Att ha dagen innan hemfärd.

 

3V6A0092

 

Och så åker vi hem imorgon.

Hur underbart det än har varit att vara här, så ska det även bli skönt att komma hem. Ha onsdagen på plats för att hämta hem julgran och handla julmaten, sen bara ladda för julafton med att klä granen och baka gott och lägga in lite sillar. Såna saker.

 

3V6A0095

 

3V6A0100

 

Buse kommer att sakna hotellet, den saken är säker.

Poolerna, och så det som syns på bilderna ovan – lekrummet. Ett stort område med biljardbord, pingisbord, en liten kåta att krypa in i där man kan sitta och se på skidtävlingar om man vill och konstatera att dom åker JÄTTEFORT. Han har verkligen haft the time of his life här och det är den största behållningen av dom alla.

Men imorgon packar vi alltså ihop oss under eftermiddagen och åker till flygplatsen, och börjar resan hem mot innan-julafton-fix (och jag ska köra förbi Banditen med hennes julklappar – jag hittade liksom nåt perfekt i år och är så pepp på att lämna över det) och den där julmaten och g-r-a-n-e-n som jag längtat efter i månader.

Japp.

Hemfärd blir bra det också.

 

3 kommentarer till “Att ha dagen innan hemfärd.

  1. Hej Emma! Måste bara skriva en sak som jag tänker så ofta när jag läser här: Jisses vilken skön livsinställning du/ni har. Jag kan inte låta bli att bli imponerad av hur coolt och harmoniskt ni verkar ta er an livet. Jag hade varit superstressad om jag varit borta, kommer hem och på självaste lilljul bara ska hämta hem gran, handla julmaten, lägga in lite sillar och annat lull. Som jag skulle vilja vara som du…..Och kanske, kanske genom att läsa om din tillvaro så skickar du ut lite lugnsignaler till en stressfia som denna rektorskan. Åtminstone fyller du då sannerligen på mina feel-good-kanaler och det är gott nog. Kram på dig och res försiktigt!
    http://happyvardag.se/2015/12/21/kill-som-darlings-and-overcome-some-fears/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg