Att ha en fotodejt med Buse.

 
 

3V6A3704

 
 
 

Men godmorgon igen då!

Här sitter jag vid köksbordet och sörplar té efter att ha varit ute och kollat ljuset i höstträdgården – jag har en fotodejt med Buse nu på förmiddagen och ibland är just ljuset lite lurigt.

Idag ska jag få undan lite arbete som ligger; jag har en produktfotografering som väntar bland annat innan jag ska bege mig och utnyttja en av mina födelsedagspresenter; att färga ögonbrynen. Det blir ju så himla bra effekt av en så enkel sak så jag har lovat mig själv att försöka ta mig iväg och göra det då och då (dock inte fransarna nu tror jag, har så svårt att ligga och blunda och får tvångstankar att jag bara MÅSTE öppna ögonen just när man absolut inte får ni vet) och förhoppningsvis blir det bra så att jag inte springer runt i Småland i helgen och ser ut som mitt fjortonåriga jag som nyss upptäckt att en kajal går att ha på brynen. Jisses vad man kunde se ut när det begav sig. Jag minns så väl hur jag satt på mitt rum med VeckoRevyns sminkguide för fest (ni vet, med typ fyra sorters ögonskugga på ett öga) och omsorgsfullt smetade på full make innan skoldagen. Mmm. Det var tider det.

Men;

foto-onsdag och sen ögonbryn och sen kanske lite god kvällsmat och en brasa.

Det låter som en plan.

 
 

cherry

4 kommentarer till “Att ha en fotodejt med Buse.

  1. Mmmmmm det är så skönt att färga både bryn och ögonfransar. Gillar ju inte att dutta med smink på morgonen och jag ser sååååå mycket piggare ut när mina fransar och bryn får färg. Kan varmt rekommendera fransarna också men förstår din tanke kring det där att ligga helt stilla och inte öppna ögonen. Ganska jobbigt men det går 😀

  2. Åh vad härligt att höra att någon annan har de där tvångstankarna. Sista jag skulle färga, för det blir ju så snyggt så man måste bara göra det, så fick jag sånna tankar att det var helt omöjligt att hålla emot.
    Jag trodde jag skulle dö om jag inte fick öppna ögonen.
    Ha ha vart kommer allt dumt ifrån?

    Hälsningar
    Yohanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg