Att bege sig mot nyårsfirande!

 

3V6A0544

 
 

Godmorgon!

Här hemma packar vi bilen för fullt; vi åker till Småland strax för att fira nyår och jag ser redan fram emot nyårsmaten (eftersom jag vet vad det blir, slurp) och ute är ljuset alldeles himmelskt i lila och svagt rosa och det är så vackert att det inte är klokt. Det måste väl ändå vara något av det bästa med vintermornar? Det där ljuset som kan komma om det blivit lite kallt och solen precis är på väg upp.

Jag tittar in till er senare idag idag, men ville redan nu bara säga hej och ett stort GOTT NYTT ÅR.

Vilket år ni stöttat mig i, funnits med, hejat på.

Jag uppskattar det så väldigt ska ni veta.

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att bege sig mot nyårsfirande!

  1. Önskar dig och din familj ett gott nytt härligt år!🍾🎉✨ Det är berikande att få följa er genom livet och jag blir alltid glad och inspirerad av att läsa. Tack för allt du delar 😊

  2. Takk Emma for at du deler, blogger, og er den du er. Setter stor pris på din blogg og inspirasjonen og varmen du viser! Ønsker deg og dine kjære et riktig godt nytt år, og gleder meg til å følge deg i 2016 <3

  3. Gott Nytt År till dig och din familj!
    Tack för att du är den du är och delar med dig av så mycket härlig inspiration. Tycker också det är härligt att du bryr dig om dina läsare och svarar på frågor. Det är inte alla stora bloggare som gör det.
    Kram!

  4. Gott nytt år du med! Så galet fin och härlig blogg!
    Chokladtryffelkaka… Är det nått du vill skicka recept på? Hehe. /kakmonster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *