Att ha haft det finaste av dygn.

 
 

3V6A0966

 
 

Ja, så vaknade man upp rejält utsövd i Malmö då, med en Buse snarkande bredvid. Himmel så skönt att sova och himmel vilket fint dygn vi har haft, han och jag! Så glad att vi fick en chans att komma iväg lite. Bara att få prata ostört, få fråga honom om hur han känner för det ena eller det andra och få skratta ihop är värt så himla mycket och det märks att han stormtrivs med att få vara i fokus helt själv, såklart.

 
 

3V6A0971

 
 

Vi tog som sagt tåget till Malmö och checkade in på hotellet (Elite Hotel Savoy) för att kasta av oss väskorna innan vi begav oss ut på stan. Sååååå himla fint rum att det inte var klokt.

 
 

3V6A0979

3V6A0976

 
 

Och sen begav vi oss ut i kylan igen för vi hade blivit vrålhungriga och jag hade bokat bord på Johan P. Som ni vet älskar Buse skaldjur (med sås, mycket sås) och jag är väl knappast så svårflirtad med den varan jag heller, så det kändes som ett givet val. Särskilt eftersom dom även kör ett erbjudande nu med stora skaldjursfatet för 2 personer för halva priset.

 
 

3V6A0989

 
 

Vi tog dock inte ett fat för två personer, utan ett fat för en person. Riktigt så mycket skaldjur får han inte i sig att det var läge för att smaska på med ett dubbelfat kände jag.

Men hur gott?!

 
 

3V6A0996

3V6A0997 (1)

 
 

Jag la avsevärd tid på att skala räkor till honom och som tack fick jag ensamrätt på hummern. Ho hooo.

 
 

3V6A0998

 
 

Och sen gick vi lite på stan och kollade in rean på Zara och handlade såna där lur-grejer från Buttericks för att lura pappa med när vi kommer hem, och sen skulle vi egentligen gå och se Snobben på bio men då tyckte Buse att det kunde vara precis lika mysigt att sitta i hotellrumssängen och se på film istället, så då gjorde vi det. Ovan ser ni höjden av peppighet över detta.

Och sen gjorde vi lite annat också, men det tar vi i nästa inlägg för nu har vi en hotellfrukost som väntar och ett tåg som ska ta oss tillbaka till Ystad igen.

Men jag säger det igen: åh vilket dygn. Som om hjärtat fördubblats litegrann sen igår.

 
 

12 kommentarer till “Att ha haft det finaste av dygn.

  1. Så fantastiskt mysigt! Det är verkligen något speciellt att umgås med ”ett barn i taget”. Mina pojkar är (snart) fem och sju och de har såå rolig tillsammans och som vuxen förälder får man inte alltid dela allt det roliga de har tillsammans, men när man är med dem en och en så är det så många känslor och tankar som kommer, både för barnen och självklart för en själv också, en härlig känsla och precis som du skrev i ett tidigare inlägg, det kanske gäller att passa på, vem vet hur länge de vill umgås med sina föräldrar?
    Stor kram Jenny
    http://www.jennybennhedencarpvik.se

  2. Herregud, den översta bilden är FANTASTISK! Kan inte sluta kolla på den. Ögonen. Munnen. Färgerna. Buse. Du tar många vackra bilder men den här kvalar in på topp-tio tycker jag.

  3. Vad härligt ni ser ut att haft. Det är alltid så mysigt att kunna få egentid med ett barn i taget och ägna sig helt åt det. Det ger så mycket och man blir alldeles varm i magen :-). //Sofia

  4. Underbara Buse och Du!
    Emma, jag beundrar Dig som Mamma och Matte!
    Ni alla i Er familj Ger så mycket glädje genom dina bilder och din text, Tack!
    Varma kramar från Ninni.

  5. Ja man kan inte se sig mätt på dina bilder, du är magisk med din kamera ✨
    Blir lite avundsjuk på er som har en sån gourmand till son har så svårt att få mina att äta annat än tacos, falukorv, pannkaka och köttfärssås. Tänk att kunna slänga fram ett fat med smarriga skaldjur.
    I går gjorde jag en i mitt tycke jättegod pastasås med kyckling och bacon ( alltid lika kul när man får till det i köket ) ingredienser som de annars älskar en och en men tyvärr togs den emot ganska svalt av barnen så jag får nog äta upp resterna själv 😉
    Önskar er en härlig helg.
    Kram Malin

  6. Vilket härligt dygn ni fick. Ett härligt sätt att ladda batterierna på. Superfina bilder. Den översta är så himla fin. Du kan verkligen fånga ögonblicket.

  7. Åh, så mysigt ni haft…Måste till Johan P snart alltså 🙂 De där skaldjursfaten alltså..Och brödet…Brödet är ju fantastiskt 🙂 Och håller med buse, massa sås ska det vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg