Att ha glömt att visa.

 
 

3V6A4983

 
 
 

Åh den här har jag ju glömt att visa!

En gång i tiden (innan bloggen fanns) så arbetade jag som produktchef på Falu Rödfärg, och andades och levde Falu Rödfärg i något år, det tror jag ni som hängt med från början hört om. Och kontakten har såklart funnits kvar efter att jag slutat och flyttade hem igen, så som den oftast gör, och på min födelsedag fick jag den här fantastiska pläden skickad till mig från Johan & tjejerna.

Hur fin?!

En Falu Rödfärg-filt designad Mia Svalänge som släpptes just på min födelsedag, med en tanke och en historia bakom som jag verkligen kan förstå och uppskatta.

 
 
 

3V6A4992

 
 

3V6A4997

 
 

3V6A5001

 
 
 

Mustig och värmande som en höstgryta, och med en liten ficka innehållande pigment (som jag möjligtvis lite skämtsamt kan ha påpekat var slösaktigt då pigmentet faktiskt bara finns i det som finns kvar, sen är det slut) och sitter som en smäck i soffan. Vansinnigt roligt tycker jag att man har vågat ta steget att vara lite mer utanför boxen och faktiskt skapa ett stycke filt och foderfärg och allt annat som nu har kommit till på de åren jag varit borta.

Så nu har jag lite gamla minnen om ryggen på kvällarna, och känner mig fasligt ihågkommen och uppvaktad.

 
 

flinga

14 kommentarer till “Att ha glömt att visa.

  1. Vilken speciell gåva, så roligt att du jobbat med just Falu rödfärg av alla saker! Falun är en mysig stad, älskar dalarna och trivs bra här ❥ Jobbade du i Falun då? Eller dom kanske inte alls har sitt kontor eller tillverkning där? Kram

  2. Emma, din blogg är grym. Du inspirerar mig genom dina bilder i kombination med texten, sättet du bygger en story på, hur du fångar mig som läsare och bjuder in till en liten del av ditt liv på ett lagom sätt. Jag följer både dig, Banditen och Helt enkelt av just den anledningen. Att ni bygger grymma bloggar, men på era olika personliga vis. Jag undrar nu om du/ni håller kurser eller föreläsningar om hur ni gör och tänker kring era bloggar? Skulle verkligen vilja lära mig mer!

    1. Men åh vilken fin kommentar! <3 Jag har föreläst om det några gånger men det känns som om den typen av kurser redan är gjorda 100 gånger om? Eller? Vill man fortfarande höra sånt?

      1. Ja-a det vill man fortfarande höra 🙂 Jag är sugen på att, typ 100 år efter alla andra, börja blogga. Men känner mig konstigt nog osäker, trots att man läser så många fina (som tex din)

      2. Tjaa, jag är kanske lite sent ute, men för min del så skulle det vara guld att få höra mer om er kunskap.

    2. Jag lyssnade på poden Blogg Business (Googla så hittar du rätt) igår, just på avsnittet där Emma är med och pratar om bloggandet. Kan rekommendera den!

  3. Hej, finfin blogg du har, undrar om vackra krukan med lärkträdet i, var kan man köpa den, och är lärken riktig? Tack på förhand. Kramar från blåsig västkust i Skåne

  4. Underbar är din blogg som vanligt! Bara älskar lärkträdet jag med, och undrar vart man kan köpa ett sådant fejkträd? Ha det fint =)
    Lisa

  5. Wohoo, jag hade inte en aning om det! Har läst din blogg ett par år och bor typ 2 minuter från Gruvan (på Elsborg). 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg