A2533

 
 

3V6A2558

 
 

3V6A2991

 
 

3V6A3238_2

 
 

3V6A3149_2

 
 

3V6A3317

 
 
 

Och där har ni dom;

en handfull bilder från förra veckans plåtning för Kung Fidolin på The Lodge. SOM jag tycker om att fota dessa tjejer! Lilly, Cornelia och Siri som syns här känns det liksom som om jag redan har växt ihop lite med, jag vet hur dom rör sig och vad som ska ske härnäst och jag älskar att se hur till exempel Lilly numera själv väljer rekvisita och talar om hur det ska fotograferas.

Jag ställer mig här, såhär, och du tar kort. 

Och jag lyder.

Visst, det finns ingenting så uttröttande som att fotografera barn, så är det, men det finns å andra sidan inte heller något så vansinnigt givande. Alla fotar vi ju på det sätt som passar oss, och jag har lärt mig att med barn håller jag mig oftast väldigt passiv och i bakgrunden – tillhandahåller bara miljön och låter dom sen själva bestämma vad som ska ske. För mig ger det snabbare dom bilderna jag vill ha; det vill säga naturliga, avslappnade bilder utan posering och utan jagvillinte! lurande i kanterna. Och ibland vill dom inte, och det räknar jag med, och då ska dom inte och så är det inte mer med det.

Jag pratade lite med Anna-Malin om det där igår; hur olika man kan vara i vad vi älskar. Hon, som andas av att fotografera stilla ting (produkter, miljöer, stilleben) och jag, som precis tvärtemot frodas av att fota levande ting; människor och modeller och djur och inte alls är särskilt bra på det stilla.

Det är härligt det där, att kunna få utforska och hitta vad som får hjärtat att slå lite snabbare och sen ha ynnesten att utföra det.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att visa lite av resultatet från The Lodge.

 1. Just därför dina bilder blir så vackra, de lever !
  Älskar bilderna du tagit på Aston och Vera. ♡

 2. Men herregud vilka söta ungar! Och kläder!! Nu önskar man ju nästan lite att man hade haft en tjej också.. 🙂

 3. Du är så duktig så jag blir mållös…SÅ fina bilder och de små är ju sagolikt söta!
  Älskade The Lodge med…vilket ställe. För mig minner det om en bitterljuv helg, men väljer att bevara den som ett fint minne.

  Kramar till dig fina Emma
  Adela

 4. Åh, Emma! Jag blir verkligen helt mållös av dig. Av dina bilder… Det är som att kliva in i en saga liknande Narnia där en helt annan värld växer fram. Ren och skär magi! Som sagt: kunde jag så skulle jag gå kurs hos dig <3 <3 <3 Du är bara BÄST! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *