Att visa vårt nyår i bilder.

 
 

3V6A0689

na

3V6A0694

na2

3V6A0707

 
 
 

Ja, såhär var vårt nyår.

Lugnt och skönt och med massor av god mat, hundar, barn och värme. Alldeles perfekt om du frågar oss, bara synd att jag skulle få problem med örat och bli utslagen på kvällen men det kan man ju inte göra så mycket åt. Nu är jag lomhörd som bara tusan (minus det konstanta ringandet i örat då) men jag har inte alls lika ont. Heja det! Vi åt rådjurssadel med potatisgratäng och enbärssås, följt av chokladtryffelkaka med vispad grädde och glass och det var så v-a-n-s-i-n-n-i-g-t gott, och flickorna låg utslagna på olika platser och tuggade på ben, Noah tuggade på pyntkottar och Buse stod på kontoret och hamrade på en miniräknare. Allt väl.

Nu är vi tillbaka hemma igen och jag kommer att ligga i sängen en stor del av dagen tror jag och försöka vila bort det sista; Buse och hundarna gör mig gärna sällskap så här är fullt hus och mannen ger örondroppar och serverar frukost och sånt där annat fint som man behöver när man är lite risig.

Första lördagen 2016 spenderas med andra ord lugnt här hemma.

Vad gör ni?

 
 

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att visa vårt nyår i bilder.

 1. Ingen tur till Drömmen? Här är det snuvigt (ingen träning) men försöker njuta av sovmorgnar och det lilla, lilla vita vi har ute. Dags att dammsuga granbarr idag och välkomna vänner hem efter 3 månader i solen.

  1. Jodå, vi var där på vägen upp och kollade på hur långt badrummet kommit, men vi firade inte där.

 2. Den kom ju med och du har hunnit svara -wow! Kanske därför jag inte såg den när jag försöker knappa fram och tillbaka på mobilen med mina korvfingrar 🙂

 3. God fortsättning!

  Här har vi tagit tag i stora röja-på-kontoret-dagen! Jisses vad med skräp man samlar på sig då man har möjlighet! Skönt att få det gjort. Och skönt att göra lite nytta under 11 dagars ledighet!

  Kram Lena

 4. Hua, krya på dig!
  Och god fortsättning på 2016!
  Här ska julsakerna städas bort, för nu är jag rastlös som få 😉
  Hoppas du känner dig piggare snart!
  Kram Anna

 5. Skönt att fira i lugn och ro när man inte mår riktigt bra, precis som för mig på julafton. Då är man lite extra lycklig över att man har sin familj ( de absolut bästa i världen ❤️ ) så man slipper vara ensam.
  I dag ska jag göra någonting väldigt roligt jag ska träffa gamla klasskompisar från grundskolan, några har jag inte sett på snart 20 år.
  Ett förträffligt sätt att starta ett nytt år på – gammal vänskap och god mat : )
  Skickar en stor krya på dig kram
  / Malin

 6. Julgranen har precis försvunnit ner i eldtunnan, och inomhus är det strax dags för målning av en dörr och en gammal byrå. Siktar på att måla över det mesta av vårt ”furufort” under 2016 – det är årets mål för min del!

  Krya på dig, och ha en god fortsättning! 🙂

 7. Härligt nyår ni har haft, bortsett från örat, då.

  Vi gör samma lika här som ni gör. Tar det väldigt, väldigt lugnt idag. Har legat och läst en god stund. Fika på sängen blev det idag. UVI:n har börjat ge med sig, men jag har fortfarande ont över blåsan. Taggtråden är däremot borta, som tur är. Ska snart åka och handla lite ingredienser till en jäkligt god tomatsoppa som passar riktigt bra när det är kallt och snöigt. Stark som tusan, men den värmer gott inombords.

  God fortsättning!

 8. Otroligt fina bilder Du tar! Krya på örat! Och så önskar jag dig och din familj ett härligt 2016 ❤️.

  1. Hon var på ett firande för au pairer med sina vänner som agenturen ordnat, och det tyckte hon var jättekul.

 9. Vilket mysigt firande! Här har det också varit en lugn dag. Är ensam med lilltjejen några dagar så vi passar på att mysa lite extra. 🙂
  Kramar och krya på dig!

 10. Ja idag har jag legat och dragit mig börjar vaknatt 1/3 jobbade morgontur nyårsaftonen ledig fre -lö vilket var tur för på fredagen var jag nog så trött även hundarna ,tre av dem är så rädda för smället av raketer odyl,så jag sov inget den natten heller för det small nog nästan hela natten…..De skäller och är oroliga stackrarna….
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *