Att ta en tidig kväll.

 
 

3V6A0559

 
 

3V6A0562

 
 

3V6A0565

 
 
 

Idag tog vi en tidig kväll, och har nu suttit i köket och byggt med Lego och bakat egen pizza och spelat Tjuv&Polis och sånt där som jag försöker ta mig tid till att göra med barnen ibland, när jag har möjlighet. Det är ju så mysigt att bara sitta ner och pyssla med något samtidigt som man pratar om hur dagen har varit och om sånt man ser fram emot.

Och sen blir det film i soffan tillsammans i väntan på att mannen ska komma hem, med benen under oss och med filtar runt kroppen.

Några timmar med mina pojkar, bara.

Det bästa.

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ta en tidig kväll.

  1. Jag ver någon som skulle bli superglad för röntgenkitet (min blivande man). Vart kan man köpa det? Gott Nytt 2016! /Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *