Att säga godmorgon från Stockholm.

 
 

jc

 
 
 

Då är vi på plats i Stockholm,

och huset är fullt med gastande lyckliga barn (Buse och hans två kusiner) och dom har lekt tills dom blivit så rosiga att dom sett febriga ut. Just nu är det nån slags riddarlek på käpphäst som pågår och det är så vansinnigt roligt att se hur han verkligen NJUTER av att vara här och umgås med sina kusiner.

 
 
 

3V6A8148

 
 
 

Igår såg vi Så Mycket Bättre och käkade godis och bara pratade, och åt världens godaste lasagne.

 
 
 

3V6A8143

 
 
 

Och där står min bror och lagar mat.

Typ bästa brodern i världen för övrigt (och som sagt; behöver ni köpa ett lagerbolag eller likvidera ett aktiebolag så är han your man; han har Citadellet Bolagsservice).

Och idag ska vi på julmarknad var det tänkt, och sen blir det som sagt Julmys med Netflix innan vi beger oss till flygplatsen – i vanlig ordning blåser det utav bara helvete och jag är i vanlig ordning måttligt road; när vi flög hit var det som att sitta i ett pappersplan när vi skulle landa och jag och en fantastisk st-tandläkare som satt bredvid försökte kallprata oss igenom dödsångesten, medan Buse tyckte att det var som att åka karusell och garvade lyckligt.

Så idag blir det en finfin söndag, som förhoppningsvis avslutas med en mycket stillsam flygplansfärd.

Huuuu.

 
 

9 kommentarer till “Att säga godmorgon från Stockholm.

  1. Låter som att ni har det riktigt bra, trots vädret :).
    Tack för tipset om din bror, han kan vara exakt vad min sambo söker!

    Ha en fin söndag och ta hand om er.
    Kram

  2. Hej. Jag vet inte vad det är men jag får inte upp några bilder alls i din blogg. Förut fick jag det i mobilen, men det fungerar inte där heller längre. Får inte upp dem när jag tittar via feedly heller. Det är väl något i vårt nätverk eftersom ingen annan verkar ha problemet. Jag har dock inte problem med någon annan sida så jag har väldigt svårt
    attt förstå vad problemet kan ligga i. Det blir liksom inte samma sak att läsa dina inlägg utan bilder. De enda bilder jag får upp är reklamen och de mindre bilderna som länkar till andra inlägg. Går jag till inlägget får jag dock inte upp några bilder. Det är som sagt säkert något i vårt nätverk, men det måste vara något speciellt med bilderna också eftersom det bara är här jag har problemet. Är det jpeg?

      1. Jag ser en liten ikon och så förmodligen titeln. Längst upp sett jag tex ikon för bild med ett snett vitt streck över och så ordet header. Övriga bilder har samma ikon och sedan en rad siffror och bokstäver.

  3. Så härligt med syskon- och kusinmys! Hoppas ni får en lugnare flygning hem, storm är ju som sagt ingen höjdare att flyga i..
    Fortsatt fin söndag!
    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg