Att ha det tänt i trappan.

 

pt

 

Jo men såklart var lyktorna från förra året tvungna att komma fram även i år;

nu står en av dom i trappan upp mot Yims rum och fladdrar vid samma tid varje kväll (ä-l-s-k-a-r timerfunktionen på Enjoy Candles). Och lärkträdet har fått flytta dit i sin kruka från Love Warriors och står nog ganska bra där tror jag – jag skulle behöva minst tre såna där träd egentligen verkar det som för det finns så många platser jag vill ha det på, men nu får det nog stanna där julen ut iallafall. Sen kommer ju den RIKTIGA granen och fyller ut vardagsrummet, så då slipper jag våndas över om lärkträdet egentligen bör stå där inne istället.

(Lyktorna? Från Olsson&Jensen om jag inte minns fel, men jag sprejmålade dom i koppar förra julen för att dom skulle passa in lite mer, det var lite pilligt att tejpa för glasrutorna men det var det värt).

Så pyntandet sprider ut sig, rum för rum, här hemma.

Har ni också kommit igång?

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha det tänt i trappan.

  1. Hej.

    Ditt fina lärkträd, är det i plast? Minns inte om jag läst det….
    Om det är äkta, har du köpt eller grävt upp det och hur sköter man det?

    Kram Åse

  2. Go kväll bästa Emma! Är det samma färg på trappen och golvet? Älskar nyansen! Vad har ni målat med? Kram

  3. Jovars, hade glöggäster i söndags så hyacinther, mossa, ljus och saffranskaka åkte fram! Men tomtar och röda dukar får vänta, jag gillar ändå just tomtar, rött och guld, grönt och brunt – varma färger vid jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.