Att ha några dagar innan nyår.

 
 

ig

 

[några bilder från senaste tidens Instagram]

 
 

Hej måndag!

Här hemma är det fullt ös redan med vakna barn, frukostväntande hundar och mannen som försöker klä på sig för att ta sig till jobbet. Idag ska Noah till BVC, jag ska försöka stänga december till revisorn (snark, papper alltså), försöka slutföra ett IKEA-hack, äntligen ta tag i ännu ett hack som står i Buses rum (hans säng) och börja mäta upp så jag vet vad som behövs. Den där sängen är en evig klåda så det är dags att ta tag i den till helgen tänkte jag. Och så ska jag planera lite för första veckan i januari som har en hel del fotograferingar och som jag känner att jag behöver ta lite mental kontroll över för att veta vad som behöver fixas.

Ett par dagars jobb och sen nyår och lite ledigt igen.

Det blir bra, det.

 
 

4 kommentarer till “Att ha några dagar innan nyår.

 1. Lyllos som har fått en Haggis i julklapp. Nog det sötaste jag sett!!! 🙂 Vilken underbar jul!

  Kram
  Petronella

 2. Här blir det också lite lite jobb i mellandagarna men det känns ju inte så betungande med tanke på att det bara är tre dagar! Jag har också några fotograferingar att planera för bland annat en bröllopsfotografering som jag ska försöka beställa lite snö till… 😉 Känns spännande och härligt med ett nytt år, jag är mer än redo att lämna 2015 bakom mig!
  Kram Jenny
  http://www.jennybennhedencarpvik.se

 3. Är ledig nu i mellandagarna och idag är en riktig slappardag 🙂
  Gjorde storrensning på dotterns rum igår och städade hela huset, så då fååår man slappa en hel dag;-)
  Ha en fin dag!
  Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg