Att ha lite utav en misärtorsdag.

 
 

IMG_2761

 

 

IMG_2754rs1

 
 
 

Jag veeeet, sent inlägg idag och dessutom med Instagrambilder!

Men det finns en väldigt enkel förklaring till det, eller sannare två, vilka är a) ryggskott och b) strömavbrott. Ja, samtidigt. Fy satan säger jag bara.

Ryggen small igår när jag satt på golvet och packade; helt plötsligt knäpper det bara till och den där ilande/brännande/huggande känslan som inte går att missta sig på spred sig direkt över ländryggen och höfterna och man mår liksom lite illa av hur jäkla ont det gör. Så där satt jag, fast, och balanserade mig med fingertopparna mot låren och gastade efter mannen i vad som kändes som en evighet innan han tillslut hörde mig och kom till undsättning. Så nu är jag mycket orörlig och där man lämnar mig (soffan/sängen oftast) där stannar jag tills man snällt kommer och hjälper mig upp och förflyttar mig till nästa ställe.

Som grädde på moset hade dom stängt av all ström på gatan för någon form av underhåll från klockan 8 i morse, så jag har inte kunnat blogga eller underhålla mig med Netflix, utan har snällt fått ligga i soffan och ta Instagrambilder och glo på levande ljus och vänta på att Noah ska vakna så att Yim kan lyfta över honom för bebisgos. Men NU är strömmen tillbaka, så nu kan jag iallafall få lite gjort när jag ligger i framstupa sidoläge med kuddar mellan knäna och stönar när jag råkar röra mig.

Det är, om ni inte förstått det mellan raderna redan, mycket mycket synd om mig idag.

Ryggh*lvete, alltså.

Tur att det är övergående.

 
 

cherry

21 kommentarer till “Att ha lite utav en misärtorsdag.

  1. Nej va tradigt. Man sätter ju lite i halsen när du inte har nytt inlägg på morgonen. Jag började tänka långt värre saker än trasig rygg & strömavbrott kan jag säga så det var med lättnad jag läste om dem faktiskt. Krya på dig, glad att ni alla är välbehållna #phuuu!!

  2. men fy, jag sover med kuddar mellan knäna men det är ju för att jag har en bebis i magen och ryggen är rätt slut på kvällen. krya på dig <3
    Måste bara tillägga hur fin din webshop äroch jag har spanat in några julklappar! Sen vet jag att du nämnt flera gånger men vart sjutton köper man de där fina bateridrivna ljusen?

  3. Hej där…fy sjutton. Jag vet vad det innebär med ryggont. Jag har problem med spondylolistes ( kotförskjutning) i nedre delen av ryggen. Hade problem med ryggen redan som ung är 49 och har blivit erbjuden steloperation. Men nej tack. Jag kan ta kortare promenader och kan greja lite hemma. Bara jag får lägga ner ryggen då och då så fungerar det för mej.
    Hoppas du snart är bättre. Riktigt bra blogg har du. Hör till en av mina favoriter.
    Jättefin familj är ni och ni har så vackra hem som inspirerar. ♥

  4. Nä fy sjutton så gräsligt!!!! Hoppas det ger med sig lite eftersom… Hua, det är verkligen INTE roligt alls det där. Hoppas du har bra värktabletter hemma, kanske har läkarmannen lite med drag i till dig;) Sorry… Rå humor mitt i allt.
    Värre än mikn misärmåndag är det med… Åt något jag inte tålde som gjorde mig totalt matt och magen blev alldeles tom… Sen som grädde på moset lyckades jag krocka med dottern och få världens fläskläpp… Å jag som måste fota mig till mitt nya körkort liksom… Inte nu kan jag säga;-)
    Om det tröstar något så började min vecka så där alltså.. 😉
    Ha en fin kväll!
    Kram Anna

  5. Aj aj! Hoppas det släpper fort. Värktabletter och vila ska man ha.
    ROLIGT däremot var det att få se den här vinkeln från ert…ja…vilket rum är det? Trodde först det var hos någon annan faktiskt. Väggen ser grön ut och det har jag inte förstått förut att ni har någonstans och en inbyggd kakelugn! Festligt! Skåpet känner jag inte riktigt heller igen i sin helhet. Kanske bara publicerat små delar av det tidigare? Fantastiskt allting hur som helst – som alltid. Såå fint och mjukt vackert.
    Krya krya nu!

    1. Ha ha vardagsrummet! Väggen ser nog grön ut pga filtret, och skåpet finns det ganska många bilder på i sin helhet lite längre bak :*

  6. Krya krya!
    Men bästa mot ryggskott är värktabletter och rörelse efter bästa förmåga. Vilar du och är stilla så stelnar musklerna till och det gör bara mer ont och tar längre tid att bli bra. Ta Naproxen och Alvedon och försök (om det går) att promenera efter förmåga. Lycka till!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg