13.

 

kalklitir

 

Har du något rum du vill måla om med Kalklitir?

Då är dagens lucka något för dig!

För dagens lucka är i samarbete med just Kalklitir, och där vinnaren kammar hem inte mindre än 3 stycken påsar av valfri färg + en borste!

För att vara med behöver du bara svara på frågan:

Kalklitir har specialpris på ”mina” färger Leo och Emma nu under två dagar. Vad kostar en påse Leo eller Emma just nu?

Tävlingen pågår till och med den 15 december och svaret på frågan hittar du HÄR.

Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS VERONICA – DU HAR MAIL!

237 kommentarer till “13.

  1. En påse Emma eller Leo kostar 373.5 kr per påse 😊

    Jag ska snart flytta och det hade varit perfekt med färg fram Kalklitir så jag kunde måla om lite 😊

  2. De kostar 373,50 just nu med det fina specialpriset 🙂 Jag håller tummarna hårt, skulle vara så fint med lite kalklitir då vi skall måla om lite här hemma!

  3. Ett riktigt fyndpris till 373,50:-
    Har haft ögonen på Leo ett tag nu, tror den skulle bli helt perfekt i barnrummet här hemma.

  4. Båda färgerna kostar 373,50:-. Håller tummarna och hoppas på tur. Den stora tösen hade blivit så lycklig!

  5. 373,50 kr kostar de styck, just nu på erbjudande, har en gammal skånelänga från 1800-talet som väntar på att få målas med Kalklitir 🙂

  6. 373.50 Kr kostar en påse. Vi renoverar sovrummet just nu och kan inte hitta en perfekta målarfärgen. Men kalklitir verkar vara då otroligt bra!

  7. 373,50kr kostar en påse färg just nu!! Undra om jag behöver köpa 2 eller 5 påsar för att få målat vårt sovrum! Håller tummarna på 2st😃

  8. Priset är 373:50! Dags för nytänk i vardagsrummet och denna målarfärg hade verkligen ”gjort sig” i mitt hem!
    Om det blir ”nytänk” så blir det ”nyskapande” med denna typ av färg! 🙂

  9. Vilket fint pris! Just Leo skulle jag vilja måla med i mitt sovrum som behöver en rofylld färg på väggarna. Priset på Emma och Leo färgen just nu är 373.50 kr. Kram! ❤️

  10. Vore kul att vinna och få pröva Kalklitir, har många rum som behöver göras fina :-). Svaret är att de kostar 373,50 kronor till specialpris just nu.

  11. De kostar 375,50 st just nu. Jag har länge tänkt måla med Kalklitir men inte tagit tag i det så det skulle ju vara perfekt att vinna några påsar. Har dessutom tänkt mig färgen Leo i min son Leos rum och färgen Emma i mitt sovrum. 😀

  12. 373,50 kostar Leo och Emma just nu..! Dröm tävling då vi är på g med att måla om hemma med just Kalklitir inför kommande bebis som snart tittar ut..! Håller tummarna!!

  13. 373.50 kronor kostar en påse Leo eller Emma. 🙂
    Jag och min sambo har precis byggt hus. Viiiiilken pärs! Men nu när vi närmar oss inflytt så är varje krona slut och alla ytor är därför målade vita av kostnadsskäl. Det vore så himla lyxigt att, mitt i flyttdammet, få byta ut gnället över en rygg som jobbats trasig mot ett jubel över att få något lyxigt. Inte för att man måste. Utan bara för att det är vackert. Vårt hus blir jättefint men väldigt hårt och stelt och inte alls…jag, ännu. Jag är så trött på att varje krona går till måste-inköp (typ slip-papper. Hur kul är det??) och önskar därför, helt själviskt, lite flärd! Tack för en jättefin blogg Emma. Dina DIYs är sååå inspirerande!

  14. 373,50 kr. Hade varit helt fantastiskt att vinna! Julprojektet ”Tvättstuga” hade ju varit så gott som färdigt, jippie!

  15. Jag har fullkomligt förälskat mig i Kalklitirfärg och har målat ett par rum men vill såklart fortsätta i nåt annat rum så jag håller tummarna och hoppas att jag vinner.

  16. Kalklitirfärgerna Emma och Leo kostar 373.50 just nu.

    Hade vart superkul att få göra om i sovrummet när sambon är bortrest 🙂

  17. Skulle vara toppen att vinna en färdig nyans. Sist skulle jag blanda en egen nyans, det slutade med att vi målade om köket sju gånger… Just nu kostar färgen 373,50.

  18. De kostar trehundrasjuttiotre och femtioöre just nu vilket blir sjuhundrafyrtiosju om man köper båda påsarna.

    I tio år har vi renoverat ett gammalt hus från början av 1900-talet. Väggar, el och vatten är utbytta, fönster utbytta och golv slipade och behandlade. Varenda väg är målad vit i S0502Y. Snyggt, ja!, Praktiskt, ja! Tråkigt, ja! Nu är det dags att börja om från början, där renoveringen startade och sovrummet ska få sig en liten make-over – från vitt till mysigt grått!

  19. 373.50 kostar påsarna. Vi vill gärna måla om i vardagsrummet med Kalklitr ”Emma” eftersom det passar så bra i vårt gamla lantliga hus.

    Håller tummarna!

  20. Åhhh, hoppas, hoppas, hoppas!! Är ju precis just Emma jag vill ha i mitt vardagsrum ☺
    Svaret är 373,50 kostar Emma och Leo per påse

  21. Färgerna Leo och Emma kostar just nu 373,50 kr/st. Håller tummar och tår. San Sacaria planeras att målas i vardagsrummet, med eller utan vinst (men en vinst skulle absolut underlätta… 😉).
    Fortsatt fin Lucia. / Emma

  22. 373,50:- kostar den 🙂 jag ska måla om mina möbler med Antique Rose och Aqua så detta hade verkligen uppskattats Emma 🙂

  23. Hej!
    Är gärna med och tävlar 👍
    Emma och Leo kostar just nu 373:50.
    Om jag vinner får min dotter färgerna. Hon och hennes sambo flyttade för ett par månader sen och håller på att renoverar, så de skulle komma väl till pass 😉
    Mvh Brittis

  24. 373,50/st kostar dom. Emma har jag i arbetsrummet och san saccaria i sovrummet. Sonens rum är nästa i tur, så…

  25. Hej! Specialpriset på de fina färgerna Leo och Emma är 373:50. Ha en fortsatt trevlig Luciadag och 3:e advent!

  26. En påse Leo kostar 373,50 kr just nu och även en påse Emma kostar 373,50 kr 🙂 Åh hade varit så kul att måla om lite hemma!

  27. En påse kostar 373.50.
    Vi har kalklitir celadon primo i vardagsrummet och jag ÄLSKAR den! Men pg.a fönster byte och smutsiga arbetarfingrar så har väggen blivit förstörd. Denna vinst vore perfekt för att fräscha upp dem samt att måla i vår hemska gröna källare när den renoveras.

  28. Åhh, jag vill, jag vill!! Sovrummet ska ju alldeles snart målas om, där ska det minsann bli en stolor fondvägg med Kalklitir under snedtaket.
    Just nu kostar dina färger 373,50 per påse

  29. De kostar 373,50 just nu med det fina specialpriset  Jag håller tummarna hårt, nyligrn upptäckt detta magiska målande och till vpr nya hall dör uppe ärkalklitir högaktuellt.

  30. Era färger kostar nu 373, 50 kr för en påse. Det hade varit väldigt roligt att prova att måla med dem! Glad Lucia allihop!

  31. Hej! Svaret är att Kalklitr i kulören Leo eller Emma betingar Det facila priset 373,50 / påse just nu .
    Nu är det bara att ho ho ho…ppas. : )

  32. Ja! Det skulle vi behöva nu när det är dags för dotterns rum att målas om!
    Färgerna kostar normalt 498.00 – men kostar nu 373.50 kr.

  33. Mitt hemmakontor är i desperat behov utav en ny färg på väggen, skulle bli så fint med en kalklitirfärg! Kalklitirfärgerna Emma och Leo kostar 373.50 just nu.

  34. Hej! 373.50 kr kostar de färgerna just nu. ÄLSKAR dessa färger och hoppas jag får måla om sovrummet innan jul! 😘

  35. Specialpriset är 373,50. Jag skulle bli jätteglad att vinna färgen. Det skulle få mig att komma till skott. Jag vill måla om vardagsrummet, kan bara inte bestämma vilken färg, sugen på emma men velar då det finns så många vackra färger. Kramar

  36. Wihoo vilken tävling (eller rättare sagt vinst)!!! Har nyss målat en vägg med Emma – och kan konstatera som många andra att färgen är starkt beroendeframkallande! Har många väggar kvar som väntar på sitt så jag håller tummar och tår! Båda kostar 373,50 just nu 🙂

  37. Emma kostar 373:50:- det gör Leo också just idag och imorn med rabatt. Men jisses så många fina färger det finns såg jag nu när jag letade efter svaret! Blev förälskad i de rosa nyanserna til sovrummet!

  38. 373:50 kostar en påse.
    När kidsen flyttar ut blir det ny stil.
    Då målar jag gärna med Kalklitir
    😃👍🏼

  39. Åh vad gärna min trappuppgång med gula å gröna tapeter och bård från 92 skulle en kalklitr-omgång få! 373,50 var svaret

  40. Oj vad lämpligt med denna tävling. Har velat testa dessa färger länge men inte kommit till skott. Svaret är 373.50:-. *Fingers crossed*

  41. Färgerna kostar nu 373,50 kronor och wow, det här är en tävling jag såå gärna vill vinna. Har två sovrum som måste målas om men från och med nyår har jag noll i inkomst, då jag efter många års missnöje ska sadla om till mäklare men inte får studiemedel. Mannen är sjukskriven med utmattningssyndrom och vi har tre små vildingar. Vilken dröm att få måla med kalklitir och gärna dina kulörer! God jul!

  42. 373.50 kostar Emma och Leo. Hade så gärna vunnit denna tävlingen, har vatt sugen på att måla med kalklitir länge nu men inte fått tummarna ur 🙂

  43. De kostar 373.50 st just nu! Jag är helt såld på denna färg! Har fått igenom ett rum hemma men sambon tycker de räcker.. Men skulle jag vinna så är det ju en annan femma… 😉 håller tummar och tår!

  44. Vi har redan målat två rum med kalklitr och vi är ju sålda! Hade varit DN underbar julklapp att vinna lite färg!
    Påsarna kostar 373,5:- per påse.
    🎅

  45. 373.50kr kostar Emma och Leo!
    Har alltid velat måla om barnens rum och mitt sovrum, men har inte råd.Wow om jag skulle vinna detta! <3

  46. Emma & Leo kostar nu 373.50kr.
    Vårt sovrum skulle få en förvandling från 80-tals slarv till underbara Kalklitirdröm.
    Glad Lucia/ Jane

  47. De kostar 373.50 kr just nu. Älskar verkligen att måla med kalklitir! Har målat med Leo på en vägg där min lilla Elsa har sin sovhörna. Skulle passa perfekt med några påsar nu när vårat flyttlass går 1 februari. Vardagsrummet skulle i så fall få sig en omgång!

  48. Emma och Leo kostar 373.50 kr styck just nu :D. Vi flyttar denna veckan och ett rum skall inredas till behandlingsrum för massage och healing, kalklitir på väggarna där hade varit super <3

  49. Oh my… ❤️ Vill bli jätte glad om jag vinnar- så himla svårt att få tag på kalklitir i Danmark.

    Priset på Emma och Leo är 373.50 kr.

    Håller tummarna 🙏🏼☺️

  50. 373,50kr eller 374kr nu när 50-öringen avskaffats 😉

    Jag håller tummarna för att min etta får en make over!!!

  51. 373.50 kostar färgerna nu och det är precis de två färgerna jag vill ha i vårt nya drömhus😊

  52. Oj oj oj…. 373.50:-
    Precis vad vi har tänkt oss att måla väggarna i vårt sovrum med! Äntligen har vi köpt vår första egna lägenhet och lyckan i att kunna måla sovrummet?! Obeskrivlig lycka! Med en härlig matta och snedtak hoppas jag med denna färg göra sovrummet till det mysigaste rummet!

  53. Åh, vilken dröm- vinst! På min önskelista står just att måla ena sovrummet med Kalklitir. Så jag vill absolut vara med och tävla!
    Svaret är 373,50 kr.

  54. 373,50kr per påse. Känner ett desperat habegär efter dessa färger! Älskar att måla om ( till familjens fasa). Har aldrig prövar dessa men VILL HA!! Familjen önskar nog inte att jag vinner men det gör jag 😊👍

  55. Kalasbra pris just nu.. 373,50kr… Och jag kan knappt vänta tills jag får måla min anslagstavlevägg med Kalklitir Emma❤️

  56. En påse Emma eller Leo kostar just nu 373,50 kr 🙂
    Jag har målat 2 väggar i vardagsrummet i just ”Emma” men jag vill måla alla väggar för färgen är alldeles fantastisk. Tänk om jag kunde vinna denna färg! Håller tummarna 😀

  57. En påse Emma eller Leo ♡ kostar 373,50 kr. Jag skulle gärna måla om sovrummet i San Saccaria, eller Leo eller Vinter primo eller Rose…. ♡♡♡

  58. 373.50 kostade ”Leo” och ”Emma” just nu! Vore toppen med lite ny färg! Ska testa på Cobalto är tanken! Den ser väldigt sjysst ut!

  59. Oj vad många kommentarer! Försöker iaf 😊 Emma & Leo färgerna kostar just nu 373,5 kr. Jag har precis köpt min första egna lägenhet och håller tummarna för att jag får möjlighet att pröva någon av färgerna i mitt nya hem.

  60. Priset är 373,50 nu. Har precis övertalat mannen att måla om sovrummet med kalklitir, så detta hade varit en toppen-klapp🎁🎁/ Monica

  61. De kostar 373,50kr just nu:) Jag håller tummen och hoppas jag vinner, då de hade varit en perfekt julklapp att ge bort till min syster och svåger!

  62. Ja, rummet finns, det är endast Kalklitr som saknas. 😊 Det vore en fantastisk vinst!! 373,50 kr är dagens pris.

  63. Jag tänker måla om vårt vardagsrum om jag vinner. Målade sovrummet med Ivory förra sommaren, såå nöjd. En fantastisk färg att jobba med, luktar inte,naturliga ingredienser och du får ett snabbt resultat 🙂
    Kostar 373,50 nu!

  64. Dom kostar 373,50kr just nu.
    Har länge velat testa Kalklitir men inte fått tummarna loss att köpa ännu men med lite tur så kanske just Leo eller Emma pryder mina väggar här hemma 😊
    /Anna Pernryd

  65. 373,50!!!

    I am in desperate need av Kalklitir!! Försökte på dotterns rum för en månad sedan, gick sådär. Glömde bort att röra runt efter en längre paus, så x’erna syns lite väl mycket… haha!

    Har dock stora planer om att måla både sovrum och vardagsrum!!

  66. De färgerna kostar nu 373,50:- Har precis tömt ett rum som döttrarna för lääänge sedan haft som lekrum ( de är utflugna nu) och som sedan fungerat som kontor , men för det mesta bara som ” skräpsamlarrum”. Nu ska det få bli mitt eget lilla krypin – en kombination av ”gåingarderob” och ” sitta i fåtöljen med kaffe, choklad och en bok-rum”. Vad passar då bättre än väggar målade med bästa Kalklitir…

  67. 373,50kr! Hade varit kul att vinna så att diskussionen om vilken sorts färg vi ska använda till vardagsrummet kunde ta slut…mannen är alldeles för intresserad av inredning än vad som är bra för mig 😁!

  68. Leo & Emma kostar just nu 373.50 kr/ påse. 🙂 Det skulle vara så roligt att få testa färg från Kalklitir till lillans blivande rum.

  69. 373,50 är specialpriser! Vore helt suveränt att vinna. Vi har en fondvägg hemma, där vi valde tapet genom att sambon mmsade olika tapeter till mig 🙊 varit missnöjd med den i fem år då den tar över hela huset. Har precis bestämt att måla om den med kalkfärg och vill börja nu nu nu!!

  70. Färgerna Emma och Leo kostar just nu 373:50. Skulle gärna vilja vinna Emma färgen som är så fin!
    Krsm Susanne

    1. Priset på färgerna är 373,50:-. Grått är verkligen flott; Emma hade passat så fint här hemma!

  71. Just nu kostar färgerna Leo & Emma 373,50 kr per styck.

    Jag gör om i mitt liv och då behöver hemmet också göras om för att passa mitt nya kreativa och myndighetslösa liv. Nu vill jag ha in färg och känsla i mitt liv!

  72. Specialpriset är just nu 373,50 😊👍🏻

    Älskar kalklitir! Vill måla allt i dom färgerna! 😅

  73. Hej! Perfekt sysselsättning under julledigheten – måla!
    Färgen kostar 373,50 styck (specialpris)
    Tack för en fin blogg och ha en fin luciakväll!
    Kram Karin

  74. Priset är 373.50kr
    Vi vågade tillslut, ny gammal stuga & ny lägenhet båda i behov av omvårdnad, den bästa med kalklitir ❤️

  75. Jag vill måla, mannen tapetsera! Jag hoppas på dubbelvinst 😉…. Fast priset är väldigt fördelaktigt just nu – 373,50kr… Så vem vet, jag kan ju vinna oavsett!

  76. Leo och Emma kostar just nu 373,50 kr 🙂 ska flytta in i vårt alldeles första hus i februari o har sju rum o välja på att måla!:D

  77. Har en hel källare att måla och kalklitir hade passat perfekt på väggarna. Färgerna kostar 373.50/st just nu.

  78. Leo och Emma kostar 373,50kr just nu. Har en hel ovanvåning i vårt 1800-tals som behöver färg. Hoppas på tur
    /Helene

  79. Färgen kostar 373,5 just nu 🙂 hoppas så på att kamma hem detta pris o få provmåla med denna fantastiska färg.

  80. 373,50 kostar färgerna Emma och Leo nu.
    Min som flyttar hemifrån om en månad och då ska hans gamla rum renoveras. Det har nu en svart målad vägg och tre blodröda …. Hans egna val, inte mitt!! 😂😂😂
    Men NU ska det bli mitt extrarum och det vore härligt att använda Kalklitir där inne 😜

  81. 373,50 är priset! Jag hoppas hoppas hoppas att färgen får komma hem till mig och förgylla mitt hem!!
    //Linda

  82. 373,50 🙂 Ska flytta ihop med min pojkvän och bli sambos för första gången ever. Hade varit fantastiskt roligt att måla om i hans (eller ja, vår, yey!) lägenhet.

  83. De båda fantastiskt fina färgerna Emma och Leo kostar 373,50 kr styck och jag skulle ta det som ett ”sign” om jag vann och inte gå på tänkt tapet i matrum/kök utan slå till och äntligen testa Kalklitir! 🙂 Tack superEmma för din superblogg! Inspireras och imponeras i lika stora portioner varje gång jag kikar in. Ha det så fint och glad Lucia (på sista timmen;-)!/Anna

  84. Hej!! En påse Emma eller Leo kostar vanligtvis kr498.00 men just nu, den 13e och 14e December, kostar de kr373.50 per påse. Glad Lucia!

  85. Varit sugen på att måla om sovrummet med ”Emma” sedan jag Såg färgen på dina väggar :))
    Just nu kostar Leo o Emma 373.59kr/ påse. Hoppas på tur 👍

  86. 373,50 kostar en påse Leo eller Emma nu. Vårt vardagsrum hade blivit så fint med Leo på väggarna :), håller båda tummarna.

  87. 373.50kr kostar det. Så många kommentarer att man får repetera priset som ett mantra medan man skrållar ner för att inte glömma 😀härligt! Kram från en trogen läsare

  88. De kostar 373.50kr/st just nu. Hade kommit så väl till pass när vi ska måla till vår lilla goskorv Noa framöver. Håller tummarna!

  89. Leo och Emma kostar 373.50 kronor nu…..bra pris!!!
    Tanken var att få nymålat i köket till jul, men vi lugnar oss lite….det blir ju jul ändå, och att ha ett inredningsprojekt att längta till är ju inte så dumt det heller. Att vinna färg hade varit alldeles perfekt!
    Kram och jag hoppas på tur!
    tina

  90. 373.50 kostar dom 🙂 Åhh nu håller jag tummarna hårt, har velat fixat väggarna i vårat vardagsrum sedan vi flyttade in för snart tolv år sedan men pengarna har aldrig räckt..förstår inte dom som bodde här innan oss..smutsgula väggar har väl aldrig varit på mode någon gång väl?

  91. I Kalklitirs webbshop kostar färgerna Emma och Leo för tillfället 373,50 kr/st.
    Pga hastiga förändringar i livet är jag numera ensam ägare till ett stort hus och för att kunna behålla detta och dessutom sätta lite guldkant på tillvaron för mig och mina döttrar, så kommer jag att starta upp ett litet B&B, men rummet där detta ska vara behöver dock en uppfräschning och Kalklitirs färger kommer passa alldeles utmärkt till det lite råromantiska temat jag tänkt mig.

  92. Den underbara färgen kostar 373,50 kr per styck, skulle vara underbart med en sådan vinst då vi måste måla om dotterns rum. Hon är rädd fö ugglorna på sin nuvarande tapet =)

  93. 373,50:-/ st kostar de just nu. Detta skulle verkligen bli perfekt då jag aldrig testat just Kalklitir och vi ska snart börja renovera alla väggar i huset och skulle gärna vilja ha minst ett rum målat med just denna färg.

  94. Jag skulle gärna måla om hallen med Kalklitr färg. Det kommer att göra att man blir glad varje gång man stiger in i mitt 1700-tals hus. Specialpriset är 373.50 SEK.

  95. Wow vilken adventskalender.
    Färgerna Leo och Emma kostar just nu 373.5 kr.
    Jag skulle bli jätteglad om jag vann utlottningen. Jag har länge tänkt att jag skulle måla vardagsrummet sommarhuset med kalkfärg men inte kommit till skott. Underbara färger!

  96. Färgerna Leo och Emma kostar 373.50 kr.
    Håller tummarna att jag vinner, då ska jag måla om vår tegelvägg/murstock bakom kaminen!
    Jag tror att det hade gjort vårt kök lite lugnare, hur lugnt det kan bli med två små barn 🙂
    Tack för en härlig och mysig blogg!

  97. Färgerna kostar 373,50 kronor just nu. Vi håller på och renoverar ett gammalt hus och kalklitir färgerna kommer att bli super i vårt hus!

  98. 373,50 – special price!
    Min kompis har tjatat och tjatat om att hon ska mäla med Kalklitir. Vore så fantastiskt grymt att få ge henne en påse! 🙂 Håller tummar. Och tår.

  99. Åhhh vilken underbar tävling, det här drömmer jag om att vinnna…
    vi ska måla om i vårt tv rum och det går åt några påsar så det här vore ett julmirakel..
    Emma och Leo kostar 373,50:- just nu!
    God Jul

  100. Emma och Leo kostar 373.50 kr . Jag vill vinna det här till min stora syster som ska måla om i sin lägenhet. God Jul.

  101. Emma och Leo kostar just nu 373,50 kronor. Är precis i skaparfasen med tillsammans med min käresta som jag mött i somras och vår hund som vi adderade till familjen i höstas. Jag har snart pluggat klart och vi pratar ofta om hur vi ska ha det i vårt framtida hus och det är klart det ska vara lite Kalklitir! God Jul!

  102. En påse Leo och Emma kostar just nu 373,50 per styck! 🙂

    Skulle va otroligt roligt för har precis köpa vårt första hus och det finns inte så mycket annat i huvudet än vad för färger mm 🙂
    Så jag hoppas 🙂

  103. Hei. Ja også hos meg skal det males og jeg skulle veldig gjerne bruke Kalklitir.
    Både Leo og Emma koster nu kr 373,50 og er jo i grunnen en OK pris 🙂

  104. Färgerna Leo och Emma kostar just nu 373,50
    Håller tummarna att jag vinner! Sonen har just flyttat ut och jag ska göra om hans rum till ett arbetsrum. Letar efter gamla stolar på loppis och ger dem ett nytt liv med hjälp av färg, tyg, tapeter etc. Sååå roligt! Och det ska bli sååå skönt att ha någonstans att vara och inte behöva invadera hela lägenheten 🙂 Men jag ska renovera rummet först (tänkte passa på nu när rummet är helt tomt) och har funderingar på måla det just i Kalklitir. Verkar vara just en sådan färg jag vill ha för att få en lite ”rå” känsla på väggarna med tanke på att det ska vara ett arbetsrum. Tänker på någon av de grå nyanserna som skulle kunna ge en känsla av betong, och är dessutom nyfiken på att måla stolar i det också för att se hur det blir. Men just nu så går jag igenom en cancerbehandling och är sjukskriven pga det så kassan är minst sagt skral. Så jag håller alla tummar och tår jag har, för att just jag ska vinna!!! 🙂

  105. De kostar 373,50kr.
    Mitt sovrum behöver ny färg på väggarna och det skulle vara perfekt med kalklitir.
    Håller tummarna att jag vinner!

  106. Jaaa! Precis vad jag önskar mig i julklapp :o) Håller på att renovera/bygga kök och har en murstock som jag vill putsa upp och sedan måla med kalklitir.

    Svaret på frågan är 373.50

    Hälsn. Eva

  107. 373,50kr
    Så himla passande när jag försöker sälja in färgen till mannen och en av döttrarnas rum som är i makeover. Vinner jag och den visar sig va så bra som jag anar så lär hela hemmet få sig en makeover 🙂

  108. Hej Emma!
    Åh, vilken tävling, vill så gärna vinna, har målat i vårat sovrum med kalklitir men färgen lyckades ta slut och det blev lite knas så jag skulle verkligen behöva lite mer färg på några områden 🙂

    Svaret på frågan är 373,50 kr

    Hälsningar från Fia

  109. Ett sent bidrag i tävlingen, kanske blir det vår stora lycka 🙂 Färgen kostar 373,50 kr per påse, vi står redo att kavla upp armarna och måla!

  110. Just nu kostar de 373.50 st! Så länge jag har spanat in denna färg men fegat ut 😀. En vinst nu skulle vara toppen!

  111. Hej! Hälsningar från Finland. Har målat med Kalklitr förr och är riktigt nöjd med resultaten 🙂 Färgen kostar 373,50 kr.

  112. Just nu så kostar de färgerna 373,50 kr per påse. Hoppas på tur gör jag!!! Med hälsningar från Jönköping

  113. Åh jag vill vinna!!!
    Har vårt hus, ett semester hus i Hälsingland samt en fjällstuga i härjedalen att måla och fixa till och är sååååå sugen på att prova kalklitir.
    Färgen din kostar just nu 373.50 kr.
    Nu håller vi tummar och tår här hemma att vi vinner lite underbar färg!

  114. Just NU KOSTAR färgen BARA 373,50 kr per påse!!! Rena fyndpriset (även ordinarie priset ), med tanke på hur drygt denna fantastiska färg är!!! Helt underbar att måla med, två rum redan målade och två till väntar på att bli ommålade med denna underverk:).

    Tack för en underbar blogg, lika beroende av den som av Kalklitir!

  115. Just nu kostar en påse 373,50!
    Vore kanon att vinna färg eftersom vi renoverar källaren och kalklitir ska vara perfekt att måla med just i en källare.

  116. De kostar just nu 373.50kr/st. Dottern vill ha betong på sina väggar, något jag inte riktigt kan lösa 🙂 Men med kalklitir skulle jag nog kunna få till något liknande!

  117. Hopplaha, detta var ett en lucka av finaste sort må jag säga 🙂 Spanade in hos Kalklitir och fann att specialpriset just nu är 373,50:- per påse!! Rena fyndet så nu ska det tjatas på sambon då det vankas flytt snart och så hoppas jag på tur att San Saccaria blir min vinst 🙂

    Kram

  118. priset är 373.50 nu 🙂
    ja, så gärna. Har behövt måla om våra sotiga vardagsrums väggar i flera år!

  119. 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50,373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50, 373,50…hoppas på att jag vinner och skriver svaret många gånger så kanske jag har större tur…

  120. 373,50 kr.
    Efter att målat köket med Emma är jag helt klart sugen på att fortsätta det vinnande konceptet och måla mer. Älskar vad mysigt, fint och lite murrigt ett tidigare gansk trist och plain kök blev 🙂

  121. De kostar 373.50kr. Vore jättekul att vinna detta då jag lääänge tänkt att prova detta, lilla tv-rummet ska få testa först i så fall. 😊

  122. Färgerna kostar 373,50. Om två veckor får vi nycklarna till vårat första hus. Drömmen vore att sätta igång och måla direkt med de här grymma färgerna! Håller tummarna för vinst!

  123. En påse Leo eller Emma för spetzialenpriset 373,50 kr. Emman har jag suktat efter ett tag nu som räddare i nöden till vår bedrövelse till sovrumsvägg! Vore så lyxigt och top notchigt med en skvätt Emma på väggen! Snela tomten jag lovar vara snäll ett helt år till 🙂

  124. De kostar 373.50 st. Har en hall i terrakotta och gult med en hiskelig bård på mitten som jag bara måste måla över. Hade passat perfekt med vinst så att jag äntligen kommer till skott!

  125. Vilka underbara färger! 373,50 kostar de just nu.. Kalklitir skulle jag verkligen vilja måla med, i nybyggda huset som ska bli inflyttningsklart till sommaren!

  126. 373.50 är priset på dessa färger just nu!! Och SOM Jag hoppas på en vinst!!!! Älskar kalkfärgen har precis målat hall o vardagsrum står på tur, heeelt underbar sammetslen färg (valde svart) omöjlig inte förälska sig i😍 Hoppashoppashoppas✊✊✊

  127. 373,50!!! (Så pepp på att testa dessa färger i mitt alldeles nyköpta – och livs allra första – HUS!!!!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg