Att säga ä-n-t-l-i-g-e-n!

 
 

3V6A0745 (4)

 
 
 

Ååååååh vi har fått snö!

De här bilderna tog jag igår morse när det precis startat att snöa och jag var så till mig att jag snubblade runt huset i mysbyxor och mannens skjorta för att ta bilder. Jag tycker verkligen att allt blir så himla mycket vackrare med snö, för att inte tala om ljusare. Och ljus behövs en årstid som det här.

(Föga visste jag att det till idag skulle kommit KOPIÖSA mängder snö – nu har vi ett täcke så tjockt att man inte ens ser trappstegen på huset. Underbart!).

 
 
 

3V6A0754

3V6A0755

3V6A0758

3V6A0764

3V6A0765

 
 
 

Så nu är både jag, hundarna och Buse som barn (och Yim för den delen, andra gången hon får se snö nu) och inte ens att vara ute och köra i full snöyra igår fick mig att svära över tilltaget; jag är en sån som ligger och puttrar här ute på landsvägarna i max 50 när det toksnöar och hinner då liksom njuta av hur vackert det är också.

Och idag har vi som sagt ett rejält täcke efter att ha haft fallande snö i princip hela dagen igår, så idag blir det till att klä på ungarna och ge sig ut för att leka och se om den är för pudrig eller om vi ska kunna lyckas skrapa ihop en snögubbe på tomten, och sen blir det traditionsenlig varm choklad i köket för att tina upp. Imorgon är det dags för Buse att ha lite ensamtid med mig så vi ska ut på äventyr, men idag är vi alla hemma och har ledigt och bygger snögubbar och hämtar post (har inte handlat mycket alls på mellandagsrean till mig själv, men hittat en del till pojkarna) och tackar för en röd dag sådär mitt i veckan att njuta av.

Snö alltså! Så himla bra inramning på en januarivecka.

 
 

4 kommentarer till “Att säga ä-n-t-l-i-g-e-n!

  1. Är SÅ avis på er som har snö. Här i Halmstad så är det minsann kalt så att det räcker men snön lyser tyvärr med sin frånvaro, å det hade varit så mysigt med lite vitt på backen med pulkaåkning, varmchoklad och frostbitna barnkinder 🙂

    Ha en härlig dag där ute i snön!!

    Aggie//mintekopp.se

  2. Detsamma kan jag säga här – äntligen kommer snön!
    Det är som att den legat på lur hela december för att bokstavligen talat vräka sig ner lagom till det nya året
    å jag älskar det : )
    Önskar er en underbar dag i morgon vad ni än hittar på ❤︎
    Kram Malin

  3. Men kära någons fru! Ett sådant fult trappräcke är icke värdigt det huset.
    Min man är en jäkel på trappräcke. Du får kontakta honom så det kan bli lite stil och värdighet till den trappan.
    (ja, det är jag med den bedrövliga bloggen, men ett snyggt trappräcke har jag)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg