Att ha en happy camper.

 

 

3V6A1086

 
 

Noah i full fart över golven!

Han kryper på alla fyra nu när han vill, men går gärna tillbaka till magkasandet om det ska gå riktigt fort.

 
 

3V6A1091 (1)

 
 

Hallåja!

Lite snorig, men lika glad för det.

 
 

3V6A1104

 
 

Eldar med pappa.

 
 

3V6A1116 (3)

3V6A1136

 
 

Och det nya svarta! Att stå upp och bara bli hållen i en hand. Det enda han vill göra nu.

 
 

Jamen hej måndag!

Jag känner mig lite snurrig på dagarna och inte alls inställd på måndag, men så får det vara. Jag har en fotografering för By Heritage här i studion på torsdag så jag måste ut och tömma hela rummet så att det inte finns några saker kvar, och jag har en himla massa andra saker som jag bör göra men som min hjärna inte riktigt vill greppa ännu. Jag vill mest sitta i sängen med mina pojkar och surfa semesterresor (nej, ingenting bestämt, det är bara som en slags meditation för mig att kolla resor och drömma om värme) och dricka varm choklad och ha lite mer helg. Men den gubben går inte, så det är bara att ta sig i kragen och förstå att det faktiskt ÄR måndag och dags att sätta lite fart.

Igår kom snön igen; blöt och tung, men nu har plusgraderna kommit dom också sen någon dag så det är mest slaskigt och inte så inbjudande – men det gör iallafall underverk med ljuset och det är jag glad över. Allting blir så mycket lättare med lite snö (utom att köra bil, då). Och det finns saker att se fram emot nu i januari! Jag och Banditen försöker hitta en passande lördag för att göra något kul tillsammans, bara några timmar hon och jag och god mat och allmän dekadens, och jag försöker hitta tid för ett roligt möte inne i Ystad som kanske kan leda till nåt RIKTIGT roligt, och så har jag sagt åt mig själv att ta mig i kragen och fortsätta skriva på Den Där Romanen som jag faktiskt påbörjade för mer än ett år sen men som fått hamna i skuggan av allting annat nu när framförallt Noah varit så pytteliten. Men nu ska jag försöka frigöra tid och verkligen skärpa mig, i den mån det är realistiskt möjligt.

Så japp; en måndag som inte känns som en måndag, och saker att se fram emot.

 

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “Att ha en happy camper.

 1. Tänkte precis i samma banor idag när jag traskade på stadens gator. Visste inte riktigt vilken dag det var och skulle helst ha stannat under täcket med älsklingen. Men härligt med snö och minusgrader, det blir så vackert och ljust. Jag tror vi är många som det tar lite tid och landa i vardagen. Kram och en fin fin måndag till dig <3

 2. Men alltså jäääses! Sicken going han är den pöjken, så himla härligt glad =)
  Vi har bokat charter.. i September hehe. Den som väntar på nåt gott, typ. Blir Aegean Park Atlantic på Rhodos, längtar!!
  Vill åka nu med men blir nog inget med det..
  Det är ju detta förbannade slask som gör en deppig, kunde inte snön fått ligga kvar i åtminstone 3 veckor eller nåt, med en sisådär -2 grader. Suck.

  Nu ska jag hämta barnen hos grannen, tjingeling snygging!
  Kram Catta

 3. Alltså HUR söööööt är han?? 😉 Underbar lite solstråle som jag skulle vilja låna!:)
  Januari är ju januari och snön lättar ja med ljuset, men det som skulle lätta mig nu är att du presenterade ett nytt Emmabloggevent!:D
  DET skulle vara hur toppenkul som helst! Lite energi från Skåne, dig och alla sköna bloggtjejer ser jag som g u l d:)

  Många kramar
  Adela

 4. Hej där Noah…tack för din rena glädje och dina ögon som speglar kärleken Du har inom dig och runt om dig.
  Tack Emma för att förmedlar, delar och dessa ögonblick och stunder.
  Kram från Ninni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *