Att ha lite sjukstuga.

 
 

3V6A0061

 
 
 

Nu mår Noah finemang; men då blir jag och Buse sjuka istället ha ha.

Sååå typiskt.

Buse verkar dock ha hämtat sig bra under natten, men jag har feber och snörvlar som en gammal sjökapten och skulle kunna sjunga Jag trivs bäst i öppna landskap men skrovlig övertygelse. Dessa barnbaciller alltså, man blir ju helt knockad! Så idag blir det min tur att stanna inne och kurera mig (och packa, vi ska ju åka hem imorgon) och ligga under täcket och se på serier. Nåväl, hellre dagen innan vi åker hem än första dagen man landar. Eller, för den delen, vid jul.

Men, det är ju iallafall en vacker utsikt från sjukstugan och barnen mår bra och med tanke på hur fort både Noah och Buse blev sig själva igen verkar det inte vara något långvarigt.

Alltid nåt, inte sant?

 
 

4 kommentarer till “Att ha lite sjukstuga.

  1. Jag vet att det inte är någon tröst men har själv varit sjuk nu i över 2 veckor… det går liksom aldrig över! KRYA KRYA!

  2. Hoppas att ni mår bättre snart! Såå fantastiskt mysig det ser ut att sova så där nerbäddad, jag blir alltid så avundsjuk på bebisar som ligger i varma, mysiga vagnar och sover utomhus, det vill jag också göra…! 🙂 Kanske ska bädda ner mig här på altanen och sova en timme någon eftermiddag! Hi hi!
    Kram Jenny
    http://www.jennybennhedencarpvik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg