Att ha tomt hus.

 
 

3V6A0438

 
 

3V6A0442 (1)

 
 
 

Och så har mamma och SockervaddsGöran åkt hem, och huset är tomt.

Det blir ju alltid sådär tycker jag; när några man har nära åker. Ett slags tomrum. Inte för att det dröjer värst länge tills vi ses igen (det blir till helgen) men huset får ändå en slags tyst slöja i några timmar innan allting startar upp igen i sin gamla fart och det känns som vanligt.

Det har varit fina juldagar det här. Barn med morgonfrisyr hela dagen, pyjamasbyxor och brunch med saffransscones, bacon och amerikanska pannkakor. Legobyggande och sällskapsspel och valpgosande, varma duschar och töntiga julfilmer. Just dagarna efter jul är nästan skönast, inte sant? Urladdningen som sker och som lägger sig i allas kroppar och gör alla sådär skönt varma och sömniga.

Imorgon är det måndag och vi är redo för vardag, men ändå.

Så sköna dagar det varit.

 
 

4 kommentarer till “Att ha tomt hus.

  1. Kände precis likadant igår när mamma o pappa åkte… Lite ledsamt, sorgligt och tomt…
    Å himmel vilken julklapp då!!! Vilken going <3
    God fortsättning och en riktigt fin kväll!
    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg