Att ha hängt på YSB.

 
 

3V6A7713

 
 
 

Igår var jag då på YSB och fotade för Modesto.

Där är ju så himla fint – vackra hotellrum, och nu hade varje dörr klätts in med en stor röd sidenrosett så korridoren såg ut att vara fylld med paket och det lilla växthuset på innergården var full av stearinljus redo att tändas. Jenny var sugen på att stanna kvar en dag eller två och det kan jag förstå; nu bor vi ju så nära att det är lätt att åka dit och ta sig en spabehandling till exempel och insupa miljön, tenäven jag och Nicole kunde tänka oss att stanna kvar.

Nu när vi ändå var där, liksom.

 
 
 

3V6A7817

 
 

3V6A7895

 
 

3V6A8085

 
 
 

Vi hade ett rum att byta om i, och sen sprang vi genom hela YSB för att fota; i restaurangen, i växthuset, i lobbyn, ute i spöregnet, i de små utrymmena med sköna fåtöljer och amerikanska flaggor. Eftersom det som sagt spöregnande i princip hela tiden var jag så tacksam över att hotellet är så ljust som det trots allt är; är jag tvungen att fota inne är ljus en absolut nödvändighet och det hade vi tack och lov ändå igår.

 
 
 

3V6A8105

 
 

ysb

 
 
 

Avslutade gjorde vi restaurangen där vi åt en hamburgare som kan ha varit cirka det godaste jag ätit i år (med cheddarost, och med tunna strimlade pommes som doppades i tryffelmayo) och skrattade över bordet åt förlossningshistorier, vad som är okej att delge sin partner, müsli och huruvida man behöver tejpa över kameran på sin mobil eller ej – en perfekt avslutning på några timmars arbete.

Det var, som ni förstår, en gårdag som la sig fint i magen.

 
 

4 kommentarer till “Att ha hängt på YSB.

  1. Vilket fint och vackert ställe det tycks vara.
    Jag o min honey ska spendera en natt där i januari o nu längtar jag ännu mera när jag sett dina fina bilder 🙂

  2. Visst är där härligt! Söstra min och jag var där med pappa och hans fru för nagra veckor sedan. Pappas 80-arsdag klarades av sadär i efterhand och YSB var ett superval! Härliga miljöer. ett spa som inte gar av för hackor och sa maten…..Den är nagot speciellt där. Ska bli skoj att se dina bilder sedan pa Modestos sida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg