Att ta en sista vända inför advent.

 
 

3V6A6434

 
 

Godmorgon!

Och så blev det dagen innan första advent och jag ska försöka ta mig in till Ystad och fylla på pysselförrådet lite så att jag och Buse är redo och kan spendera iallafall den första veckan med att klistra, pyssla och pynta i vanlig ordning. Julhysterin är ständigt närvarande såklart, den har inte gått över till det här året heller. Vi har dock ingen Panduro eller liknande här i stan så jag får se vad jag kan hitta (och jag är fortfarande inte bekväm med att åka in och vandra runt på Emporia; oron i världen ligger på något sätt som en blöt filt över såna ställen fortfarande för mig och jag håller mig hellre på öppna gator om jag får välja – ett litet tag till). Men vi har en fin blomsteraffär och en pappershandel, så jag tror nog att vi ska hitta en hel del ändå.

Nu i december kommer såklart Julkalendern med en lucka varje dag, men jag ska även försöka ha något juligt så ofta jag bara kan – som DIY, recept, julpynt och annat som jag hoppas kan vara en inspiration om ni är fler som har julhysteri där ute och vill marinera er i julen så gott det bara går.

Imorgon; första advent!

Ho hooo, en så himla fin tid startar nu!

(På mig har jag en jacka jag hittat här, en gammal tröja och ja, skinnleggingsen från Malene Birger igen).

 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ta en sista vända inför advent.

  1. Men oj, vart tog de andra bloggarna vägen i EE? Är det bara tillfälligt kanske medan ni bygger om? Hoppas hur som helst att de kommer tillbaka också. Ha en fin första advent/Helen

    1. Alla är där 🙂 Om du väljer ”vi som bloggar här” i menyn så hittar du alla som vanligt. Alla har inte hunnit få den nya designen bara.

  2. Hej igen, jag hittade dem via banditens blogg. Men vet du om att länken till ”oss som bloggar här” pekar på fotouppdrag hos dig? Förlåt om jag påpekar men tänkte att du kanske inte sett det 🙂 Ciao ciao!/helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *