Att starta på det bästa sätt möjliga.

 
 

3V6A4247

 
 

3V6A4249

 
 
 

Alltså, frukostarna hemma hos Mamma och Sockervadds-Göran? Dom bästa!

Alltid fullt av frukter och bär och smoothies och annan yoghurt-topping, och med olika sorters bröd i en liten korg att välja bland. Åh. Här blir man uppassad mer än på hotell. Jag och Buse sov till halv 10, Noah och mannen och dom andra gick upp aningen tidigare än så, men det var vansinnigt skönt att få sova ut ordentligt och jag har nog fortfarande kuddmärken i ansiktet som jag hoppas bli av med innan vi ger oss ut här i Ljungby för att se utbudet och vandra runt i höstvädret. Och så är det ju Huseby Julmarknad! Få se om det blir idag eller imorgon.

Oavsett; det blir en riktigt bra Smålandslördag när den startar med en frukost som den här och fortsätter med Ljungbypromenader och julmarknad.

Oh yes.

 
 

cherry

4 kommentarer till “Att starta på det bästa sätt möjliga.

  1. åå så fint ..kan du inte fota lite på hela matplatsen..snyggt med tofsar på stolen oxå ..å det fina grön/blåa bokskåpet …ser ut att var super snyggt ..behövs lite inspo här denna gråa regniga höstdag här uppe i dalarna ..gillar din blogg jätte mycket och har spridit den bland vänner …krya med ryggen
    mvh ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg