Att få så himla fin service.

 
 

3V6A5685

 
 
 

Alltså. Erika på La Leia är en sån jäkla stjärna.

Ni vet när jag var gravid och hade tuttpanik? Dom var ju liksom överallt och jag trivdes inte alls och kände mig bara vansinnigt STOR i bysten, och när jag sen fick på mig en riktigt bra BH (den på bilden) från Chantelle i en butik i Köpenhamn så var det en sån enorm lättnad på något vis. För då blev brösten mer jag, liksom. Och vi försonades.

När jag bodde i Malmö så var min räddning alltid La Leia men nu bor jag ju inte där längre och kan inte slinka förbi lika enkelt, och med en bebis blir det ännu glesare mellan gångerna. Och då har Erika räddat mig på distans; när amningen kom igång och brösten var ännu mer bångstyriga och jag bara ägde två amningsbehåar från Lindex i fel storlek som jag roffat åt mig i butiken på måfå (väldigt sköna men gjorde ju inget för hållningen eller bröstformen om vi säger så) och jag absolut inte var sugen på att ta mig in till en butik och prova ut nya bh:ar så skickade jag bara en bild till henne på fejjanchatten där jag hade Chantellen på mig och så visste hon exakt vilken storlek jag hade (G tror jag att jag var uppe i när det var som mest bystigt här hemma) och så satte hon ihop ett kit med snygga, stödjande amningsbehåar som hon skickade på posten med en faktura. Så slapp jag jäkta in i en affär, jag slapp svettas i ett provrum och framförallt så fick jag bh:ar som PASSADE på riktigt och där brösten inte klämdes ner i brist på annat.

Hon är bannemig otrolig på det där, att se vilken storlek man har bara på en bild.

 
 
 

3V6A5682

 
 
 

Och nu sitter jag i samma sits igen; fast omvänt. Jag har inte en enda BH hemma som passar nu när bysten börjat gå tillbaka på det där sättet som dom gör efter en graviditet och amning; som en ballong som sakta töms på luft ni vet. Och sen jag gick in på La Leia första gången för något år sen och för första gången i mitt liv förstod vikten av en schysst BH i rätt modell och rätt storlek så blir det liksom inte samma sak att köpa enbart från kedjorna; känslan av en riktigt bra BH är en lyx och jag tycker om att ha iallafall en att bära när det behövs lite vardagsglam och är det nån gång man får unna sig så är det väl när man har ballongtuttar kan jag tycka (och den där Chantelle-bh:n är det en SORG att jag inte kan ha längre, för det var nog det bästa köp jag gjort tror jag och en modell som var så perfekt för mig).

Så jag satte på mig Chantellen igen, knöt en näve och stoppade ner i kupan för att visa hur mycket som hänger och fladdrar nu för tiden och direkt började hon plocka ihop i butiken, fota och skicka förslag. Och nu är ett paket med något vackert på väg hem till mig och ballongbrösten, utan att jag har behövt ta mig till Malmö med en bebis på armen och försöka rafsa ihop något själv.

Det är bannemig otroligt.

 
 

flinga

8 kommentarer till “Att få så himla fin service.

  1. Fantastiskt! Vilken lyx att ha sån proffshjälp. Såå svårt att hitta den där perfekta BHn.
    Ska till Ystad i helgen och undrar vilka inredningsbutiker jag absolut inte får missa i stan? Kanske du skrivit om det förut ngn gång men har inte lagt det på minnet tyvärr… Har bara några få timmar på mig under lördagen. Jätteglad om jag får ngt tips!

  2. Jag håller fullständigt med dig Emma en bra BH är så nära fullständig njutning man kan komma. Tyvärr är jag dålig på att unna mig riktigt bra BH:ar det blir mest att jag handlar från de stora kedjorna, tänker väl lite så att det inte spelar någon roll vad jag har på mig på jobbet bara jag är hel och ren.
    Men på helgerna är det i och för sig kul att kunna klä upp sig lite extra och då vill man ju inte ha en dassig, urtvättad BH under, sen brukar det ju uppskattas av mannen oxå ; )
    Tänkte nog satsa på några nya nu när jag tappat lite i vikt, måste bara ta dem sista kilona först.
    Kul att se om du blir nöjd den här gången oxå.
    Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg