Att ha 5 års 5 januari.

 
 

En av de största fördelarna med att blogga är att man får den där dagboksmöjligheten; att kunna gå tillbaka och se vad man gjorde en viss dag ett visst år.

Och eftersom det är den 5 januari idag tänkte jag att vi kunde kika på vad jag gjort den 5 januari de senaste åren?

 
 

AT2B2249-copy1

 
 

AT2B22051

 
 

blommor2

 
 

Förra året var jag och mannen i Köpenhamn;

jag var gravid med Noah och köpte en Olivia Pope-kappa och underbart vackra rosor. Det var ett fantastiskt fint dygn minns jag; vi promerade runt och åt brunch, gick i butiker och sov på hotell och var allmänt tonårskära.

 
 

AT2B23601 AT2B23641

 
 

Den 5 januari 2014 hade Buse upptäckt att man kunde göra skägg av badskum.

Det var mycket fräsigt.

(Så liten han ser ut!)

 
 

sthlm51 sthlm3

 
 

Åh det här var ett kul dygn!

2013 hade jag och Petra och Valerie gjort Stockholm, och jag kan knappt tänka på den utflykten utan att skratta. Vi bodde på Grand, Petra och jag, och var ute och svirade på Söder med Valerie och hennes vänner och det hände SÅ sjuka saker den kvällen (bland annat en incident kring en kappa utanför en krog, det var hysteriskt).

Petra är för övrigt en av de absolut roligaste personer som finns – man skrattar så man går av när man är med henne. Någon med mer självdistans och förmåga att bjuda på sig själv är svårt att hitta.

 
 

Untitled-11

 
 

Den 5 januari 2012 var Buse microliten, jag var inne i min Walla-period och det hölls för fullt på att planeras inför Bloggeventet jag hade det året.

Det var en förbaskat rolig tillställning, det.

 
 

26416_387722256580_585356580_4442223_2232170_n

 
 

Och 2011!

Då hade vi ännu inga barn, var unga och oförstörda, och Tant hoggade mannen. Den här bilden är tagen i lägenheten vi bodde i innan Lutande Huset, så själva bilden är nog ett halvår äldre eller så, men det var den jag hade uppe den 5 januari 2011 och är nog ändå ganska talande för hur vi hade det då.

Och sådär – det var 5 års 5 januari i ett enda svep!

Tänk vad mycket som händer på bara några år. Från 2011 med bara en Tant och en Tooka – till 2016 med två barn, ett hus i Ystad och 4 hundar.

Vi har väl legat i, kan man säga.

 
 

14 kommentarer till “Att ha 5 års 5 januari.

  1. Håller med, kul grej! Ibland kollar jag gamla resor eller kalas i bloggen, ibland kollar jag datum bakåt i min vanliga almanacka för att läsa vad jag gjorde den dagen. Ganska skoj.
    Måste fråga hur du känner inför Skåne på vintern? Du vill ha snö och det får man ju i land även i de mest södra delarna men om man verkligen gillar vita månader så här års så kanske det känns lite jobbigt? Här har vi vitt och minus 7 men det är ändå för lite för skidåkning ännu. Längtar nästan till Norrland!

  2. Ja tänk vad mycket fantastiskt ni har varit med om och tusen tack för att vi får vara med er på er resa och för känslan av att få tillhöra era närmaste vänner ( för det är precis så det känns när man läser ❤️ )
    Det är banne mig ( ett av mina nya älsklingsord som kommer ifrån dig 😉 ) något av det roligaste jag gjort att starta min blogg, så många härliga möten den gett ( hoppas vi får tillfälle att ses igen någon gång ) och att kunna se tillbaka på livet med både bilder och text när man som jag har ett uselt minne.
    Kram och tack för att du är du Emma.

  3. Hahaha, vilken rolig idé! Lite som Throwback Thursday fast i år – Throwback years??

    Mycket kan hända på 5 år, det är bra att gå tillbaka och se på sitt liv, det gör att man kan uppskatta fler underbara stunder.

    God fortsättning, förresten!

  4. Vilken roligt återblick och jisses så mycket som har hänt i ditt liv sedan dess. Är så glad över att jag hittade din blogg sådär precis i början, du har inspirerat mig väldigt mycket. Tack för det!!

    1. Ha ha det är ett uttryck ”ung och oförstörd”. Men visst blir man lite använd när man får barn 🙂

      1. Det har du rätt i, ibland kan man verkligen känna sig riktigt använd..ungefär som en rejält urkramad gammal disktrasa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg