Att få dubbel bonus.

 

3V6A6631

– Inlägg i samarbete med bonusbay –

 

Ni vet BonusBay som jag skrivit om tidigare?

 Det är enkelt uttryckt en kostnadsfri tjänst som ger dig bonus på det du handlar online, och då alltså RIKTIG bonus i form av pengar som betalas tillbaka till ditt konto. Som en slags stående rea, fast att återbäringen kommer en liten tid efter själva köpet. Bonusen skiftar lite från butik till butik, till exempel 5% bonus på det man handlar för hos Ellos och Hotels.com (ska du i vilket fall boka en resa eller om du brukar handla i någon av de anslutna butikerna så varför inte få tillbaka på det?).

Och idag och imorgon är det cyberhelg och DUBBLA bonus hos alla butiker! Alltså 10% på Hotels.com och 8% hos Zalando för att nämna några. Så ska du handla något så glöm inte bort att logga in dig på BonusBay först så din bonus registreras.

Mer om hur Bonusbay fungerar, vilka bonus% en butik har och hur man registrerar sig, kan du läsa HÄR (är du från finland är länken den HÄR).

Dubbla bonusar, we like.

 

Rekommenderade inlägg