Att kunna vinna riktigt bra bilder.

 

3V6A5671

 

Som jag redan skrivit om så använder jag Lightroom till snudd på samtliga bilder. Ett väldigt användarvänligt och mångsidigt bildbehandlingsprogram där jag kan få fram olika ”humör” i bilderna och skapa egna recept precis hur jag själv vill. Mer om programmet kan man läsa HÄR (och vill du testa gratis i 30 dagar så finns det erbjudandet fortfarande kvar HÄR, det är en perfekt prövoperiod för att hinna bli lite varm i kläderna).

Och nu har du en chans att lära dig ännu mer!

 

3V6A5653

 

3V6A5656

 

För i samarbete med Adobe Lightroom kan nu en av er vinna den här boken där du lär dig steg för steg hur man gör… tja, allt. Övning ger färdighet säger man ju och i bildbehandling stämmer det verkligen; allt jag själv kan har jag klätt mig genom böcker, youtubeklipp, artiklar och mängder med övning. I Lightroom från början blir du guidad från start till mål. Perfekt om du vill lära dig något nytt eller bara bli vän med bildbehandling i största allmänhet.

 

3V6A5680

 

För att vara med behöver du bara skriva en kommentar här nere under inlägget där du motiverar varför du ska vinna (eller varför den du vill ge boken till förtjänar det, om du nu vill ge den till någon) och så dras det en vinnare i slutet av nästa vecka. Hur bra?!

Det är aldrig försent att lära sig något nytt.

TÄVLINGEN ÄR AVGJORD! GRATTIS PHOTO BY EMELIE – DU HAR MAIL!

flinga

97 kommentarer till “Att kunna vinna riktigt bra bilder.

  1. Åååå jag som älskar dina bilder och även att fotografera hade blivit så enormt glad och tacksam om jag kunde vinna denna bok. För på så vis lära mig mer om redigering och våga ta steget till att uppfylla mina drömmar om att starta eget. Men för det måste jag lära mig att ta bättre bilder och redigera och denna bok hjälper mig säkerligen en bra bit på vägen=)

  2. Jag vill vinna deeeeeen! Gick samhälle-media på gymnasiet och tyckte det var väldigt roligt med foto och redigering, men vi kom liksom aldrig särskilt långt utan det blev mer övergripande. Fotograferar fortfarande mycket men nöjer mig med att snabbredigera eftersom jag aldrig kommit för mig att ta tag i att lära mig det ordentligt. En pedagogisk bok är precis vad jag skulle behöva, men vad jag som student inte prioriterat att lägga pengar på. Kraaaom 🙂

  3. Jag skulle vilja vinna boken och ge den till min 18-åriga dotter som spelar hockey på elitnivå, hon har en fantastisk kreativ ådra som inte riktigt hittar ut och fram genom alla skydd och tuffhet som just nu krävs i hennes vardag. Jag önskar jag kunde locka fram detta i henne (igen) och ge hennes fotointresse en skjuts, att ge en bok som kan inspirera och motivera och ge henne kunskap. Hon säger ofta lite snabbt om något hon ser ”att det skulle bli en fin bild”, hon tänker estetiskt i allt, och hon till och med åker skridskor med en sorts grace! Låter jag mallig? Det är jag #stoltmamma som vill ge henne ett verktyg att utvecklas inte bara på isen, utan även i sitt vackra inre och få uttrycka detta genom bild och form!

  4. Jag skulle vilja vinna den då jag precis tagit hem provperioden på lightroom och fotar ganska mycket samt behöver lära mig mer om redigering för att i framtiden ta mitt fotande till nys nivåer. Plus att jag behöver lite positivt i denna totalt usla höst. Håller tummarna!

  5. Jag skulle vilja vinna boken för att lära mig mer om bildhantering. Jag har blivit så inspirerad av dina bilder, du har en egen stil och man kunde nästan varje gång tippa vilket fotografi är taget utav dig om man satte dem bland miljontals andra. Därför skulle jag vilja hitta en egen stil att redigera bilderna på…och boken skulle säkert hjälpa på traven 😀

  6. Min att-göra-lista:
    1. Kirra ny hårddisk + backup uppstyrning
    2. Klicka hem provmånad av Lightroom
    3. Lära mig så mkt jag kan. (om allt eg.)
    Boken vore ju toppen såklart, när det gäller just förbättra fotoredigering-skills.
    Lev väl.

  7. Åh så jag skulle behöva den där boken!
    Jag har en systemkamera, och är väl hygglig på att ta bilder, men ibland vill man ju fixa lite extra med dem! Det är där det faller… kan inget om redigering!

    Har funderingar på att blogga igen, i kombinationen inredning och mat (LCHF). Tänk att kunna redigera finfina bilder till den! En dröm:)

    Kram Susanne

  8. Önskan just nu, för visst får man önska även om det varken är till julklapp eller födelsedag! Önskan är alltså att vinna den boken för att sen ge den till min älskade dotter. Hon har lagt en massa pengar på en bra kamera, men tappat intresset och gett upp för hon tyckte inte bilderna blev bra och som hon sa:
    ” jag fattar mig ju inte på den här förbaskade kameran”. Som mamma och partisk tycker jag såklart visst att bilderna blev bra… Fast de saknar något, känsla kanske och det där lilla extra som rätt inställning och rätt ljus kan ge. Nu håller jag tummarna och önskar samtidigt dig en fortsatt bra vecka!

  9. Hej, jag skulle väldigt gärna vilja vinna den här boken och få lite nya tips och trix gällande bildbehandling. Har själv andvänt lightroom länge, flera år och har gjort mina egna rutiner när det gäller bildbehandlingen. Det betyder att jag mer eller mindre nu är fast i mina rutiner och skulle därmed vilja lära mig att redigera på ”nya sätt”.
    Ha en underbar dag och vecka! 😀
    Kram -e

  10. Hååhååååå håååå! Jag jag jag!
    Motivering?
    Jag har alltid tänkt på att skaffa lightroom, eftersom jag hört att det är det bästa programmet för raw-redigering, och det är ju bäst att behandla bilderna i raw, istället för att göra om dem till JPG och sedan fixa i något gratisprogram.
    Jaag behöver boken helt enkelt!

  11. Älskar tävlingar! Jag vill självklart vinna 🙂
    Varför vill jag vinna? Motivering:
    Jag älskar att fotografera och vill att mina bilder ska få folk att känna ”boom”,
    och därför behöver jag få hjälp av lightroom! 🙂

  12. Åh denna bok och sävligt känns menad för mig!
    Har en STOR passion när det kommer till foto och bilder. Sitter på min ensamma tid på kvällarna (är ensamstående med två små) och övar på Lightroom som ja nu testar under 30 dagar! Denna bok hade gjort det bra mycket lättare att kunna studera lite på lunchraster och emellan kunder på jobbet <3

  13. Vore perfekt julklapp till min man som ska gå en starta eget kurs och sedan köpa en kamera till företaget. Vore fantastiskt roligt att få ge honom boken i julklapp som motivationshöjare!

  14. Jag vill gärna, väldigt gärna vinna boken för jag är verkligen amatör gällande foto och redigering, vill gärna lära mig mer för att få bloggen mer professionell.

  15. Åhh, vilken fantastisk tävling!
    Jag älskar att fotografera och att redigera bilderna.
    I nuläget använder jag de program som finns i datorn med
    redigeringsmöjligheter. I evigheter har jag kikat på Lightroom
    men har tänkt att det är dumt att lägga pengar på det eftersom
    jag saknar kunskaper om verktygen.
    Hoppas, hoppas på att boken blir min så en dröm kan gå i uppfyllelse.
    Kram på dig!

  16. hallå!
    Den boken skulle jag verkligen behöva vinna..
    Skulle ju bli en perfekt födelsedagspresent till mig själv om ett par veckor..;)
    Jag har nu varit sk. ”stödmedlem” till Lightroom ett bra tag…haha…alltså jag ahr det nedladdat och betalar snällt varje månad men har inte en susning om hur jag ska använda det….
    Jag inser att redigeringen av mina foton är lite nästa steg i mitt fotograferande…
    ..men tar mig aldrig tiden att sätta mig ner. Med en bok skulle jag ju liksom ha svaren framför mig samtidigt som jag ser programmet på skärmen…;)
    Kram Katarina

  17. Den boken vill jag ge till en väligt gammal nära vän som haft det kämpigt och var tvungen att ge upp sin dröm om att bli fotograf just pgr av att hon saknade möjligheten att studera bildredigering.
    Hon arbetar och sliter för att kunna ha möjligheten att nu köpa begagnad nybörjarutrustning och drömmer om att en dag kunna visa världens sitt skapande.
    Därför vill jag de denna bok till henne. Ett steg närmare sin dröm!

  18. Jag älskar din blogg mycket tack vare de vackra bilderna, de är så himla inspirerande. Jag tycker dessutom mycket om att fotografera. Med den här boken skulle jag kunna lära mig massor om bildredigering och förhoppningsvis någon dag kunna skapa lika magiska bilder som finns på din blogg.

  19. Till min store fine son, som behöver lite kärlek i form av denna bok, och för att få lära sig mer om bildhantering/bearbetning. Tack för finfin blogg. 🙂 Marie från Skåne

  20. Okej, here it goes… Jag är totalt idiot när det gäller bildredigering. Älskar, älskar, älskar att fotografera ffa mina tre barn och naturen i allmänhet alla årstider. MEN sedan händer liksom inget mer för jag fattar inte det där redigerings hallojet och varje gång jag provar så slutar det med konstiga toner så alla ser magsjuka ut. Nu håller jag tummarna att jag har tur och mina fina barn inte behöver se magsjuka ut.

  21. Jag vill kunna sätta bild till orden. Jag kn uttrycka mig i ord och fota men att sedan kunna redigera bilden så att stämningen går i nyans med texten är något jag vill lära mig. Precis som i din blogg 😉

  22. Efter några års föräldrarledighet och sjukskrivning har jag fått nöja mig med en enkel redigering av mina bilder och nästa år tar jag steget ut i arbetslivet igen och då ska jag äntligen kosta på mig underbara Lightroom så det hade ju varit bästa julklappen till mig själv!
    Håller tummarna hårt!

  23. Åh, den här skulle jag behöva! Älskar att fotografera, måla och sitta och pilla med grejer, men har absolut ingen aning om vad jag håller på med! 🙂 Jag har Ligthroom hemma och tycker programmet är fantastiskt, men känner att jag inte utnyttjar magin som finns där inom räckhåll. Så det här låter ju som en perfekt grej! Vinner jag inte (håller tummarna!!) går den ju direkt upp på julklappslistan iaf.

    Vill också säga heja dig som har en så fantastiskt vacker och härlig blogg! Som att dyka in i ett perfekt helgmys varje gång man klickar sig in här! Kramar!

  24. Det här behöver verkligen jag! Jag älskar att fotografera med systemkameran och mobilen men får aldrig resultaten jag vill ha. Om det någon gång blir så beror på det helt enkelt på en lyckträff och inte mitt kunnande. Jag utbildar mig till inredningskonsult och känner att det ett måste att kunna fota snyggt. I need help!!

  25. Tenk å vinne en slik bok, og få en puff bak til å virkeliggjøre planene om egen blogg. Fotograferer mye et prosjekt som pågår, men kan null og niks om bilderedigering, og synes ikke bildene rettferdiggjør prosjektet…. Da skulle jeg starte bloggen neste dag 🙂

  26. Ooooo den vill jag ha! Kort och gott för att jag med all sannolikhet skulle få lite mer tid över till annat än hopplös redigering som jag håller på med i nuläget. Jag har ju liksom inte några kunskaper utan pillar lite här och lite där, ibland blir det bra, ibland blir det blaha..
    Med bokens hjälp kanske jag blir mer stabil 😉

    Hoppas hoppas!

    Kram Catta

  27. Åh, jag älskar att fotografera och ”förr” så kunde jag sitta i timmar med Photoshop och mixtra o greja med bilderna. Nu har jag inte det längre, och har har tappat det lite men om jag vann boken skulle jag äntligen komma igång med bildredigering igen , och kanske tom köpa Lightroom 🙂

  28. Precis vad jag behöver. Har börjat öva mej på att fotografera. Började med min telefon. Sedan fick jag en digitalkamera och då kommer ju behovet av att kunna leka och trixa med mina foton. Så ja tack, jag vill kopiöst gärna vinna!

  29. Den skulle jag ge till min sambo direkt! Han har länge pratat om att han vill bli bättre på att lära sig att fotografera och fixa med bilderna. Denna hade varit perfekt för honom! Så hade han kanske kunnat lära sig att fixa och trixa med bilder på mig ;). En riktigt bra julklapp hade detta varit!

  30. Jag har bloggat i snart 8 år och har varit för snål för att lägga pengar på ett bildredigeringsprogram. Men NU, efter att du bloggade om att du använder Lightroom, har jag på allvar börjat fundera på att investera i det. Och boken, ja den skulle jag då ha stor nytta av! Jag håller mina tummar! 🙂

  31. Hej Emma! Jag har, precis som du, en liten mini hemma på 6 månader. Har också en snart 4åring och vi fotar mycket tillsammans. Eller jag fotar och storebrorsan vill gärna hjälpa till;) När jag äntligen får lite ensamtid över sitter jag gärna och kollar på bilder jag tagit och försöker redigera lite så gott det går (går inte alls!!) Jag skulle vilja vinna boken så att jag får en mysig stund i soffan under min ’göra-vad-jag-vill-stund’ och kunna lära mig redigera mina bebis-bilder fint till mitt blivande fotoalbum! Har fortfarande inte framkallat en enda bild från lillasysters första månader då redigeringen inte går som jag vill. Det vire en dröm att vinna boken och kunna lära mig redigera så lillasyster äntligen kan få ett fint fotoalbum på hennes första år i livet! Kramar

  32. Åh, jag behöver verkligen den där boken! Jag laddade ner programmet för ett par månader sen men kom aldrig riktigt igång. Jag fattade helt enkelt inte hur man skulle göra och trots ihärdiga knapptryckningar och försök så fick jag aldrig kläm på det. Jag behöver boken för att lappa ihop mitt och Lightrooms lite kantstötta förhållande! Uppenbarligen kan man göra underverk därinne om man bara kommer överens… Love at second sight helt enkelt! Kram

  33. Men hej Emma,
    Jag har följt din blogg i flera år nu men har inte gjort så mycket väsen av mig. Du och dina bilder har liksom blivit en del av min vardag. Jag älskar hur du lyckad förmedla känslor i dina bilder och önskar att jag vore lika bra. Fotografering är något jag tycker om väldigt mycket men jag har inte lyckats lära mig att få fram den känslan jag vill alltid. Med denna bok skulle jag iallafall komma en bra bit på vägen. Har installerat lightroom på prov och vill typ redigera alla bilder jag har för det är ju så himla kul! 🙂

  34. Efter att ha pluggat de senaste 6 åren skall jag till våren äntligen få ta steget ut i arbetslivet. Då jag börjar arbeta kommer jag tillslut att ha mera fritid och på så sätt kunna sätta mera tid på mina hobbyn. Att lära mig redigera bilder kommer som en naturlig tvåa efter att ha lärt mig ta ännu snyggare bilder.

  35. Åå, jag har alltid beundrat dina bilder mest av alla bloggar. Jag har hållit på med Lightroom, men får inte till det så som jag vill. Skulle definitivt behöva lite guidning på vägen. Tack för en fin blogg!

  36. Åh, jag visste inte ens att det fanns en Lightroom-bok! Vår första lilla kärleksknytte är beräknad att titta ut nu på fredag (om ynka 3 dagar – hur galet!?) och det där med bra bilder redan från dag ett känns så himla viktigt. Vi har precis investerat i en ny, aningen för fancy systemkamera (för vad vi egentligen fixar) och försöker verkligen lära oss detta med fotografering på riktigt. Nu när vi har en morot och allt. Det hade varit guld att få lära sig redigera bilder ordentligt (och inte sådär halvtattigt som vi nu gör) så familjealbumen framöver börjar hålla lite högre standard. Det vore fint att kunna skapa lite extra magi i efterhand helt enkelt. Så vi hoppas. Jag, mannen och kärleksknyttet.

  37. Åh! Jag skulle så, så, så gärna vilja vinna då jag älskar att fotografera. Speciellt nu när jag fått världens bästa modell i form av vår son. Jag köpte en kamera för att kunna föreviga hans liv och utveckling, och om jag får möjligheten till att göra det extra snyggt med hjälp av Lightroom skulle det vara perfekt!

  38. Älskar att fotografera hemma till vardags, men efter en reklamfotografering för några år sedan där min man, jag och vår lilla goding till son skulle vara med i en reklamkampanj insåg jag att jag behöver lära mig allt om hur man förskönar omöjliga objekt som mig och maken. Sonen var perfekt, men det var värre med oss. Jag försökt lite skämtsamt förklara bort det och sade de klyschiga orden ”jag blir aldrig bra på bild” Fotografen svarade då ”Man blir så som man ser ut” – Du fattar, jag behöver lära mig allt om att plocka fram det bästa i em bild, i vart fall när jag själv är med på bilden 🙂

  39. Åh har velat sätta mig in i Lightroom så länge men tutorials på nätet är inte riktigt min grej, böcker är mycket bättre! Skulle bli överlycklig över den där boken i min bokhylla – och den skulle verkligen användas!

  40. Åh JAAAG vill vinna den boken. Har i många år nu brottats med Photoshop Elements och blir aldrig riktigt vän med det. När jag nu läser dina inlägg om Lightroom vill jag genast klicka på KÖP och en bok med en massa bra-att-veta-tips är ju inte fel att slå upp saker och ting i. Hoppas, hoppas, hoppas det blir jag.
    Lotta

  41. Arbetar som sjuksköterska inom intensivvården och möter sjuka, svårt skadade människor dagligen i ett tufft jobb.
    jag har börjat att fotografera vackra saker på min fritid för att liksom samla kraft och uppväga det jag möter i mitt yrke.
    Är inte vän med något bildredigeringsprogram så att vinna denna bok skulle förhoppningsvis ta mig ett steg närmare att våga starta blogg och dela med mig av mina bilder till andra

  42. Åh, jag fick programmet av min kära make i födelsedagspresent för en månad sen. Än har jag inte lyckats klura ut hur det funkar så den här boken skulle verkligen hjälpa mig igång! Jag gillar att fota men redigering är helt nytt för mig… Håller tummarna att jag blir den lyckliga vinnaren!!

  43. Jag har en ny tjänst där jag kommer att bli facebook och instagram ansvarig och där jag kommer behöva lära mig att fota mer till diverse säljblad mm Inget som min arbetsgivare står för men jag skulle så gärna vilja göra ett splendid jobb, och låter som om Adobe lightroom kunde bli startskottet på min resa och nya höjdpunkter på jobbet.
    Hoppas hoppas, kram Anna

  44. Har tänkt länge att der börjar bli dags att ta nästa steg i fotograferade (av barnen) och börja redigera lite smått så detta hade varit en perfekt julklapp till mig själv:-)

  45. Ååh! Jag är egentligen en fena på photoshop men alla (eller nåja, några, kanske många?) i den grafiska branschen, som uag jobbar i, verkar anse att Lightroom is the shit nu och det har jag aldrig testat. Själv är jag föräldraledig men har lyckats med konststycket att landa ett nytt roligt jobb som väntar på mig efter årsskiftet. Så jag håller tummarna för mer flow och vinst av en Lightroom-bok!

  46. Älskar och brinner för att fotografera. Känner att jag vill lära mig mer om att redigera mina bilder för att ta det ett steg längre. Både jag och min man har ett stort intresse. Hade varit skoj att vinna den som ett projekt att ta sig ann tillsammans. ♡

  47. OM jag vill 🙂 Har precis gått en foto kurs för att lära mig kameran och vad är väl då bättre att fortsätta med än redigering?

  48. Boken hade varit en dröm för att kunna ta mitt fotande till nästa nivå! Står högt på önskelistan…

  49. Till min dotter som vid tvåochetthalvt års ålder var med om när hennes pappa ”blev begraven och kommer att växa upp och bli en blomma”.
    Det var meningen att hon skulle ärva hans systemkamera med zoom-objektiv, det blev inte så av olika orsaker. Nu har hon en kamera och ska skaffa ett bildredigeringsprogram så boken blir pricken över i:et.
    Hon kommer att ta ännu mer fantastiska foton.

  50. Åh, jag vill sååå gärna vinna. Har ny kamera och håller precis på att starta upp en webbshop med artiklar jag producerar själv. Har nosat på Lightroom men ännu ej slagit till. Hoppas! Hoppas!

  51. Åh den har jag tänkt önska mig i julklapp! Lite less på begränsningarna i iPhoto och Photoshop känns snäppet för avancerat, då tror jag Lightroom blir perfekt! Jag vill få en nytändning i mitt fotande och bildbehandling, nu behövs ny kunskap!

  52. Denna boken skulle förgylla både min och makens liv. Jag njuter av dina vackra foton och hoppas få en liten inblick i hur jag ska göra. Och makens liv skulle underlättas av att han slipper assistera sin otåliga fru stup i kvarten när hon inte fattar hur man redigerar fram drömbilden.

  53. Jag skulle så gärna vilja vinna den för boken då jag verkligen älskar att fotografera men lärt mig allt genom att läsa på själv. Pressat schema som mjölkbonde gör det svårt att hinna med kurser så en sån bok skulle vara guld att ha istället för youtube och bloggar. Hoppas!!

  54. Jag brukar verkligen aldrig delta i några utlottningar eller tävlingar, men det jag läste slog mig i magen. Den känslan av att faktiskt kunna ta upp ett gammalt intresse som legat på is alldeles för många år. Det pirrar, och under tiden håller jag tummarna!

  55. Fick lightroom i julklapp förra året och det är så mycket att lära sig så det har inte blivit av. En bok nu hade varit perfekt så jag kommer igång, inte bara med automatisk förbättring!

  56. Åhh vilken dröm att äntligen få hjälp på traven med alla bilder som tas och som bara hamnar i hårddisken. Kram

  57. Jag är 48 år och vill så gärna äntligen lära mig att fotografera och redigera bilder på riktigt! jag ska dessutom köpa en hundvalp snart och tänkte att nu ska det bli av!

  58. Jag har alldeles nyss köpt mig min första systemkamera (yeay, love it!) och skaffat mig detta fina program. Tycker dock att det är lite halvlurigt hur man fixar bilderna på bästa sätt så denna boken hade varit perfekt att vinna! Så vi kan få så fina bilder som möjligt på vår efterlängtade bebis som beräknas komma i april:))

  59. Som jag bombarderat folk privat och på bloggar och frågat hur de får sin bild så eller så – jag vill med kunna! Nu håller jag tummarna att jag får lära mig lite nytt 🙂

  60. Vore spännande att lära nytt kring fotoredigering. Har fotat aktivt sedan 2009 och redigerar i princip aldrig. Därför att jag aldrig hittat det där enkla, lätta verktyget att jobba med. Jag är alldeles för otålig för att gräva mig in i avancerade program så jag försöker få ögat att redigera så mycket som möjligt innan jag fotar istället. Håller tummarna för att jag vinner ☺

  61. Jag har länge brunnit för foton och att göra saker med mina bilder. Men jag har aldrig tagit mig tiden att lära mig bildbehandling…men det är dags nu. När min pojkvän knåpar ihop musik filar jag på mina bilder och då skulle boken vara en superhjälp i rätt riktning 🙂 kram!

  62. Som jag önskar vinna denna boken! Tar kort, mera kort och provar och provar redigera, Jag har bilden i huvudet men resultatet blir annorlunda. Utan touchen liksom. Nu kanske jag kan lära mig hur man faktiskt gör. Tack för en fantastiskt blog med otroliga bilder. Katja

  63. Att vinna den här boken, skulle innebära att jag hade haft världens bästa julklapp till min fina lillasyster – som just nu är mammaledig! Hon är en ypperlig vardagsfotograf och har en dröm om att lära sig bildbehandling på ett mer avancerat plan för att kunna arbeta sig in på en ny yrkesbana efter mammaledigheten. Detta hade med andra ord varit en finfin julklapp att ge henne! Jag håller tummarna och tackar för att din blogg lyser upp min frukoststund varje morgon! / Ulrica

  64. Men hallåååå !!! Den boken skulle jag verkligen vilja vinna, du vet jag har bloggat nu i 8 år och har inte ens fotoshop !! japp, det är alldeles sant, jag fotar då jag är ledig, varje söndag klockan 11 då ljuset är bäst nu på vintertid, då fotar jag veckans inlägg, jisses vad skoj det skulle vara att kunna redigera sina bilder, lära sig något nytt ! Din blogg är super duper fin, den följer jag och din webshop är såå fin också, ja just ja jag har ju webshop också, jaa du ser nog skulle jag behöva denna bok..blink…blink.. Webshopen heter http://www.handplockat.nu där fotar jag allting också.
    Kraaaam Anette

  65. åh, jag skulle vilja vinna den till världens bästa man som sitter och svär och svettas över lightroom alltsom oftast.

  66. Skulle vilja vinna den boken som ett gemensamt projekt till mig och min man. Han älskar att fota, det gör även jag. Men jag har märkt att hans intresse för fotografering svalnat lite och jag skulle vilja sparka igång honom igen, dels för att jag har egen vinning av det i min blogg, då har han brukar ta bilder på mig. 😉 Men mest för att jag skulle vilja se att han får tillbaka glädjen han har när han fotar och tänkte om han då får denna bok så tycker han kanske det är roligare att fota när han får tips på redigering och så. Samtidigt som jag också skulle vilja lära mig mer. Och det är kul när man har ett gemensamt intresse. Ha en toppen dag. kram Annika

  67. Åh, den här boken skulle jag vilja vinna. Julklapp till sig själv kanske? Fotar mycket men det där med redigeringen efteråt är svårare. Får sällan till det resultat jag vill få fram. Skulle vara perfekt med en guide för att få lite hjälp på vägen. Så de där bilderna blir ännu bättre.
    Håller tummarna nu

  68. Hej! Om jag skulle vinna denna boken så skulle jag gett den till min mamma. Hon som försöker klura sig runt med kamera, webbshopp, blogg och Facebook med det lilla hon kommer ihåg. Vilken boost en sådanhär bok skulle vara för henne och hennes fotografering!

  69. Med systemkameran i högsta hugg
    Sveper jag med ena handen bort min lugg
    Redo att föreviga minnen i mitt liv
    Fånga uttrycksfulla porträtt är mitt driv
    Med lightroom vill jag mer än gärna
    Briljera med redigering som den bästa stjärna!

  70. Åh men denna skulle ju vara alldeles förträffligt perfekt till min trötta virrhjärna. Vi köpte en ”riktig” systemkamera, ja jösses det är redan ett år sedan. Jag har suttit och tragglat på Moderskeppet och lärt mig lite om Lightroom och fattat så mycket att det är grymt bra. Men jag skulle verkligen behöva en blädderbok som jag kan hålla i om du förstår 😉 Det blir mycket rörelsebilder här när jag fotar dotterns ridning bl.a. En riktig go kurs i fotografering står också på önskelistan, det är ju såå kul. 🙂

  71. Åh! Inget hade ju kommit mer lägligt än att få vinna detta just nu! Har glatt fotat i ett par år nu och kan INGENTING om bildbearbetning. Är i startgroparna att starta eget nu efter en längre sjukskrivning, och att kunna fixa till mina bilder är liksom a och o för det.
    Håller tummarna för vinst!
    <3 <3 <3

  72. Åh den boken skulle vara perfekt, fick en systemkamera i 30-årspresent och har fotat en hel del nu i några månader, installerade Lightroom och trodde att jag skulle kunna lära mig allt själv i ett nafs..men icke! Denna bok skulle vara till stor hjälp och förmodligen minska min frustration över att inte kunna programmet och kunna fixa alla bilder som jag tänkte från början.=)

  73. Till min man! Så får han perfekt orsak att öva mer på sin svenska! Han är tysk och svenskan ok, men mer övning, speciellt med något som han älskar att hålla på med kan inte skada!

  74. Oj vilken bra tävling! Jag har så smått börjat lära mig LR genom att titta på klipp på youtube, men att verkligen börja från grunden för att förstå allt man gör och varför man gör det hade ju varit perfekt! Speciellt när man fotar fina gravidmagar och gulliga par.. Då vill man ju kunna få fram den absolut finaste bilden att ge till dem! Håller tummen! 🙂

  75. Jag har länge varit nyfiken på Lightroom men aldrig riktigt fått tummen ur. Denna boken hade verkligen kunnat hjälpa mig att ta mig an Lightroom ordentligt. Det hade varit lyckan.

  76. Jag vill så gärna vinna denna! Jag vill ge den åt min söta dotter, som studerar, bloggar och är så duktig! Och så räknar jag ju med att kunna låna boken och lära mig själv något nytt och nyttigt också!

  77. Åhh, min dotter fyller 18 år snart och älskar att fota men saknar div verktyg.. Hon har nämnt att hon önskade att hon hade bättre bildhanteringsprogram.. Hon tar så roliga, fina och vackra bilder och med detta så skulle hon kunna göra ännu mer 🙂 och det skulle vara kul att överraska med något hon inte trott jag skulle komma med 🙂

  78. Jag är helt enkelt kass på instruktionsböcker men den här såg ju ut att kunna fånga mitt intresse så – ja – vill gärna testa den och lightroom!

  79. ÅÅÅÅ den hade jag velat vinna!
    Jag älskar att fota men jag är värdelös på att redigera, men drömmen är att kunna leverera lika fina bilder som du.. vad är då bättre än denna skola? =)
    Kram Jennifer

  80. Åh! Om jag vinner den här ska min snubbe få den i julklapp! Han skulle bli så himlans glad och jag skulle få fina bilder på mig! Win win liksom!

  81. ååå, vill så gärna få till det där lilla extra i mina bilder men får inte riktigt till det. Skulle bli så otroligt glad om jag kunde lära mig ordentligt. Håller tummarna på tur 🙂

  82. skulle vara den ultimata julklappen till min man. Han har haft det riktigt tufft den här hösten & skulle behöva något kreativt att göra för att skingra tankarna.Håller båda tummarna att jag vinner. skulle bli så himla glad. :)Hanna***

  83. Ja men hur underbart vore inte detta…jag knarkar just nu information om lightroom och kan väl säga som så att jag inte direkt fått grepp om det hela ännu 🙁 Men min vilja och envishet ska vinna, så är det bara och en dag ska jag fatta vad jag gör…denna vore en fin hjälp på vägen då jag är av den gamla skolan där jag helst av allt vill bläddra bland papper/blad för att hitta svaren på mina frågor. Jag är nämligen en sådan människa som ALDRIG kommer att överge den hederliga godingen almanackan. Utan den har jag inget liv. Eller snarare ingen koll på mitt liv.
    Så för att vara 30-ish så vägrar jag överge böcker, almanackor och allt det som numera ses som stenåldern och vinsten av denna vore lätt bästa på länge!!!!!
    KRAM <3

  84. Den här hade jag velat ge till min fina vän som en pepp-present eftersom hon är en så duktig fotograf. Hon har precis börjat ta lite foto-uppdrag och jag håller tummarna för att det ska gå bra för henne. Och för att jag vinner boken, haha!

  85. Tackar för ett bra tips på redigeringsprogram. Jag driver en webbutik och tar alla produktbilder själv, men just bildredigering ger mig ångest;-) Att vinna den här boken skulle ju vara toppen.

    //Mia

  86. Ja men W.o.w. Vilken bok!
    Den skulle ge mig just det där som jag saknar- motivationen att ta bilden ett steg till. Boken ser jag oxå som en utmaning för det där med manualer och instruktioner är liksom lite motigt… Ja ganska så jättemycket motigt. Men den verkar fin och bra och lätt och jag vill ju faktiskt lära

  87. I somras köpte jag äntligen en systemkamera efter att ha sparat lääänge! Jag försöker lära mig allt eftersom men det är ganska svårt.. Jag skulle såklart bli tokglad om jag vann den här boken!! Den hade hjälpt mig mycket!

  88. Jag älskar att fotografera! Men efter byte från PC till Mac, så måste jag hitta en annan lösning på bildredigering från att tidigare jobbat med Photoshop elements. Då är det ju perfekt att vinna boken och lära sig på nytt igen, så att bildkärleken inte försvinner. <3

  89. Vet du, jag har precis sagt upp mig från min fasta tjänst och står med ett ben ut i ingenting och ett ben i nytt företag med en kollega/vän. Vårt alldeles egna företag. Så häftigt. Och så läskigt! Och eftersom vi nu bara är två så lär vi jobba hur mycket som helst och göra ALLT själva. Den här boken alltså, hu vilken hjälp den skulle kunna ge oss när vi måste fota och marknadsföra och sälja oss själva. En massa hjälp, verkligen. Så den skulle jag verkligen vilja vinna. Om jag får. Tack.

  90. Vilken dröm premie!! Bortsett från flera objektiv, ny kamera väska, lite braiga lampor osv så är detta seriöst en dröm premie.
    Jag har LR & jag har PS (sistnämnda har jag bara öppnat…) Jag diggar Lightroom, men är så himla idiot när det kommer till tutorials eftersom min (adhd) hjärna måste läsa samma sak flera gånger om & om igen för att lära så är en bok mycket mycket bättre för mig. Jag har lärt massa själv, men känner mig ganska ostrukturerad & så vet jag att det ligger oanade möjligheter på lur, bara jag förstår verktyget bättre.
    Så jo, jag är ego & önskar boken till mig själv & ingen annan <3

    Tvi tvi, kanske jag har lyckan med mig

    Kramar från hon på gränsen till Norge

  91. Trött morsa här. Älskar vackra bilder. Ser fram emot allt det frosiga som är på intåg. Vill verkligen hitta det där krispiga. Kylan i bilderna. Kanske finns det bland sidorna i boken. Hoppas. Önskar mig. Önska. Önska..

  92. Åh, vilken perfekt julklapp! Har ett brinnande intresse för fotografering och är från början skolad i den analoga världen, med filmrullar och skvalpande vätskor i mörkerrummet. En grundkurs med hjälp av den här boken skulle vara toppen!!
    Tack för en mysig blogg med underbara bilder!
    Kram Charlotte

  93. Åh! Jag har en systemkamera som bara ligger å dammar. Med hjälp av boken skulle kameran få ett nytt liv!

  94. Jag vill så gärna lära mig mer om bildredigering! Min pappa är en duktig fotograf på amatörnivå, han är min förebild och jag vill utvecklas en massa inom allt som har med foto att göra. Om pappa lär mig att fota så kan boken lära mig att redigera – perfect match!

  95. Jag provar igen, skam den som ger sig, för klart som tusan jag vill vinna denna bok…. 🙂
    Jag har fotat en tid, men mest rörliga och färgglada objekt (motorcyklar i 200 blås typ). Nu har intressen och fokus vandrat lite och jag känner att jag är i stort behov av kunskap kring bildredigering mm. Det är lite pinsamt när min hemsida inte kan leva upp till sitt namn, men man får sikta högt.. 😉 Jag har åtminstone äntligen någonstans att dela med mig av mina bilder.
    Denna bok vore perfekt julläsning som avkoppling från studierna. Jag håller tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg