4.

 

julkalendern

aa

 

I dagens lucka finns en tävling i samarbete med AgnesAmelia där två stycken vinster ligger i potten:

1:a pris är ett hemligt paket värt 1000 kr, och andrapris är ett hemligt paket värt 500 kr!

För att vara med behöver du bara skriva en kommentar här nere med en motivering till varför du (eller den du vill ge bort vinsten till) skulle älska lite vardagslyx från AgnesAmelia. Du får också gärna signa upp dig till deras nyhetsbrev HÄR. Tävlingen pågår till och med imorgon den 5 december klockan 23:59.

Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVGJORD! VINNARNA BLEV LENA & KAJSALISA – NI HAR MAIL.

 

99 kommentarer till “4.

  1. Doftljus är grejen nu när det är kallt mörkt och grått, genast så blir allt bättre när det sprider sig en väldoft och ett litet ljus i ditt hem <3

  2. Underbar tävling! Varför jag vill vinna: min mamma gick bort strax efter julen 2013 och sen dess har inte julen varit riktigt densamma för oss – särskilt för min pappa. Jag vill att det ska bli lite som förut när mamma fanns med oss och jag vet att dofter är något som är det som starkast frambringar minnen. Jag vill att han återigen ska minnas hur huset doftade under julen när mamma donade och fixade med allt och att det är ok – ok att minnas och glädjas trots att hon endast finns med oss i sinnet och i våra hjärtan. Kram!

  3. I mitt hjärta finns en tjej,
    hon är värd varenda grej
    Julen närmar sig så fort,
    jag vill ge henne något stort
    Jag önskar nu att jag får vinna
    för att ge vardagslyx till min kvinna.

    1. Jag skulle vilja ge det till min faster som haft det rätt tufft under året som gått med stress, värk och dödsfall inom familjen. Hon är värd lite vardagslyx <3

  4. Eftersom nu mörkret är här och vardagen rullar och vi sällan kommer ut ur huset så skulle lite extra lyxighet hör hemma =)

  5. Älskar doftljus! Finns inget som är så mycket ”mys” som skenet av ett ljus och att rummet fylls av en härlig doft.

  6. Till min mamma som är mitt uppe i cancerbehandling och kan behöva en extra dos av pepp och lyx mellan behandlingarna och medicinering.

  7. Hej!
    Älskar doftljus men har en salig röra av alla dofter just nu, vill gärna få in något nytt så jag får en aha upplevelse, tror nog Agnes Amelia har DET.

  8. Fantastisk tävling! Jag skulle vilja ge paketet till min bästa vän Frida. Hon har varit en klippa under hösten och hjälpte mig att få världens finaste bröllop. Henne vill jag skämma bort på alla sätt!

  9. För att vid möjlighet få njuta av en härlig bok och en kopp te vid ett underbart doftande ljus. Jag skulle behöva en stund för mig själv snart. Sonen är snart 1 år och kanske vill krama någon annan 15 min någon dag 😜

  10. Jag är litet egennyttig nu och tycker faktiskt att jag vill ge mej själv något. Så vinner jag blir det en glad överraskning åt mej själv.

  11. Hade varit toppen att vinna något sådant lyxigt nu inför julen 🙂 nu när man börjat gå på mammaledighet så har man inte så mycket pengar och då hade denna vinsten suttit fint!

  12. Det hade varit underbart att vinna något hemligt paket innehållandes lite goda dofter!
    Vi har precis köpt hus som vi försöker göra till vårt. Huset känns helt rätt, men det är mycket andra kostnader precis nu i början att man tyvärr får avvakta lite med att köpa det lite mer vardagslyxiga sakerna, tex doftljus. Häromdagen stod jag och tummade på ett fint ljus men fick snällt ställa tillbaka det då vi precis anlitat en målare som kostade lite mer än vad vi tänkt oss. Nu när jag tänker efter hade det varit superhärligt att ersätta färgdoften här hemma med något lite trevligare, typ doften av ett lyxigt doftljus (eller två)! Håller tummarna!!!

  13. Underbaraste tävlingen! vill vinna bara för att jag önskar lie flärd i vardagen och vad är då bättre än dofter från underbaraste voluspa! Kramar

  14. Mitt uppe i vad dom kallar ”föräldraledighet” med allt vad det innebär. Stress till dagis för dyrbara 15h, hinna ta bort gammalt nagellack sen i somras, ta ur tofsen ur håret som sitter där dygnet runt, BVC besök, sjukhusbesök med bebis pga diverse, fixa ihop en mysig jul, köpa klappar, prata med sambo som jobbar borta under veckorna nu fram till jul. Jösses! Undra när någon kommer och hämtar barnen så jag kan få vara ”föräldraledig”?!
    Ja, det jag vill få fram på något sätt är väl att känslan att vinna något just nu skulle förgylla min vardag.
    Kram/ en annan småbarnsmamma

  15. Min man säger att jag har köpstopp på doftljus ( vi har inte riktigt lika uppfattning om vad som är viktigt i livet;))
    Men om det är en vinst kan det ju inte räknas, eller hur?!?

  16. Jag skulle vilja vinna överraskningen för att kunna skämma bort de kvinnor i min närhet som betyder mycket för mig, att dela med mig av lyxen att kunna sprida väldoft i sitt hem med fina ljus och sånt

  17. Med åren blir man tämligen blasé,
    kunskapen är stor – allt man vet.
    Men den som lever får se!
    Överraskar gör AgnesAmelias hemliga paket!

  18. Skulle vilja köpa massor av lyxiga doftljus till min mamma. Hon har fått ett voluspaljus av mig och blir så snål – tänder den bara små små stunder så den ska räcka läääänge.
    Imorgon flyttar de till deras stuga i fjällen och det vore underbart att få ge ett lyxigt måbrapaket till henne.

  19. Åhhhh jag skulle vilja vinna för att den jäkla depressionen har fått sitt grepp om mig igen. Med tre skatter här hemma, nio, sju och fyra månader så behöver jag all hjälp jag kan få att kämpa emot nu!

  20. Jag skulle vilja vinna till min fina svägerska som funnits i mitt liv sedan jag var 10 år (jag är idag 30). När jag och min man kom hem från vår bröllopsresa berättade min bror att hon fått cancer. De har tre barn i åldrarna 4-12 och när hennes mamma var i samma ålder så gick hon bort i cancer. Jag vill ge henne all kärlek och uppmuntran som finns. Hon är snart färdig med 1/3 av behandlingen och det ser ljust ut, men hade varit fint att få lysa upp i hennes mörker och överraska henne!

  21. Hör uppe i norra delen av vårt land dröjer det nu ett par veckor innan solen återvänder. Därför skulle detvara härligt att få fylla hemmet med ljuvliga dofter och lysa upp den mörka tillvaron lite med vackra ljus. Håller tummarna nu 🙂

  22. Agnes & Amelia fullfills the room.
    Mina ungdomar flyttade hemifrån förra julen, lägenheten tom men jag är glad för deras skull. Frågade om det var något de vill ha med sig hemifrån. Sonen svarade, om får ta med mig doftpinnarna så vore det fett Nice. Dottern svarade, doftljuset med apelsinblommorna.
    Tänk vad dofter gör för trivsel och hemtrevnad.
    Bra jobbat av A & A 🙂

  23. När man bor vid kusten och har ett hus med fönster från 50-talet så kan man aldrig ha för många ljus som värmer när det blåser rätt igenom huset. Lägg till lite goda dofter på det och mysfaktorn är på topp. Håller tummar och tår!

  24. Mitt uppe i en skilsmässa med allt vad det innebär med emotionell berg- och dalbana. Annalkande deppression på G såhär just före julen, som jag försöker motarbeta med vitaminer, träning, sömn och ta hand om mig själv. Skulle vara fint att vinna något som doftar gott iaf i allt elände 🙂

  25. Åh! Jag älskar AgnesAmelias sortiment och deras nyhetsbrev prenumererar jag på sedan länge! Brukar passa på att shoppa lite vardagslyx (Voluspa och Enjoy Candles framför allt) när det är rea, men nu börjar det tryta i förråden. Så en påfyllning hade ju varit kanon så här i värsta vintermörkret då man vill lysa upp kvällarna med väldoftande ljus! Tänk vad roligt att t ex vinna några juldoftande ljus!

  26. Oj, ordet vardagslyx låter ju bara helt underbart. Efter 10 v i liggläge, pga komplicerad graviditet, och med 6 veckor kvar är detta något som skulle pigga upp en mör kropp som mest dagdrömmer om att kunna gå på julmarknader och handla julklappar med sonen. Lite vardagslyx här hemma i väntan på lillebror skulle absolut få den sista ruvningstiden att gå lite snabbare 😊

  27. Åh vad jag skulle bli glad för ett hemligt paket, tänk att få öppna ett paket där allt är en skön överraskning, vilken lycka! Jag önskar mig både vardagslyx och gärna lite helglyx oxå!

  28. Midnatt råder kallt och mörkt det är i huset, mörk i huset (tralla tralla la).
    Jag är i sånt behov av lite lyx just nu är nämligen inne i en period i livet då inget klaffar, förföljd av otur och oflyt. Men efter regn kommer solsken, kanske kan turen va på min sida och solen börja lysa på mig nu för nu är det väl ändå min tur att få lite tur och flyt.
    Kram Anna

  29. Min dotter heter Agnes, hon föddes för 4
    månader sen. Har en son på 2 år sen innan, och med två små barn är det är inte mycket tid jag har till mig själv. Lite vardagslyx hade derfor varit underbart!

  30. Det hade vart en utmärkt present till min svärmor som kommer på jul. En sådan lyxig julklapp hade gjort henne fantastiskt glad.

  31. Det hade varit en toppen julklapp till min svärmor som kommer på julafton. En sådan lyxig julklapp hade gjort henne överraskas och glad.

  32. Åh, som jag älskar både Agnes Amelia och typ alla varumärken de har där! Jag skulle dock ge presentkortet till min mormor som äääälskar flärd men som har en ickeflärdkompatibel pension nuförtin.

  33. Min pappa gick bort för några dagar sedan, han lämnade oss alldeles för tidigt. Flera doftljus att tända för att sprida värme skulle lysa upp lite.

  34. Vilken julklapp det skulle vara. Skulle faktist ta den själv för vi har bestämt med mannen för att inte ge varandra julklappar i år. Det är barnens högtid men barnet i mig älskar packet. Barnsligt kul

  35. Jag skulle bli jätteglad över en vinst, då jag är sjuk och inte kommer ut på egenhand.
    Skulle lysa upp min vardag här hemma!

  36. Jag skulle vilja ge min fina lilla mamma vinsten. Mamma är värld allt i världen så som hon ställer upp för sina gamla föräldrar och mig och mina barn. Är hon inte på sjukhuset med mormor, hälsar hon på morfar på äldreboendet eller hämtar mina tvillingar på dagis. Mamma är så värld lite vardagslyx då hon ofta glömmer av sig själv.

  37. Halloj skulle gärna vinna ngt fint till min dotter som väntar sitt andra barn nu
    första barnet varit mycket sjuk nu hon är väldigt trött sambon jobbar borta i
    veckorna o en hund o hus o ta hand om hon är så duktig skulle vilja muntra upp
    henne….

  38. Vardagslyx, att något som är så luddigt ändå kan vara så efterlängtat 🙂 Jag känner inte att jag någonsin unnar mig vardagslyx egentligen, det vore ju förträffligt att få ett paket där någon redan har tänkt till om vad vardagslyx är. Där kan vi snacka lyx 🙂

  39. Jag fick mina andra dotter för en vecka sedan idag. En alldeles ljuvlig liten människa! Jag har precis allt jag kan önska mig nu känns det som, förutom möjligtvis lite lyx… När behöver man det mer än som nyförlöst?

  40. En julklapp till min fina vän! Hon som alltid finns där även fast veckorna kan gå o vi kanske inte ses så ofta som vi vill. Vardagen rullar på så fort som den ofta gör o man har mycket på olika håll! Hon kollar läget oavsett hur mycket hon har på schemat, som hon faktiskt har o jag vet att hon alltid finns där. Min vän är verkligen värld detta lyxiga doftljus för att hon är hon helt enkelt! Underbar !

  41. Som småbarnsmamma för trött för att ens orka skriva något fyndigt är jag själv i desperat behov av lite vardagslyx. Orkar liksom inte ta tag i att fixa någon själv så att vinna ett hemligt paket skulle vara underbart.

  42. Lite vardagslyx till mig själv hade inte varit fel. Med en bebis på bakning och sjukskriven på grund av foglossning och över fyra månader kvar till bf så känns det ganska tungt ibland. Att det dessutom finns en ettåring i huset som jag gärna vill orka med och som har sina behov så är det ofta jag kraschar med smärta på kvällen. Då hade det varit skönt med lite vardagslyx att lysa upp mörkret med.

  43. Jag skulle gärna vilja att min lilla lägenhet skulle dofta gott av ett doftljus, det skulle vara så mysigt.

  44. Åh vilken underbar tävling. Jag vinnar dock sällan – läs aldrig men fortsätter såklart att hoppas, tagga vänner på Instagram i diverse tävlingar är numera standard vid kvälls-scrollningen ;-). Ja, varför då – precis som så många andra i min närhet bollar jag vardag med mer än ett heltidsarbete, 2 fina flickor och ett hem som aldrig blir rent nog ;-). Allt går ju, men ibland tar man bara slut… Om jag vann skulle jag dela med min syster, som i helgen frågade mig om jag vill vara tärna på hennes bröllop i sommar. Vilken lycka… 💙💙💙

  45. Åh! Doftljus- jag behöver det- för att reclaima myset till badrummet! Vår badkarsplopp är borta… Någonstans har vår 3 och 4 åringen gömt den.
    Nu blir det kortast tid möjligast i badrummet. Så åter till myset med ljuset!!

  46. För det första hoppas jag att jag vinner för att jag älskar doftljus. Skulle kunna fylla hela hemmet med dem. Men för det andra för att det hade varit den bästa toppningen på den här fantastiska dagen. Efter en omtumlande höst med alldeles för mycket jobb och en graviditet som varit så bekymmersfri att min hjärna vägrat förstå att vi faktiskt väntar barn så fick jag idag ett första livstecken på att vårt barn existerar. Världens bästa barnmorska lät mig lyssna på bebisens hjärtljud bara för att min tröga hjärna ska kunna ta in att det ligger ett litet liv i min mage och gror och att det inte bara är luft som jag inbillat mig hittills. Lättnaden och lyckan var så total att jag gråtit mig igenom större delen av dagen och därmed fått både huvudvärk och vätskebrist, men vad gör det när man hört ett litet hjärta picka på som aldrig förr! Nu längtar jag till ultraljudet om 2 veckor istället för att gruva mig. Tänk vad det kan vända fort!

  47. Jag skulle vilja vinna för att jag flyttar från mitt ex här vid nyår och kommer behöva köpa allt nytt till nya lägenheten och vardagslyx kommer inte vara en prioritet på ett tag pga ekonomin redan nu brister pga långvarig sjukdom.

  48. Har återupptagit en vänskap efter ett stort missförstånd, efter 3 år utan att pratat har vi nu träffats en gång. Min fina vän har blivit mamma, en fantastisk mamma till en liten Arvid. På nyår blir Arvid 6 månader och lilla familjen ska komma till mig för att fira in det nya året ihop. (vi bor 40mil från varandra) Det kommer bli helt fantastiskt och hoppas få kunna ge bort en liten present för att skämma bort min vän med så att hon dessutom också kan vardagslyxa med under sin mammaledighet, det förtjänar hon! <3

  49. Min 17 årige son har träffat en flickvän som han gärna vill ge något fint till jul. Detta ljus skulle vara en perfekt present för honom att ge till henne.

  50. Jag vill fylla mitt hus med massor av ljus
    Som ger värme och stämning utan risk
    När man glömmer då går det snabbt.
    Enjoy candles

  51. Äääälskar hemlisar och äääälskar överraskningar, precis som min dotter.
    Presenten hade jag gett oavkortat till min dotter som är så värd lite lyx ❤️

  52. ”Så mörk är natten i midvintertid…..”
    Men inte med några fina doftljus på!
    Jag skulle dela vinsten med min mamma!
    Kram, anna

  53. Blöjor, kladd och plask
    lyxig dofta i fin ask
    snälla tomten, jag har varit snäll
    varje dag, jag får höra en massa gnäll
    vore jag inte detta vara värd
    jag lever ju inte precis i flärd 😉

  54. Istället för julgran, sju sorters kakor och knäskurade golv 😉 skulle jag gärna känna doften av dessa ljus!

  55. Heltidsarbetande ensamstående tvåbarnsmamma som inte allt för ofta prioriterar städning tänker att ett finfint doftljus absolut skulle flytta bort fokus från dammråttorna.

  56. Önskar att jag vinner någon väldoft till tvättstugan. Vi har badrum och tvättstuga tillsammans så bra och vackra produkter är välkommet!
    Sen har jag redan eldat upp alla doftljusen jag köpte i oktober…

  57. Till julen sprids en särskild doft.
    Man hör småsteg från ett tomteloft.
    Granen ger en härlig stämning
    och jag kramar dig utan hämning.

    Ett hem i pyjamas och mys
    fyllt av kärlekstid och lys.
    Nu råder frid i O helga natt,
    i ljusets sken,
    i mig
    och dig,
    min skatt.

    Detta julklappsrim vill jag fästa på min älskades klapp.
    Kram,
    Jennie

  58. Är det ok att önska till sig själv?? Efter ett skit år med sjukdomar och annat elände tänker jag att NU är början på något bättre. Och då hade en överraskning varit fint… Och när den antagligen är i form av ljus, väldoft och annat mys så kan det ju inte bli fel. Kram.

  59. Älskar ljus och mysfaktorn. Tänder på morgonen till frukost o så fort mina barn kommer hem från skolan, särskilt nu på vintern när det är regn o blåst här på Irland.

  60. Jag hade gärna vunnit som tröst då jag nyss fått veta att jag måste operera bort en dm tunntarm i januari och sedan bli sjukskriven i ca tre veckor. Hade suttit fint med lite doftljus att sniffa på när jag ligger hemma och tycker synd om mig själv.

  61. Julen lackar och i plånboken sinar.
    Där finns bara en och annan loppa
    vilket gör att det enda man kan göra är att hoppa.
    En julklapp till min mor skulle göra lyckan stor.

  62. Hej!
    Jag vill gärna vinna lite vardagslyx. Bor i Nepal där vi har haft jordbävningar i år, och nu har det mycket jobbigt med Indiens blockad och brist på det mesta. Vardagslyx är inte direkt vad vi har…. Men man kanska kan vinna lite… 🙂

  63. Vem behöver inte lite lyx så här i höstrusk och vintermörker? Det gör iaf jag! Jag går mest runt och bara längtar efter april, men försöker hitta små ljusglimtar som kan få mig att uppskatta mörkret. Tända ljus är ett trix jag tar till för att försöka ta till mig av myset som mörkret kan skapa.

  64. Jag skulle dela vinsten med den allra finaste vännen i världen.Hon behöver lite myslyx i livet tycker jag

  65. Som nybliven pensionär, efter många år inom vården, så är inte pensionen så stor.
    Lite lyx i tillvaron hade varit underbart !!!
    Hälsningar Skåneland

  66. Om jag har turen att vinna vill jag skämma bort min älskade mamma. Hon har spenderat de senaste månaderna med att vaka vid min morfars sida,dygnet runt. För en vecka sedan somnade morfar in och min mamma försöker återhämta krafterna.

  67. Det skulle bli en julklapp till mig och sambon. Vi älskar dofter och ljus båda två och det skulle verkligen vara en lyx med en vinst. I år tillåter ekonomin nämligen inga julklappar till varandra så det här hade varit en bonus. Men vi har ju varandra och kramar och närhet är gratis!

  68. Jag skulle vilja vinna detta lyxiga paket till min mamma – hon har genomgått en stor ryggoperation för några veckor sen efter att ha varit sjukskriven i över ett år. Hon är världens bästa mamma och mormor och hade verkligen förtjänat lite vardagslyx! Jag är föräldraledig just nu så har knappt råd med julklappar alls så detta hade verkligen kommit som en räddare i nöden!

  69. Från att ha varit bostadslös från och med den 12e december till att hux flux få hyra en lägenhet i andra hand med inflyttning om en vecka. Det hade med andra ord vart fint att få starta om lite med något mysigt i inredningsväg att pynta den nya lägenheten med.
    Tack för en mysig blogg med fantastiska bilder! Kram

  70. Mitt i småbarnsåren med sömnlösa nätter vore lite uppiggande väldoft och vardagslyx mycket uppskattat!

  71. För första gången i mitt liv (46 år) ska jag inte fira jul med min pappa och mina systrar. Jag ska resa bort och dom firar tillsammans som vi brukar. Jag skulle vilja ge dom ett vackert och väldoftande ljus att tända på julafton så dom kan tänka lite på mig och min familj och ha ett likadant med mig att tända för dom. Kram Eva

  72. Så himla fin tävling! Hade jag vunnit hade jag utan tvekan skämt bort mina kära föräldrar som alltid ställer upp för mig och finns vid min sida.. De förtjänar definitivt lite vardagslyx i mina ögon och det skulle verkligen uppskattas.. Håller tummarna!

  73. Hej!

    Jag har en helt underbar farmor. Ställer alltid upp och är oftast alltid glad och positiv. Nu har hon precis fyllt 80 år och har hamnat i en liten ålderskris. Hon säger ofta att hon skulle vilja leva länge länge till och tycker att det är ganska jobbigt att bli äldre – det finns ju så mycket härligt hon inte har gjort än. Därför skulle jag vilja ge den här överraskningen till henne som en glad uppmuntran.

    Signat upp mig på nyhetsbrevet 🙂
    Kram

  74. Alla ljus har strykande åtgång i mitt hem!! Man hinner inte alltid med att fylla på i den takten man eldar. Älskar att komma hem och ana doften redan i hallen….håller tummar och tår!

  75. Skulle vilja vinna det till mig själv, men sedan ge bort det i julklapp till mina systrar, som är lika galna i ljusen som mig, men som inte riktigt unnar sig själva det då det finns annat att prioritera. Förhoppningsvis hade det även funnits något litet kvar till mig själv!:)

  76. Vi städar för tillfället ur min sambos barndomshem i byn där vi båda växte upp och är i valet och kvalet om vi ska flytta oss från stockholm hem till våra rötter. Ett av de saker jag kämpar med att göra huset även till mitt hem och ett doftljus att markera att jag bor där vore fantastiskt. Vardagslyx att skämma bort oss med under tiden vi rensar igenom ett hem <3

  77. *****Åh denna vackra sak
    skulle passa under vårt tak*****
    *****Luktar gott
    och det känns flott*****
    *****När jag efter jobbet kommer hem
    ömmar det i varje lem*****
    *****Att slå sig ner i soffan då
    tända detta ljus och bara må*****
    Kram från förskolläraren

  78. Skulle jag vinna skulle jag sprida dessa ljus till nära och kära! ❤️ Perfekt julklapp! Kram Jessica

  79. Jag har en 7-åring här hemma som älskar att tända ljus och krypa upp bredvid i soffan och läsa en bok. Bokstunden funkar inte utan ljus runtomkring. Han brukar säga: man måste faktiskt ha lite mysigt när man ska läsa, då fastnar allt bättre.
    Volunspa är hans favoritljus. Han brukar själv va noga med att välja ut det som ska bli den doften vi ska ha hemma 🙂 han skulle bli överlycklig över denna vinst!

  80. Jag bara älskar doftljus o vardagslyx, man känner ett lugnt men även en mysig känsla när man kommer hem o ljusen doftar i hela huset.
    Om jag vinner skulle jag skämma bort min dotter o ge henne det<3

  81. Efter att ha läst nästan alla tidigare kommentarer och skäl till att få vinna, fattar jag att jag inte har tillstymmelse till chans!! Det är s å många som behöver vinsten före mig…MEN! Doftljus kan vara världens bästa vardagslyx och jag vill fylla mitt hem med väldoft i varenda skrymsle och vrå. Hoppas kan man ju alltid göra!
    T a c k för en fantastiskt inspirerande blogg! Allt gott!

  82. Är det någon som jag vill ge vardagslyx till så är det min älskade syster. Hennes höst och vinter har mest fyllts med VAB och sjukhusnätter då hennes ena dotter varit sjuk och fått massor av biverkningar av alla mediciner som proppats i henne. Min syster är vanligtvis en glad och sprallig tjej, men den här hösten/vintern har jag inte sett något av det (vilket jag mycket väl förstår). Även när allt är ”som vanligt” är hon dålig på att unna sig den extra vardagslyxen, så det skulle vara en sån uppskattad sak att få ge henne ett hemligt paket från AgnesAmelia. Jag prenumererar sedan länge på deras nyhetsbrev och tycker verkligen om deras utbud.

  83. Vilka fantastiska produkter företaget har!!!
    Då min man har fixat och donat hela lägenheten (han har gjort STOR skillnad), skulle jag vilja överraska honom med ett par nya saker till vårt hem.

  84. Älskar doftljus och har alltid nåt igång hemma. Däremot är der sånt som min kära mor inte unnar sig och jag skulle verkligen vilja ge och unna henne det. Hon har gått igenom en cancerbehandling i år (och klarat det bra!) och är värd all vardagslyx i världen som hon ännu inte förstått hon behöver 😉

  85. Åh,om jag detta presentkort skulle vinna,
    Skulle jag ge det till den bästa kvinna,
    Hon har ett hjärta av guld,
    Ställer upp utan skuld,
    Hon är alltid den samma,
    För hon är min lilla mamma💕

  86. Skulle vilja vinna för att denna perioden nov till jul är den stressigaste på mitt jobb då det är högsäsong så så mycket annat hinner en ej med därför skulle lite lyx från AgnesAmelia förgylla tillvaron!

  87. För att jag har vabbat i vad som känns som en evighet (är ensamstående), ligger efter med jobbet, har bihåleinflammation som inte går bort, och snubblade i onsdags och fick hett te i halva ansiktet och en eftermiddag på akuten. Inte min månad så här långt, alltså… Ändra det gärna för någonstans älskar jag ju december! Hoppas att det vänder med lite tur!

  88. Ooooo! Hemlig present från AgnesAmelia skulle vara så skoj att vinna. Krypa upp i soffan och dricka te med tända ljus, det är vardagslyx för mig.
    Jag håller mina tummar och tår för tur. Tack för en jättemysig blogg med många bra diyprojekt!

  89. Det kunde ju inte passa bättre med lite vardagslyx att kombinera bokläsning med framöver. Klart jag vill vara med och tävla om detta! 🙂

  90. Skulle gärna prova dessa ljus i vårt snart färdigrenoverade badrum. Jag, i badkaret med lejontassar och härliga doftljus- det vore nått det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg