Att vara nyårsklädd.

 
 

na

 
 
 

Jamen godmorgon 2016!

Helt galet att 2015 redan flugit förbi, och att vi påbörjat det nya året. Tiden går bara snabbare och snabbare tycker jag, ibland är det nästan svårt att hinna med.

Men iallafall; igår firade vi nyår här hos mamma och Sockervadds-Göran, och såhär såg jag ut (minus skorna på kvällen, då) tills öroninflammationen från helvetet slog till och jag svirade om till onepiece och satt kvidande i soffan med mina värktabletter. Alltså, jag HATAR öronvärk och det började lite lätt igår morse men framåt kvällen hade jag så ont att Göran fick gräva fram sin örontittargrej och konstatera att jag hade extern otit plus en mysigt rodnad trumhinna, och sen var det bara att börja gräva i gömmorna efter örondroppar och annat som kunde hjälpa. Så mitt år avslutades kanske inte riktigt på topp, men det finns ju inte så mycket att göra åt det. Idag har värken lagt sig en aning, jag är bara extremt lomhörd och har ett evinnerligt tjutande i örat – ungefär som när man var tonåring och kom hem efter en kväll på disco och la sig i sin säng i ett tyst rum ni vet.

Ja ja.

(Kappan har jag hittat här, skinnleggingsen är de där favoriterna från Malene Birger, skorna hittade jag här när det var Black Friday och silkestoppen, som är både skön och snygg, finns på VistaMias rea här).

Ni ska få se lite mer bilder från kvällen, men nu måste jag ta hand om det där örat lite innan det stegrar sig igen, och så vankas det frukost med hundar och barn och allt annat i en salig röra – och det är en av de sakerna jag njuter av mest när vi är här som ni vet.

Hoppas ni hade ett riktigt fint nyår, och att ni är sugna på att ge er i kast med 2016. Jag tror att det kan bli ett riktigt fint år.

 
 

12 kommentarer till “Att vara nyårsklädd.

 1. Supersnabb Dunderkur mot ont i örat: ta en liten gul lök o halvera den, rugga sedan upp lite löksaft på ytan och dutta en bomullstuss däri. In i örat några timmar, gör sedan ett nytt omslag (ny löksaft, ny tuss) och ha inne ett par timmar till och vips så är ALLTID min öronvärk borta! 🙂 Så har vi gjort ända sen jag var liten och det har jag fortsatt med som vuxen också. Går ju också utmärkt till ungarna, kanske inte dutta så mycket saft på tussen då eftersom de är känsligare. Men värt ett försök kanske! 🙂 Gott Nytt År!

 2. Synd med öronvärk och precis på nyår.😩 Själv fick jag snuvan förrgår men överlevde firandet. Och det bästa firandet! Med massor av djur (hundar, kattar, hästar), springande barn, vuxnas diskussioner, gott att äta hela tiden och några raketer. Ute på landet! Nu känns det helt ok att vara trött och vila hela dan 😉
  Tack för en finan blogg. Stortrivs att läsa den. Älskar din roliga texter och beundrar fotona. Fortsätta likadant!
  Gott Nytt År 2016 för er!

 3. Stackars dig, aldrig skoj att vara sjuk! Här har vi legat i flunsan sedan juldagen och idag är första helt feberfria dagen. Jisses, vilken jul och nyår vi fick. Hoppas ni får en god fortsättning…..
  Kram Mia

 4. Åh fy😱extern otit är ett påfund från helvetet. Det gör ju så vansinnigt ont.tips! asollösning på kompress i örat tar ned svullnad. Men det vet ju säker sockervaddsgöran👍👍 krya på dig och Tack för en fin blogg🌟🌟👍🌟

 5. Ååå fy sjutton, inte precis vad man önskar sig på nyårsafton… eller någon annan dag heller för den delen… =( Ta nu hand om dig och jag får passa på att önska dig en riktigt god fortsättning på det nya året =) Stor kram Mia

 6. Stackars dig!!
  Och stackars mig!! Urinvägsinfektion på nyårsafton! Inte heller så kul att kissa taggtråd när man har planerat nåt heeeeeelt annat den kvällen. Idag har jag varit på Jourcentralen och fått recept på penicillin i 5 dagar. Det brukar hjälpa, som tur är.
  Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg