Att ha tagit en liten tur utanför huset.

 
 

3V6A1160

3V6A1147

 
 
 

Jo, det blev en liten tur utanför huset igår ändå!

Vi bestämde oss för att åka till Emporia och promenera runt lite bland mellandagsrean och kika på folk och ta en lunch. Jag har inte varit där på cirka hur länge som helst – när vi bodde nära var vi ju där ganska ofta men nu blir det inte att man tar sig tiden. Och jag var på jakt efter två saker från Nars som jag visste fanns på Sephora så det var ju lägligt.

(Gårdagens var jeans från One Teaspoon, och mjuk tröja jag hittat här).

 
 
 

br

 
 
 

Väl inne på Sephora stod en tjej  Benefit Brow Bar och såg ledig ut, och jag har alltid velat testa deras “ögonbrynsbehandling” så jag chansade och frågade om hon hade tid – och det hade hon! Så jag fick bryna fixade – vaxade, färgade och trimmade, och nu jefflar har jag bryn. Riktigt såhär kraftiga håller dom ju sig tyvärr inte när färgen börjar blekna, men ändå sååå himla skönt att få dom fixade igen. Bryn gör så mycket tycker jag, och svär fortfarande över alla synder på 90-talet som gjort mina glesare än jag skulle önska (även om jag fortfarande har ganska mycket bryn så är dom tyvärr sönderplockade från den tiden man bara skulle ha tunna saker).

 
 
 

3V6A1164 (1)

3V6A1168

 
 
 

Och så blev det lite handlat också!

Trullor från Victorias Secret (eftersom de är de skönaste i världen; ingenting går upp mot ett par superstretchiga VS-trosor) och så det jag egentligen var ute efter; ett rouge från Nars som heter Orgasm (host) och en highlighter som heter Albatross och som Mathilda lärt mig att jag behöver i mitt liv. Och så en liten bryngel för att hjälpa till att hålla mina nya bryn i schack. Ja, och så en liten runda på Zara också, men där var så utplockat så det blev två tröjor till Buse och en tröja till mig, sen hittade jag inget mer.

Japp, det var lördagen det. Några timmar bland folk, butiker och mellandagsreor, och så en lunch tillsammans i vimlet.

Alldeles lagom så.

 
 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att ha tagit en liten tur utanför huset.

 1. Du har inte testat ögonbrynstatuering? Jag gjorde 3D-ögonbrynstatuering på sommaren 2014 och det är det bästa jag gjort! Jag går och fyller på med tatuering 1-2 ggr per år men annars har jag alltid perfekta bryn ytan att behöva göra något. Och det bästa är att tatueringen är så naturlig att ingen (!) ser att mina bryn är tatuerade !!!

  1. Nej jag har funderat på det men hittills inte hittat någon i Sverige som jag tycker är duktig nog för att låta dom tatuera mina bryn 🙂 Finns en tjej i LA som är GRYM, men där är jag ju inte så ofta ha ha.

 2. Der finns en tjej i Köpenhamn- Majken Villefrance, son er bäst i Danmark, på 3D bryn. (Instagram @mvillefrance) Har dock 1 års väntan just nu.. Har hört att brynen blir röda om dom utsätts för sol- och det er kanske lite svårt att undvika 😕

 3. Jag kan säga att “Orgasm” verkligen är det ultimata rouget! Jag köpte det efter rekommendation under en resa till USA för tre år sedan, och har använt det så gott som dagligen sedan dess. Så himla naturligt rosiga kinder! Ska bli kul att läsa vad du tycker.
  Ha en skön söndag!

 4. Du har verkligen grymma bryn och håller med dig om ångern när man plockade dem tunna. Har den senaste tiden börjat tjocka på dem genom att inte plocka dem, går ju så där kan jag berätta, ha ha. Tatuerade bryn….aldrig hört talas om, det ska kollas upp. Kram kram

 5. Jag har tatuerat mina hos Stockholm Beauty center
  i Stockholm och är SÅ nöjd. De är gjorda med microbladning och 3D.
  Kolla gärna in på min blogg för före och efter bilder 😊

 6. Ahhhhh vilka snygga bryn!! Det gör verkligen ansiktet. När jag färgat mina fjun så kan jag nästan skita i all make up för att jag känner mig så inramad & då är inte mina hälften av dina liksom. Jag har ju som du & många andra plockat sönder dom totalt i en tidsålder då man helst ritade ett streck liksom.

  Du Nars orgasm alltså. Tror inte jag haft en snyggare rouge. Blev så nyfiken på din highlighter, skulle verkligen behöva det men är så rädd för för mycket skimmer….. vill inte framhäva de där nedrans linjerna som dyker upp i nyllet…. Är den jätte skimmrig den du köpte?

  Kram finaste & fin vecka till dig

 7. ska man köpa en grej från Nars så är det en av deras rouge! alltså de är såååå bra! och orgasm är ju en classic! <3 vill man ha typ världens bästa bronspuder så är nars laguna bronzer EPIC!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *