5.

 

julkalendern

85

Och så var det dags för lucka nummer fem, och den här gången smäller vi till med en tävling i samarbete med Framkalla!

För dig som inte skaffade en på koden kan nu vinna fotoposters 30 x 40 cm från Framkalla på en härligt tjock fotopapper. Ett 24 bilders kollage där du kan samla det finaste i ditt liv och ge bort. Vi tävlar ut 4 st posters värde 259kr/st.

För att vara med:

1. Följ @framkallaapp på Instagram

2. Berätta i kommentaren nedan vem du vill ge en poster i julklapp.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Maria Öjelind – (För ljuset i tunneln, #kämpa)
Nadja Hendriksson – (Hoppas Olle blir superglad <3)
Suzanne Zehlander – (Härlig man du har.. Heja)
Maria Öhman – (Hälsa Mamma & Pappa)
Tack för era fina motiveringar!

Stort Grattis till era vinster av minipostern. Maila mig på hello@framkallaapp.com så får ni era priser.

Hälsningar Nino på Framkalla

52 kommentarer till “5.

  1. Hej. Jag skulle ge postern till min mamma & pappa och fylla den med bilder från min familjs vardag från året som gått. Vi ses inte så ofta som jag önskar, då de bor 95 mil norröver. Men på detta sätt skulle dr få en bit av oss och vår vardag hemma hos sig.Vore fint att få dela med sig på detta sätt.

  2. Jag skulle vilja ge en poster med bilder på barnen i julklapp till min mormor som bara träffar barnbarnsbarnen några gånger om året ❤

  3. Jag skulle vilja ge en poster till min man och pryda den med foton på våran familj.
    I våran familj har vi löst föräldraledigheten som så att jag som mamma och den med lägst inkomst är den som är hemma. Jag ÄLSKAR det men kan ibland känna ledsamhet över att min man ”missar” en del av barnens uppväxt. Helgerna är vi alltid tillsammans, de flesta vardagskvällar också – men alla de där roliga ögonblicken om vardagsdagarna som bara jag och barnen blir en del av…de missar han och dem skulle jag vilja ge honom som en gåva i form av denna poster! =)

    (zehlander på instagram)

  4. Gillar, har ju tom appen (efter tips från dig!) men inte tagit tag i att beställa. Skulle älska att ge en till min fru! Julklappar i all ära, men snart firar vi tio år som par. Helt otroligt! Vore så fint att ge henne en poster med massa härliga peppiga minnen vi har tillsammans! Håller tummarna!

  5. Min man såklart. Jag jobbar mycket och vi har tre barn varav den minsta är 8 månader. Min man pluggar nu heltid sedan han fått diskbråck på flera ställen i ryggen. Dessutom tar han hand om bebis, skjutsar till träningar, tränar stora barnens idrottslag och fixar middag nästan varenda dag. Han är en sann vardagshjälte och världens bästa pappa och make som är värd extra uppmuntran. Hoppas, hoppas hoppas

    (Inredningsinsta på Instagram)

  6. Åh – den klappen hade jag gett till min mamma, tveklöst. Vi har en hel Östersjö mellan oss och hon vill så gärna ha bilder på sina barnbarn – och jag får aldrig tummen ur så jag gör något fint av mina miljoner bilder så att även hon kan ta del av dem 🙁
    Den här presenten hade gett henne glädje samtidigt som jag hade kunnat lätta på mitt samvete!

  7. Åh! jag har länge tänkt att jag ska ge min barndomskompis Åsa en sån här poster till vår ”lilla julafton”. Först hade jag tänk till hennes födelsedag i november men tiden rann för fort. Hon är värsta Instagrammaren och sååå familjekär och en poster med hennes familj, vänner och alla skidbilder skulle bli så fin i hennes hus. Hoppas!

  8. Vilken toppenbra present och minne! Skulle så gärna vilja att mina avlägsna svenskättlingar i `Cleveland, USA fick ta del av fotokollage av vår familj, Vi ses så sällan och foton gör skillnad för oss och för oss närmare i vår vardag. Släktingarna är så intresserade av Sverige, sin historia och släkten i familjen, de skulle verkligen uppskatta detta och är så värda en sådan gåva. /Maritha

  9. Jag skulle ge postern till min mamma och pappa som verkligen skulle uppskatta den. Jag skulle välja bilder på hela familjen bl.a. Resor vi gjort tillsammans. De har börjat m en fotovägg och lämnat in väldigt gamla foton för lite uppfräschning. Så jag tror de skulle bli superglada! Kram

  10. Följer på Instagram (PetraPingvin).

    Jag skulle göra en poster med bilder till vår sexåring med bilder från året som gått. Jag älskar att fota och han älskar att titta på kort av saker vi gjort tillsammans. En sådan poster skulle funka som en slags minneskarta över året som gått, och jag vet att han skulle uppskatta det mycket! Barnet har tre namnsdagar och en födelsedag under den närmaste 1½ månaden så det finns gott om lämpliga tillfällen för en present. 🙂

  11. Jag skulle vilja ge en till mina barn. Jag har det ständiga dåliga samvetet över mig att jag inte framkallat en bild sedan lillasyster var halvåret och snart fyller hon 5!
    En poster vore perfekt för att samla senaste åren!

  12. Jag skulle vilja ge en poster i födelsedagspresent till min lille son som fyller 1 år idag! Postern skulle i så fall ha bilder på honom från hans första levnadsår! 🙂

  13. Jag skulle ge den till min svåger som bor i västerbotten och är ungefär den svåraste att ge julklappar då hans största intresse är att grilla. Köra skoter och köra lastbil. Så svårt. Plus att han är kinkig med sina julklappar. De ska vara alldeles perfekta. Så en svår kandidat. Han skulle jag ge den åt. För i år fick jag han i julklappslotterit.

  14. En sån här fin poster vill man ju inte ge bort. Fyll den med foton på familj och vänner och sätt upp den så att alla kan se, säger jag! Fler foton åt folket!

  15. Hej! Om jag vinner så vill jag ge bort en poster till min mamma. Ett fint minne med massa kort från hennes 70årsdag!

  16. Haha vill ge den till mig själv skaffat instagram för ett tag sen skitkul har så många fina
    bilder på barnbarnen skulle va så kul o ha på väggen…..

  17. Jag skulle vilja ge en affisch till min yngsta dotter som just fått nytt rum. På den skulle bilder på hennes stora syskon som inte längre finns hos oss vara, hon saknar dem mycket och de skulle finnas hos henne varje kväll vi pussar henne godnatt.

  18. Jag skulle ge den till min man, som har haft ett kämpigt år. Han behöver bli påmind om allt fint han har i sitt liv <3

  19. Min kära mamma skulle få en med alla sina barnbarn på. Efter en tung höst med väntan på ryggoperation och ha mist sin mamma så skulle hon vara värd det!

  20. Jag skulle vilja ge en poster till min pappa. Vi bor 100 mil från varandra och träffas så sällan då han bor där han kan få jobb. Det vore så roligt att få skicka honom en poster med massor av bilder på hans barnbarn och resten av familjen. Kärlek där.

  21. Jag skulle gjort en fin tavla och gett svärmor i julklapp. Hon bor en bit ifrån och träffar inte lilltjejen mer än en gång var 4-5v normalt så då kunde hon ha den finaste på väggen där hemma 🙂

  22. Jag skulle ge den till en fin vän vars tillvaro skulle behöva 24 små guldkorn som påminner om allt kommer bli bra igen!

  23. Jag skulle ge den till mina barn. Så de ständigt kan påminnas om de roliga sakerna som de varit med om och alla som älskar dem men som är för långt bort för att visa det på regelbunden basis!

  24. Jag skulle vilja ge en poster till min lillebror och hans tjej som fick sin första son för några dagar sedan. Ett toppensätt att samla alla foton från första tiden på:)

  25. Vann jag skulle jag ge en poster i julklapp till min svägerska och hennes fästman, som verkligen har ett år av bilder att föreviga med frieri, första barnet, sommarstugerenovering mm.

  26. Jag skulle vilja ge mig själv en sådan snygg poster, och jag skulle fylla den med min älskade familj! <3

  27. Mig själv ta mig tusan! Med bilder på de jag tycker om, som en påminnelse om att inte ge upp. varje dag ska ångest och oro i själen bekämpas! Jag ska leva och fylla många posters med bilder, så det så!

  28. Har både farmor och mormor som vi skulle ge åt. Visst morfar, gammelmormor X2 skulle vi också ge varsin till!
    Själv skulle jag gärna ha en med bilder på mina skatter!

  29. Hej! Vilken rolig grej. Om jag vann skulle jag gärna vilja ge den till min dotter Lilly. En poster med glada minnen över sista sommaren med morfar. En sommar med blåbärsplockning, kossor, gräsgalna höns, skottkärrskörning och mycket spring i dom små benen <3 Håller tummar och tår!

  30. Åh villen kul lucka!!
    Jag hade velat ge poatern till min mn och vår 3 veckor gamla Leon. Min poster ska bestå av alla mina vecla för vecka magbilder under graviditeten och ändå fram tills att vårt underverk tittat ut! ❤️

  31. Älskar dessa posters! en poster full med kort på barnbarnen skulle vara en perfekt julklapp till mormor & morfar som redan har allt!

  32. Vilken rolig lucka! Jag skulle vilja ge den till min lilla mamma, barnens mormor, som stöttar dem igenom sina utbildningar på högskolan.
    Hälen Karin

  33. Det här året har varit ett av de tuffaste för vår familj. Men några höjdpunkter har det funnits och dessa skulle jag vilja lyfta fram.

  34. Jag skulle vilja ge den till min älskade familj bestående av fru och två efterlängtade barn som inte alls var en självklarhet att de blev till. Vi vill fira att vi för ett år sedan var modiga att bryta upp och flytta 60 mil för att efter 14 år komma närmare vänner och familj. Utan min familj vore livet enormt fattigt och färglöst därför vill jag pryda vårt hem med en plansch av minnen.

  35. Jag skulle verkligen vilja kunna ge min snart 2-åriga son en sådan planch nu när han snart fyller år. Är säker på att han skulle studsa av lycka. Har visat han Buses kollage av foton från vardagen som Emma visat upp på sin blogg. Sedan dess har han pratat om att han vill ha bilder på ”Olle” (sig själv) på sin dörr 🙂

  36. Jag skulle så gärna vilja en till mina föräldrar, fylld med bilder på dottern. Det är så svårt att välja ut en bild att ge dem i julklapp 🙂

  37. Min dotter Tyra (8 år) skulle få postern! Av ca 500 bilder på mitt Instagramkonto så finns hon med minst 450! 🙂 Hon skulle älska postern!

  38. En oerhört älskad vän. Den bästa man kan ha. Hon ger och ger och ger av sig själv. Men är naturligtvis den som absolut aldrig någonsin önskar sig, eller vill ha något. Men en poster skulle nog göra henne glad. Väldigt glad.

  39. Hei!
    Om jeg skulle være så heldig å vinne, ville jeg gitt min eldste datter denne fine fotoposteren i fødselsdagsgave. Hun fyller 9 år nå, den 7 desember, og jeg vet at hun ville valgt bilder av oss alle blant mine instagrambilder, og laget det fineste familieminnet til å henge på veggen.

  40. En poster med bilder från alla årstider, från vardag till fest och det vi gillar mest. 😍 Då vi varit så snälla i år, den vi själva skulle få🎅 glada minnen och mysiga stunder, hoppas tomten är snäll och lägger under granen 🎄 God jul!⭐️

  41. Skulle vilja ge den till min syster som älskar att ta fotografier, skulle bli roligt att överraska henne med alla vackra fotografier hon själv har tagit på oss i familjen och andra saker hon tycker om.
    Har klickat på följ @framkallaapp på Instagram.

  42. Maria Öjelind – (För ljuset i tunneln, #kämpa)
    Nadja Hendriksson – (Hoppas Olle blir superglad <3)
    Suzanne Zehlander – (Härlig man du har.. Heja)
    Maria Öhman – (Hälsa Mamma & Pappa)
    Tack för era fina motiveringar!

    Stort Grattis till era vinster av minipostern. Maila mig på hello@framkallaapp.com så får ni era priser.

    Hälsningar Nino på Framkalla

  43. Hej Emma, jag har mailat Nino angående min vinst :). Har fortfarande inte fått något svar tillbaka, tror du att du kan hjälpa mig att komma i kontakt med honom? Är så sugen på att få beställa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg