Att ha en så himla fin morgon.

 

 

3V6A6394

 
 
 

Alltså, vilken morgon det är idag!

Var tvungen att ta med mig kameran och stövla ut i pyjamas och jacka i trädgården bara för att försöka få det där ljuset på bild.

 

Som ni kan se finns det inte tillstymmelse till snö här (vi fick som mest 5 flingor i nån slags snöblandat hällregn) men jag har hoppet uppe, vi är ju ännu bara i november. Och så åker vi ju till Åre lite innan jul, och där lär vi väl iallafall få snö under dom dagarna vad det ser ut som och det får väl i värsta fall räcka. Bara Buse fått pulsa, rulla, bygga snögubbe och åka lite pulka så är jag nöjd.

 
 
 

3V6A6397

 
 
 

En del löv klamrar sig kvar.

Här är det verkligen HÖST just nu, och så himla vackert.

 
 
 

3V6A6399

 
 
 

Inga blommor klättrar på bågen längre, men den är fin även i sin sirliga nakenhet tycker jag.

Om det inte vore så kallt (eller om jag inte bara var klädd i pyjamas och jacka) så skulle jag velat duka upp och äta frukost ute idag. Men vi ska till BVC för vanlig sjumånaderskontroll så det blir nog en längre frukost i stan efter det istället.

 
 
 

3V6A6405

 
 

3V6A6401

 
 
 

Och där ser man köksfönstret med stjärnan och på andra sidan en del av mitt kontor.

Så ja; en fantastisk morgon med dis och stigande sol, tätt följt av BVC-besök och långfrukost nånstans inne i stan innan arbetet drar igång. Och sen i eftermiddag har jag lovat Buse att vi ska baka, så någonting juligt kommer förhoppningsvis kunna ätas lagom till kvällen (pepparkakskladdkaka eller lussekatter kanske?) – han älskar att baka och har blivit en fena på att vispa och mäta och kavla.

Lite så har vi det idag.

 
 

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att ha en så himla fin morgon.

 1. Jag tror inte man kan kommentera i reklaminläggen men jag vill tacka för rabattkoden hos Agnes Amelia – nu har jag beställt mitt första Enjoy Candle (och lite annat förstås…). Perfekt inför jul.

 2. Urfint vackert ljus, vilket lugn det ger! pepparkakekladdkaka? Det var alldeles nytt och låter supergott. Om det blir det, så skulle det vara toppen att få kika på receptet. Ha en riktigt bra dag!

 3. Ljuvligt fint..:)

  Älskar att se in i fönster! Haha, nej jag är ingen fönstergluttare (bara lite). Men att se in i mamma o pappas stugfönster när de pysslar på med något – så mysigt och värmande på något vis! En annan värld liksom.

 4. Hej. Alltså den här reklambannern som ramlar ner hela tiden framför halva bilden nu för tiden hos er alla på elsas entourage går den inte att lägga på annat sätt ? Så irriterande!!

 5. Underbara bilder! och en härlig blogg. Har problem att komma åt menyn med bla ”vi som bloggar här” då den ligger under menyn med bl a fotouppdrag. Gör jag något fel? KRAM

 6. Hej Emma, vad roligt att få ta del av bilder från Er trädgård, hur den ser ut nu i denna tid. Så många fina färger och ljuset Du fångat.
  Jag tycker om din ”omstyling” av din blogg, men en detalj är svårt att se, och det är datumet under rubriken på inlägg, det är lite för smått att läsa. Underbart att se dina fina foton i större format och rent enkelt typsnitt i text…I like.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 7. Hej! Jag har precis hittat din blogg,det är en regnig dag här så jag sitter och läser inlägg efter inlägg. Fantastiska bilder! Busken på bilden med intensivt röda blad, håvad är det för sort? Otroligt vacker! Ha en fin kväll 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *