Att säga ”tadaaa!”

 

3V6A9943

 
 
 

Ja, såhär såg alltså vår lilla hörna ut innan, som ni vet.

Vi hade funderat på en himla massa olika typer av möbler för att ersätta träsoffan, allt ifrån fåtöljer till soffor till dagbäddar, men liksom inte riktigt kommit till skott och inte hittat något som kändes helt hundra.

Och nu?

Nu ser det ut såhär:

 
 
 

3V6A9957

 
 
 

Tadaaaa!

En klassisk, grå (mer praktiskt) Howardsoffa som inte bara mjukar upp rummet utan också är en riktigt bra ”extra sängplats” de gånger vi har någon yngre som sover över en natt och gästsängen är upptagen. Den här hittade jag på Soffadirekt och fick köpa med rabatt i samarbete med dom, och den är så som vi ville ha den; mjuk och med de där svarvade benen jag tycker så mycket om.

(Vi tittade på lite olika modeller av soffor här, men det var den här det blev tillslut).

 
 
 

3V6A9996

 
 
 

Såhär såg den ut utan fluff, men jag är ju som bekant en fan av fluff så jag kastade dit lite saker jag anser att en soffa behöver.

 
 
 

3V6A0001

sfd

 
 
 

Som fårskinn (japp, från Guldlamms-Johan) och gamla kuddar och en saluki.

Tant var mycket nöjd med arrangemanget.

 
 
 

3V6A9980

 
 
 

Och på väggen hänger bilderna jag köpte i Prag!

Dom ska få riktiga ramar sen, men jag satte upp dom med washitejp så länge (dubbelvikt på baksidan) så att dom kommer upp nån gång och inte bara ligger och väntar.

Japp, det var det. Och nu har jag packat klart och har en himla massa väskor stående redo i hallen och cirka 4 imorgon bitti kommer hund-och-husvakten och löser av oss, och vi åker mot flygplatsen. Gäsp på den kan jag säga, men sååå skönt det ska bli att komma iväg med familjen i några dagar. Och få se snö! Bara det, liksom.

Så, tidig kväll idag inför aptidig morgon imorgon.

Ooooo – semester!

 
 

14 kommentarer till “Att säga ”tadaaa!”

  1. Åhhh, precis sånna soffor i grått som jag håller på att leta efter på nätet. Blev superfint. Är det, det mörk eller ljusgrå tyget du har? blir nog att beställa tygprover därifrån också. Trevlig tripp till Åre, jag bor strax utanför Östersund och vi har snö så det får ni också där uppe.
    Kram Linnea

    1. Det är ljusgrå <3 Jag tror att den ser lite mörkare ut eftersom den är fotad i motljus, men den är ljusgrå och hundtassar syns inte så mycket 😉

          1. Toppen!👍 Tack för ditt snabba svar. Blir nog en Howard soffa efter jul😉 Tack för din underbara blogg, klart beroende framkallande. Följt dig i flera år, sen när buse var silkesapa och jag halkade in på din förlossnings berättelse, glömmer den aldrig, skrattade så tårarna rann😂😘 Bästa du

  2. Ja Emma för att använda ditt uttryck ”att inte komma till skott”, vill jag tillägga ”att det blev flott”!!!
    Åh…detta Goa Spöke hon är One of a kind…så är det bara.
    Njut av fjällens luft, höjd och vidder, kramar från Ninni.

  3. Det här inlägget kom perfekt! Kom på i förrgår att vi absolut NU måste byta en liten soffa i vardagsrummet till två Howardsoffor! Har tittat på möbelkedjornas alternativ men nu verkar det ju som att alternativen på Soffa direkt också kan vara bra! Hmm, nu fick jag något att tänka på! 🙂 Superfint blev det i alla fall hos er!
    Kram Jenny
    http://www.jennybennhedencarpvik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg