Att ha landat hos mamma och Sockervadds-Göran.

 
 

3V6A4245

 
 
 

Och så var vi på plats!

Efter att ha baxat in mig och barnen i bilen så körde vi alltså upp till Småland i eftermiddags och nu sitter vi här i lägenheten som mamma alldeles nyss målat om, och pustar ut efter resan. Borta i Drömmen har hantverkarna spenderat natten och väggar och golv är nu stängda och det där tråkiga ”underarbetet” börjar ta slut, så snart är det dags för den roligare delen med kakel och badkar och allt det där andra som man ser och har längtat efter.

Men nu, i en lägenhet i Småland, väntar det pizza och fredag.

Ha det fint vänner så hörs vi snart igen.

 

6 kommentarer till “Att ha landat hos mamma och Sockervadds-Göran.

  1. Jag undrar hur det är att ha en au-pair i familjen och vardagen. Följer hon med när ni åker iväg, till landet, på semester etc? Tänker att det inte är helt lätt att ha en ny medlem i familjen att ta hänsyn till. Vore spännande att få höra lite om det. Trevlig helg!

    1. Hon följer med! 🙂 Ja, på helgerna får hon såklart välja fritt för då är hon ju ”ledig” men hela tanken med en au Pair är att hon ska behandlas precis som en i familjen. Så när vi åker till Åre tex följer hon absolut med.

  2. Är det bara du och barnen som är i Småland? När beräknas badrummet vara klart? Skall bli så kul att få se det 🙂 Det är nåt visst med badrum tycker jag. Häftigt med en ny i familjen, det krävs ett stort förtroende. Ha en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg