21.

 

julkalendern

nant

 

Dagens lucka är i samarbete med Nantucket och innehåller en vinst som heter duga!

Eller vad sägs om att kamma hem ett Malene Birger-paket bestående av en Dipp Pouch (med det nya snygga mönstret) och en Wenchee scarf? Vinnaren får alltså båda två, och där kan vi snacka julklapp!

För att vara med ska du bara:

Skriva upp dig för nyhetsbrev här under ”Bli en VIP-medlem”.
Berätta/motivera i en kommentar här nere vad du önskar dig av tomten från Nantuckets hemsida?

Tävlingen pågår fram till och med den 23 december kl 16:59. Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS SANDRA P – DU HAR MAIL!

 

28 kommentarer till “21.

  1. Pauline Down Coat vill jag ha.
    Har aldrig någonsin köpt en så dyr jacka eller annat plagg
    så att äga en sån vore drömmen för mig.
    Har anmält mig för nyhetsbrev.

  2. En julklapp jag skulle önska till mig själv är Lexington Pauline Down Jacket, något så praktiskt och så himla snyggt, men jag kan inte förmå mig att spendera så mycket på mig själv. Det vore en dröm att få något så fint nån gång.

  3. Åååå, jag är förälskad – i den Genoa Tunic från Hunkydory 🙂 Så den skulle jag önska mig från tomten.
    Trevlig dag,Emma!

  4. Vet du vad, jag kan inte välja. Allt är så fint och det går bara inte. Men Malene Birger kläderna är verkligen hur fina som helst. Så det blir nog dem.

  5. Det finns vissa dagar då man helst vill dra en filt över huvudet… Oftast funkar inte det rent praktiskt. En Odd Molly Let’s fly long cardigan vore ett perfekt, mer socialt accepterat alternativ! 😊

  6. Jag har lagt till en Angel scarf – asphalt på önskelistan! Den kommer matcha mig som handen i handsken! Måste/vill ha till en middag vi ska på! 🙂 håller tummarna! Jättefina vinster!!

  7. Tycker by M Bs accessoarer verkar så himla fina men har inte haft möjlighet att köpa något än, hade varit så lyxigt att få vinna och svepa in sig i scarfen….Av jultomten önskar jag mig den värmande Odd Molly koftan Lets fly long Cardigan i grått, jag fryser jämt så den hade suttit fint. Kram!

  8. Julklapp … Dröm… Pauline Down Coat från Lexington … bara om man kan önska sig 🙂 Fast egentligen blir glad för vilken klapp som helst…Tyvärr, blir ingen julklapp i år men kanske nästa år ? Jag är glad att mina barn får sina julklappar 😉

    Kram o God Jul /Magdalena F

  9. Nantucket har ju så mycket fint, och butiken är väl värd ett besök om man har vägarna förbi! Om tomten skulle komma med en Dipp pouch by Malene Birger skulle jag hoppa jämfota av glädje! God jul!

  10. Kikade in på nyheter & såg så mycket fint! Vårlängtan mitt i julstöket! Det snyggaste var nog Hunkydorys shea sanden silk t-shirt! Den såg helt ljuvlig ut! Håller tummarna!!! God jul!!!

  11. På min önskelista skulle jag sätta upp långkoftan Bellisa från By Malene Birger – den ser ljuvligt skön ut, både på jobbet och uppkrupen i soffan hemma!
    God Jul!

  12. Jag hade velat ha ”silliana” klänningen från Malene Birger…
    Så klassisk och fin, en keeper:)

  13. Skulle gärna önska mig en kuvertväska CAMPOMAGGI av Tomten.
    Så där snygg och skulle passa mycket i min garderob.

  14. Att få klämma ner skinkorna i ett par Easy oil från Circle of trust vore ju en dröm efter alla helger. I dem skulle jag gå runt och känna mig riktigt fin. Precis som jag är. Vinner jag lovar jag att inte ha några andra nyårslöften än att bara känna mig fin, hela året långt!

  15. Oj oj oj vilken julkalender! Nu får man hålla tummar o tår för att se om man Dipp från By malen Birger får.

  16. Men ååå vilken julklapp, förutom scarfen och väskan som är helt grymma skulle jag önska mig en d.brand Malin cardigan… de tre tillsammans skulle bli en oslagbar kombo =) Nu gäller det att hålla både tummar och tår. God Jul och Gott Nytt År!

  17. Åh! Foster Dress från Hunkydory. Efter föräldraledigheten ska jag snart börja jobba igen och då vore det fantastiskt att få känna sig riktigt fin och ”med i matchen”. Det här är kanske världens tråkigaste kommentar, men tyvärr är det sanningen – ”jag har blivit värdelös på att unna mig själv”.

    Signat upp mig!

  18. Jag har varit sjuk I ca 2 år men är nu frisk och upptäkte att klädgarderoben och väskagarderoben kändes gammal och tråkig och behövde verkligen uppdateras med en ny väska eller en clutch från Marlene Birger hadde varit en fantastisk julklapp att få.

  19. Hej!

    Malene Birger är mitt absoluta favoritmärke, försöker att investera i några plagg varje år och de blir alltid garderobens favoriter. Därför skulle dröm-klappen vara den långa koftan Bellisa från Malene Birger, i färgen beige. En riktig klassiker i ull och mohair att använda i många år framöver – kvalitet och hållbarhet som jag söker hos de plagg jag köper. Precis som de här riktigt fina vinsterna.

    God jul!

  20. Hej! Då skulle jag önska mig en Japan Knit från Hunkydory i vårig ljusblå färg! Passar mig perfekt som älskar mysiga tröjor och koftor oavsett årstid:-) Kram Linda

  21. Hej!
    Skulle jag få välja en julklapp från Nantuckets sortiment skulle det absolut bli en Lexington Pauline Down Jacket, både vacker och varm! Den skulle bli en juvel i garderoben i många år framöver!

    God Jul!

  22. Den vackra lång långkoftan Bellisa från By Malene Birger skulle jag allt behöva. Vi har sån olika kroppstemperatur, maken och jag – han är den varmblodade och vill ha svalt, medan jag fryyser och vill ha varmt i huset. Är typ lika växelvarm som en groda. Han går i shorts medan jag behöver varma koftor och tofflor. Och så behöver jag förstås en assnygg pouch och en gorgeous scarf. De behöver jag för att dämpa den förbannade 40-årskrisen.

  23. Jag älskar mitt jobb som lärare, men det blir alltid mycket att bära hem från skolan. Med den übertjusiga stora väskan från Campomaggi skulle det bli lite mer flärdfullt med matteböcker och dyligt! Så nu hoppas jag att tomten och Fridolin tycker att jag varit snäll! 😉

    Har skrivit upp mig för nyhetsbrevet! 🙂

  24. Förutom den snygga dipp-pouchen från By Malene Birger som fr.o.m. Nu står högst på min önskelista så råkar jag veta att under grannen ligger där en smysatian från By Malene Birger.
    Har skrivit upp mig för nyhetsbrevet.
    God jul 🎅🏼
    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg