Att kunna bada i sommar.

 
 

3V6A5245

badsalt

 
 
 

Jag har fått en del frågor på vad jag ska med den torkade lavendeln till, och det här är en av sakerna jag tycker om att göra. Badsalt! Extremt enkelt, kul att ge bort och framförallt går det att variera i det oändliga. Det enda som behövs är Epsom-salt (finns i hälsokostbutiker), torkad lavendel och om man vill en droppe lavendelolja vilket jag själv tycker knappt behövs då lavendeln doftar så starkt i sig själv. Blanda i en burk med tätförslutande lock och voila! Så är det färdigt.

 
 
 

3V6A5255

 
 

3V6A5271

 
 
 

Det är som att bada i lite sommar sen; men lavendeldoft i hela badrummet (och i rummet där man blandat ihop allt, herregud vad gott det doftar när man plockar blomman av stjälken).

Så det blir fredagens DIY-tips!

Eget badsalt med lavendel.

 
 

flinga

9 kommentarer till “Att kunna bada i sommar.

  1. Köpte massa fina lyxiga salter (plus epsomsalt) i somras och gjorde lavendelsalt. Har knappt hunnit bada själv men skämt bort syster och sambo istället och nu är det slut. Bra där.

  2. Hej!
    Vilken underbar blogg du har! Blir alltid så inspirerad. Förutom all inredning som alltid är vacker så gillar jag verkligen din klädstil. Undrar om du kan ge mig lite tips på hur man klär sig snyggt i mys/hemmakläder. Känner mig alltid sunkig när jag går hemma och hade gärna köpt lite nytt som sitter bra och är skönt men där jag ändå kan våga öppna dörren om någon plingar på.
    Kram och trevlig helg!

    1. Alltså det är ju svårt. Men jag tycker att ett par snygga mjukisbrallor (jag gillar de från onepiece med häng) och en snygg tishirt funkar fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg