Att ha besök.

 
 

3V6A0436

 
 
 

Vi har mamma och Sockervadds-Göran på besök och firar jul en gång till;

Buse är överlycklig över att dom kommit och sitter tätt bredvid mormor i soffan och visar henne hur man spelar Alfons Åberg på paddan, hundarna (7 stycken blir det ju nu när dom är här) ligger utspridda i vardagsrummet och gnager på ben och det enda som fattas är lite fallande snö, om man nu får önska. Men nån snö blir det inte, kanske typ i mars? Och det går ju precis lika bra såhär.

Idag ska vi inte göra så mycket alls – bara vara jullediga och äta lite till och se nån töntig film och göra allt det där andra man gör när man är julledig och inte behöver tänka på så mycket alls.

Så, så skönt.

 
 

3 kommentarer till “Att ha besök.

 1. Emma, tack för att jag får ta del av härliga bilder och din text från Er Jul…
  Och ”besök”, tänk om jag kunde trolla mig till Er och få träffa Dig, Buse, Noah och Alla hundar Toka, Tant, min förälskelse Spöket och ”lilla” Haggis…drömma kan jag…men så tacksam är jag för det Du delar genom Din blogg och på så vis besöka Er.
  Levande bilder och text som gör mig så glad, Tack!
  Ha de så gott, Kramar till Er alla, Ninni.

  1. Jag kommer inte komma och knacka på din dörr, utan jag besöker Dig genom den dörr Du bjuder in till = Här i din blogg och i ditt instagram ;). Har nyss lyssnat på podden från i höstas…så Du behöver inte vara orolig för ”Att få oväntat besök”.
   Med vänliga ord skrivet och med glimten i ögat…men samtidigt full förståelse för Din beskrivna integritet och det tycker jag inte alls är konstigt, utan helt vettigt och bra.
   Kram från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg