Att ha fler bilder.

 
 

 3V6A1010 (6)

 
 

Ja, jag har ju några bilder kvar från vårt mamma-Buse-dygn!

På rummet så tog vi en liten paus, spelade spel och åt lite godis och såntdär som man får lov att göra när man är iväg på hotell. Vi smälte maten lite, kan man säga.

 
 

3V6A1002

 
 

Och läste!

LasseMaja och hotellmysteriet plöjde vi, det var ju passande. Så himla bra små böcker, lagom stora för att läsa igenom på en gång.

 
 

3V6A1014 3V6A1017

 
 

Sen var det dags för mat igen.

Vi gick ner på Savoy Grill, och jag tog en gudomlig hamburgare och Buse valde fish&chips och tyckte att fisken var JÄTTEGOD. Dessutom fick vi den bästa servicen typ någonsin av en kille med skägg som tyckte att KoiKoi var jättefin och visade Buse mobilbilder på sin egen kanin som han hade hemma.

Sånt betyder så himla mycket.

 
 

3V6A1033

 
 

Och väl tillbaka på rummet så avslutade vi med att bada badkar, dra på oss morgonrockarna (Buse typ drunknade i sin morgonrock men skulle ha den ändå, så vi virade upp ärmarna och sen gled han omkring i den som en tvättäkta playboy på rummet och sippade apelsinjuice. Dör).

Och där var nog hela vårt dygn, följt av en god nattsömn, en frukost och en tågresa hem.

Och nu har det blivit lördag och hade det inte varit så himla mycket snö som nu håller på att bli slushliknande ute på vägarna så hade jag nog föreslagit en tripp till Väla, men med såna vägar stannas det nog hellre hemma. Jag tycker inte om att glida omkring med barn i bilen. Så vi hittar på något annat att göra, dagen är ung och vi har en hel helg framför oss, och mamma fyller år så det blir iallafall ett telefongrattis och lite hurrande till henne innan vi gör något annat.

Ha en fin lördag, vänner! Och var rädda om er om ni ska ut och köra.

 
 

7 kommentarer till “Att ha fler bilder.

  1. Tycker det är en underbar ide med att finna egentid med varje barn. Så jag kommer verkligen försöka med den saken. Trots man är ensamstående med 3 barn varav 2 av dem minsta är autistiska. Men har nu bestämt att mysa med min snart 12 åriga dotter och då börja på Johan P och äta skaldjur. Tusen tack för tipset<3. Och tack för din underbara blogg.Den ligger mig varmt om hjärtat. kram och trevlig helg till er mysiga familj/Natascha

  2. Jag tror banne mig att 7-åringen och jag ska åka själva till Göteborg en helg i år! Film, mat, hotell, kanske med poolbad, promenad och prat. Vore mysigt med lillebror också men han vill säkert bara åka med pappa…

  3. Helt underbart att ta sig tid med sitt ena barn, tänk vilka minnen ni skapar för framtiden!
    Kan ni adoptera mig så jag också får ha det så där bra kärleksfullt, harmoniskt, fantastiskt som ni har det!
    Jag tycker ni verkar vara en helt underbar ”liten” familj………….och alla hundarna!!!!……..tänk som barn att få växa upp med djur på det enkla fina sätt!
    Kram Monica
    Kram Monica,

  4. Helt underbart att ta sig tid med sitt ena barn, tänk vilka minnen ni skapar för framtiden!
    Kan ni adoptera mig så jag också får ha det så där bra kärleksfullt, harmoniskt, fantastiskt som ni har det!
    Jag tycker ni verkar vara en helt underbar ”liten” familj………….och alla hundarna!!!!……..tänk som barn att få växa upp med djur på det enkla fina sätt!
    Kram Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg