16.

 

julkalendern

lyxv

 
 

Dagens lucka är i samarbete med Lyxvardag, och en minst sagt god sådan.

Bor du i eller omkring Malmö? Önskar du att du la mindre tid på att stressa kring vad ni ska äta där hemma, och mer tid på lite roligare saker? Då är detta en lucka för dig!

För nu får du nämligen 20% på alla rätter och tillbehör utom familjepaketet, skaldjursklappen och nyårsmenyn inne hos Lyxvardag; Johan P:s och Savoy Grills uppskattade matlådor. Smartare, godare och knappast dyrare än om du handlar råvaror och lagar maten själv. Allt tillagat av proffs, färskt och fräscht, och levererat hem, om du inte vill hämta på Savoy. Alla våra råvaror är dessutom ekologiska och svenska. Det enda du behöver göra är att värma rätterna (dom är alltså färdiglagade redan, hur bra?!) och fixa potatis, ris eller vad du tycker passar till om du inte vill använda några av deras tillbehör.

Beställ senast klockan 23:00 på torsdag för att få dina lådor på måndag. HÄR kan du se om du kan få hemkörning, och HÄR ser du vilka rätter du har att välja på. Plocka ihop en god måltid för så många dagar du vill och sen kan du luta dig tillbaka och invänta vardagslyx.

Koden du ska ange är GODJUL och den gäller till och med den 23 december.

(Och psssst! Jag måste också slå ett slag för deras Skaldjursklapp, om du har någon du vill ge bort något riktigt gott till. Den är redan rabatterad så koden gäller inte på den, men vad sägs om det stora skaldjursfatet för två personer hos Johan P för bara 650 kronor? Det är 50% det. Hemskickat som fint presentkort. Den finns här).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg