Att ha firat jul.

 
 

3V6A0276

 
 
 

Och så har vi ju firat jul!

Vi startade med att Buse klädde ut sig till tomte i vanlig ordning, och sen var det julfilm och en massa clementiner och frukost och annat som hör till när man väntar på att Den Riktiga Tomten ska behaga komma. Det är ju en evighetsväntan för ett barn, såklart.

 
 
 

jul

 
 

3V6A0311

 
 
 

För att väntan inte skulle bli SÅ lång så spred vi ut julklapparna lite över dagen, så att hela julafton inte skulle gå åt till att vänta. Först ut var en brandmansdräkt från Banditen som Buse älskade – så då fick tomtedräkten stryka på foten och så hade vi en brandman hemma istället.

Kändes tryggt.

 
 
 

3V6A0353

 
 
 

Och så åt vi jullunch!

Det kan man ju inte skippa.

 
 
 

jul3

 
 
 

Och gosade med Haggis…

 
 
 

3V6A0356

 
 
 

Och snart var faktiskt tomten redo!

En så himla snygg tomte, faktiskt. En blev lite kär.

 
 
 

3V6A0360

 
 

3V6A0367

 
 
 

Det hela var världsspännande –

Att sitta och vänta på paket och inspektera Tomten och se om man skulle få vad man önskat sig. Även Spöket var intresserad och hängde glatt vid Tomtens sida.

 
 
 

3V6A0373

 
 
 

En ännu snorig Noah var även han fascinerad så det förslog. Han tog inte ögonen från Tomten en sekund.

 
 
 

jul2

 
 
 

Och så var vår julafton!

Barn och hundar och Tomten och paket och mat och en himla massa annat att vara tacksam över.

En lisa för själen.

 
 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha firat jul.

    1. Jag har ju liksom två perfekta redan, ingen kan mäta sig med dom <3 Sen när dom inte finns längre blir det absolut saluki igen.

  1. En hund i julklapp!! Jag fick en sandsäck att slå på istället 🙂 Önskar er en god fortsättning på julen, passar på medan jag får ha iPaden i 5 minuter här.

  2. Å så mysiga bilder, tomtebuse, snyggtomten, Haggis och förkylda lillgubben! Men nu kommer en knasfråga: DINA BESTICK! Har letat och letat och letat men bara lyckats får tag på 2 gafflar och två knivar, så om du någon gång tröttnar på dem så köper jag dem gladeligen för dubbla priset om så är. Så himmelens bra passar de till min älsklingsservis Amapola, som jag nästan aldrig använder för att jag saknar bestick, som passar. Ja, så dumt och du läser väl inte ens det här, men kan inte låta bli att fråga. Tack för din fina blogg, som är en riktig feel-good-dito!

    1. Du skulle gärna få bestick men mina har jag kört lite hårt i diskmaskinen så färgen har lossnat på en hel del av dom tyvärr :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *