Att ha gjort Huseby och annat.

 
 

3V6A4467

 
 

3V6A4473

 
 

3V6A4482

 
 

3V6A4239

 
 
 

Hej söndag!

Idag fyller mannen år (hipp hipp hurra!) och vi ska köra hem för att fira honom ordentligt med paket och sådär lite senare, men än så länge sitter vi i soffan i Småland och har ingen brådska alls. Vi var på Huseby igår (ni ska få se bilder sen) och jag hittade två fårfällar i vanlig ordning och en himla massa god mat – det har blivit lite utav en tradition att köpa fällar, årets senap och så lite ost från Osthuset och korv från Delikatesspågarna när vi är där. Det är då julen börjar på något vis.

Ovan lite bilder från gårdagskvällen när vi kom tillbaka och började nalla lite på det vi köpt (som vansinnigt goda tunna pepparkakor med tranbär/rosmarin, apelsin/ingefära och konjak/fikon) och åt en plockmiddag med trattkantarellsoppa, bröd och småsaker innan vi landade framför Så Mycket Bättre. Lisa Nilsson, alltså. Hon är duktig.

Och nu har det som sagt blivit mannens födelsedag, regnet har upphört och bilden ska styras tillbaka mer senare än förr.

Så, så skönt med helg!

 
 

cherry

4 kommentarer till “Att ha gjort Huseby och annat.

  1. Så mysigt det ser ut! Har de flyttat till en annan lght nu, din mamma och Göran eller hur gick det med det? Vi hinner inte med Huseby i år tyvärr, har så många gäster i mitt pensionat, så hinner inte med något annat. Men jag klagar inte!
    Må så gott!

  2. såååå fint ..gillar verkligen den där matsals gruppen trots att jag i vanliga fall gillar raka linjer å den dära lampan ..åååå den ska jag ha i mitt nästa liv 🙂
    super snygg duk å glasen är underbart stilrena …tänk vad saker kan ”tala” till en ..å en del saker ser man inte ens
    trevlig söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg